Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Zwiazek ze starszym i coraz gorsze samopoczucie

Polecane posty

Gość Gosc

Czesc. Mam 29 lat na karku a czuje sie jak gowniara. Zwiazek z kilkanascie starszym facetem z bagazem (trojka dzieci z roznymi kobietami, z jednym nie ma zadnego kontaktu). Oprocz tego po rozwodzie i kilku nieudanych zwiazkach. Jak czytam to co pisze to sama sie za glowe lapie. Jestem poddawana ciaglej krytyce, "w imie mojego dobra" Chodzi o codzienne drobiazgi. Mam swoje wady, jak kazdy. Nigdy nie bylam optymistka, ale odkad z nim jestem moja samoocena legla w gruzach  a ja sama czuje sie bezuzyteczna i gorsza od niego. Mam problemy z codziennym zyciem, zmuszeniem sie do roznych aktywnosci, a kiedys bylam na tyle silna, by zyc za granica i odnosic sukcesy. Ciagle tez slysze, ze on mnie wspiera, pomaga  a ja sie wogole nie staram. Przez to ciagle czuje sie niewystarczajaco dobra. Dodatkowo on pracuje wieczorami, wiec o jakimkolwiek wyjsciu nie ma mowy, z reszta on najchetniej siedzi przed tv, bo jest zmeczony. Przez niego mieszkam na dwa domy, bo mozemy sie widywac tylko wieczorem. Nigdy nic nie zrobimy razem, nawet w niedziele, bo obowiazkowo jezdzi wtedy na obiadki do mamusi. Dodam ze pracuje , jestem wyksztalcona i dobrze zarabiam. Mimo wszystko nie umiem odejsc, choc z moja psychika jest coraz gorzej. 

Gość Gosc

C.d

Teksty w stylu "bo ty sie nie chcesz sluchac, nie rozumiesz co sie do ciebie mowi" tez sa na porzadku dziennym.

Gość gość 45

Współczuję. Znajdź normalnego faceta w Twoim wieku póki jeszcze jesteś młoda. Po 30 będzie o wiele mniej tych normalnych i wolnych.

jakim cudem wzielas sobie takiego faceta?

Rozumiem ze Ty jetes wolna i bezdzietna?

Ktos kto ciagle krytykuje odbiera nam ochote do zycia, unikaj takich ludzi oraz wiecznie niezadowolonych z zycia nieszczesnikow, oni nie bez powodu ciagle maja pod gore.

Wez sobie mlodszego, przeciez mozesz

Gość Bimba

Lubisz być poniżana???

Gość gzfhxh

teraz juz wiesz czemu baby go rzucaly

Gość SzczeraDoBolu

Jestes jego kolejna naloznica do zaplodnienia. Zrobi Ci dziecko i znajdzie nastepna przed 30tka. Czy wy jestescie az tak naiwne!?!?!

to samo robi oblesny korwin. Nie brzydzicie sie z takimi starymi zwiedlej glizdy? Nie ma to jak mlody ladny facet. Chociaz rowiesnik. Tez nie ma gwarancji ze bedzie wierny ale dzieciorob ktory ciagle porzuca jedne i zapladnia drugie no sorry co to ma byc???? Jestescie slepe baby co z wami????

Gość SzczeraDoBolu

A tak w ogole to pogadaj z jego bylymi, wtedy dowiesz sie prawdy jaki jest. Skoro sama nie chcesz widziec....

kto ma oczy ten widzi ale coz widac nie kazdy

Gość SzczeraDoBolu

Stary syneczek mamusi :D albo jezdzi juz do kolejnej naloznicy :/ przykre

Gość SzczeraDoBolu

Wez mlodego ktory bedzie mial czas i ochote byc z Toba w kazda niedziele i wieczorami ktory zawiezie Cie wszedzi

wyobraz sobie ze masz z takim zrzedliwym zgredem dziecko.... dramat. Nic nie pomoze a tylko inna zaplodni o ile glizda calkiem nie zwiednie ;)

kobiety czemu dajecie sobie wmawiac ze jestescie gorsze albo brzydsze i ze stac was tylko na starych zrzedliwych zgredow???

jedz za granice i zobacz jak tam kobiety wybrzydzaja jakich angielki czeszki czy szwedki biora pzystojniakow mlodych. Starych to biora ze wzg materialnych biedne nieszanujace sie rosjanki czy ukrainki zakompleksione Polki. SZanuj sie dziewczyno!!!!!! Czy mloda czy stara to sie szanuj i wymagaj szacunku a jak ktos Ci go nie da to go pogon

Gość SzczeraDoBolu

Wyksztalcona i masz kase dom????????!!!!! Zazdroszcze!

ale czemu w takim razie siedzic z takim zgredem??? Stac Cie na setki lepszych facetow!!! On celowo zaniza Twoje poczucie wlasnej wartosci ktore jest juz tragicznie niskie ze w ogole zwrocilas uwage na niego... wyksztalcona madra mloda kobieta. Mialam sie nie odzywac ale szkoda takich kobiet wez sobie przyszlosc z nim wyobraz

Gość Gość

Wpędził cie w kompleksy. Zniszczyl poczucie wartosci, zebys nie odeszla. Toksyk z kompleksami. I tak jak ktos napisal kiedys, starsi ciągna z mlodszych zyciodajna energie. Karni sie toba, a z toba coraz gorzej.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość SzczeraDoBolu napisał:

Wyksztalcona i masz kase dom????????!!!!! Zazdroszcze!

ale czemu w takim razie siedzic z takim zgredem??? Stac Cie na setki lepszych facetow!!! On celowo zaniza Twoje poczucie wlasnej wartosci ktore jest juz tragicznie niskie ze w ogole zwrocilas uwage na niego... wyksztalcona madra mloda kobieta. Mialam sie nie odzywac ale szkoda takich kobiet wez sobie przyszlosc z nim wyobraz

Zwrocilam na niego uwage bo mimo wieku jest przystojny i wysportowany, a poza tym milosc nie wybiera.  Caly czas cos czuje i nie umiem przestac. Choc dosc juz mam siedzenia kazdego wieczoru przed tv.

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość SzczeraDoBolu napisał:

Wez mlodego ktory bedzie mial czas i ochote byc z Toba w kazda niedziele i wieczorami ktory zawiezie Cie wszedzi

wyobraz sobie ze masz z takim zrzedliwym zgredem dziecko.... dramat. Nic nie pomoze a tylko inna zaplodni o ile glizda calkiem nie zwiednie 😉

kobiety czemu dajecie sobie wmawiac ze jestescie gorsze albo brzydsze i ze stac was tylko na starych zrzedliwych zgredow???

jedz za granice i zobacz jak tam kobiety wybrzydzaja jakich angielki czeszki czy szwedki biora pzystojniakow mlodych. Starych to biora ze wzg materialnych biedne nieszanujace sie rosjanki czy ukrainki zakompleksione Polki. SZanuj sie dziewczyno!!!!!! Czy mloda czy stara to sie szanuj i wymagaj szacunku a jak ktos Ci go nie da to go pogon

Bylam za granica i wiem ze tam sie przebiera jak w rekawiczkach...tu mam pewna stabilizacje bo wiem, ze mnie nie zdradzi. A dziecka nie chce, chyba ze ja bym chciala, tak troche z laski chyba...

Gość Gosc
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Bylam za granica i wiem ze tam sie przebiera jak w rekawiczkach...tu mam pewna stabilizacje bo wiem, ze mnie nie zdradzi. A dziecka nie chce, chyba ze ja bym chciala, tak troche z laski chyba...

A wzgledy materialne mnie nie obchodza, to ja sobie lepiej radze pod tym wzgledem.

Gość gość

no i jakiej porady szukasz, pierdziel może i jeszcze zadbany ale toksyczny przemocowiec- tak, przemocowiec, bo funduje ci przemoc psychiczna. wszystko jedno z jakiego powodu, moze psychol, może leczy kompleksy, może che w ten sposób czuć władze nad toba, może zabezpiecza sie zebyś nie miała siły odejść.itp. Powód nie jest ważny, tylko skutek dla ciebie. Facet jest starawy, a cąłe jego zycie wskazuje ze nie jest zdolny do budowanai zdrowych relacji, wszystkie kobity uciekły, dzieci narobił i je zostawił itp, to niby dlaczego twoja sytuacja ma być inna? I co to za pierdzielenie o miłości? Jaka miłość, do kogo, za co? Ogarnij sie głupia i skończ te egzaltacje i romantyczne głupoty. Normalnie jesteś toksycznie uzalezniona jak w każdym patologiczno-przemocowym związku i tyle. A nie jakieś miłości. Chesz coś zrobić to ty wyp...do psychologa, a fagas wyp...na bruk.

Ale oczywiśćie nic z tym nie zrobisz, przecież może misiaczek sie odmieni, a nawet jak nie to pożalenie sie na forum spuści trochę złych emocji i jakoś dalej pociągniesz, co nie? Po co coś zmieniać w zyciu, jeszcze nie będzie męskich gaci w domu i co wtedy?

Gość Gość

To nie jest normalne ze ma kilka dzieci z różnymi kobietami i nie utrzymuje kontaktu z jednym dzieckiem złe to o nim świadczy. Jeżeli  zaniża twoja wartość i ciagle cię krytykuje to  weź się zastanów na ta relacja dla swojego dobra.

Gość Gość

To nie jest normalny facet jeśli ma 3 dzieci z różnymi kobietami.

Ja też mam męża dużo starszego mi akurat się to podoba że on mi trochę tatkuje :)), mówi co mam robić w życiu, jak postąpić.  Poza tym bezpieczeństwo.  Przy żadnym nie czułam się tak bezpiecznie. Wiem, że jakikolwiek problem by nas nie spotkał to on sobie poradzi.