Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

20 lat temu chłopak, który nie używał dezodorantu, nosił czarną błuzę i długie włosy był cool

Polecane posty

Gość gosc

a dzisiaj zapewne już w liceach chłopaki nie wstydza sie, ze uzywaja lakieru do włosow i drogich kosmetyków

kiedys chlopak dbajacy o wyglad byl lalusiem, dzis przesadne dbanie o wyglad jest norma

kobiety wymagaja facetow, ktorzy maja zadbane paznokcie, pachna zawssze swiezo, gola sie wszedzie gdzie sie da, maja zeby nie tylko rowne ale i wybielone i zawsze przyjemny zapach z ust no i do tego oczywiscie ciuchy modne i drogie

WNIOSEK? dzisiejszy normals wetdy bylby wyszydzanym lalusiem, a tamtejszy cool facet, dzis bylby brudasem

SPOLECZENTWO STRASZNIE SIE ZMIENILO PRZEZ STATNIE 20 LAT I WYMAGANIA KOBIET TEZ

Gość zgfcbn

nie bluze,sweter z rozciagnietymi rekawami .wlosy tluste 

Gość Proste

Wypi3rdalaj w końcu na te bracia samcy. Nikt juz tych twoich wymiocin nie chce czytać. 20 lat to niestety ogrom czasu i nastąpił progres. Trzeba się rozwijać. Czasy sie zmieniają a ludzie wraz z nimi. Sam jesteś starym dziadem pragnącym pięknej studentki i zal ci d0psko tłuste ściska, ze masz ogromną konkurencję przy której odpadasz w przedbiegach. Najgorszy sort. Jak chcesz wspominałem czasy 20 lat wstecz to poderwij swoją rowiesniczke. 

Gość gość

widzisz przygłupie, 20lat temu miałam 26 lat i z tego co pamiętam, to owszem facecie byli mniej zadbani, ale  tacy, którym smierdziało z ryja i capili potem nie byli atrakcyjni nawet wtedy, chyba ze trafili na zeński odpowiednik syfiary, która miała kudły na nogach, zmieniaął majtki co 4 dni i w czasie okresu było od niej czuć  skiśniętą krwia. To wtedy tak, tacy do siebie pasowali.  jak masz problem z myciem zębów i dooopy i przepraniem capiącej potem odzieży, to na co liczysz? Na super branie? To idź do bezdomnych na dworzec  żony szukać

Gość Ola
5 minut temu, Gość gość napisał:

widzisz przygłupie, 20lat temu miałam 26 lat i z tego co pamiętam, to owszem facecie byli mniej zadbani, ale  tacy, którym smierdziało z ryja i capili potem nie byli atrakcyjni nawet wtedy, chyba ze trafili na zeński odpowiednik syfiary, która miała kudły na nogach, zmieniaął majtki co 4 dni i w czasie okresu było od niej czuć  skiśniętą krwia. To wtedy tak, tacy do siebie pasowali.  jak masz problem z myciem zębów i dooopy i przepraniem capiącej potem odzieży, to na co liczysz? Na super branie? To idź do bezdomnych na dworzec  żony szukać

No dokładnie, starszny przyglup z niego. Inteligentnego czlowiek od takiego przyglupa odróżnia to, ze potrafi się zaadaptować do otoczenia. 20 lat minęło a ty łysa palo gdzie byles? W śpiączce? Co robiłeś całe życie? Nagle po 40 sie obudziłes, ze nie masz nic i studentki sie marza? 

Gość gość
11 minut temu, Gość Ola napisał:

No dokładnie, starszny przyglup z niego. Inteligentnego czlowiek od takiego przyglupa odróżnia to, ze potrafi się zaadaptować do otoczenia. 20 lat minęło a ty łysa palo gdzie byles? W śpiączce? Co robiłeś całe życie? Nagle po 40 sie obudziłes, ze nie masz nic i studentki sie marza? 

za góra 10 lat resztka zepsutych, brzydkich zębów mu do reszty wgnije albo wyleci i wreszcie z ubezpieczenia społecznego dostanie nie smierdzące i równe i białe. Co poprawi mu znacząco wyglad i poziom śmierdzenia

Gość gość

Nie był. Jak nie używał dezodorantu, sam się skreślał.

Gość Ona

A Ty bys chcical zaniedbana zarośnięta kobiete? Podejrzewam, ze nie. Wiec co sie dziwisz? Zacznij o siebie dbać zamiast stekac. Strasznie to niemeskie

Gość gość

Dezodoranty są na polskim rynku od jakichś 35 lat (a może i dłużej) więc nie pitol. 

Gość gosc
6 minut temu, Gość gość napisał:

Dezodoranty są na polskim rynku od jakichś 35 lat (a może i dłużej) więc nie pitol. 

wiele produktow jest na rynku, ale nie jest uzywanych przez wszystkich

20 lat temu chlopak czerpal wzorce od swoich rodzicow, urodzonych w latach 50-tych

w Polsce byla poza tym bieda, smutek, szarosc

nie bylo internetu, instagrama promujacego nowoczesny styl zycia

chlopak pijacy tanie wina z kolegami z osiedla niekoniecznie musial wiedziec, ze norma staje sie uzywanie dezodorantow

no nie wiem czy pot jako następstwo braku używania  kosmetyków był oceniany dobrze kiedykolwiek. No a jak mieli długie włosy, może mieli (chociaż wtedy z tego co czytałam dużo chłopaków obcinało się na krótko) no to lakieru też  używali, czy innych kosmetyków. Czarna bluza absolutnie nie przeszkadza   wyglądzie nawet dzisiaj. Jak sobie twórca tematu wyobraża, że ktoś ma mieć nieświeży oddech?, i że kiedyś niby to nie było złe. Wybielenie zębów to dbanie o nie i o to by mieć je jak najdłużej. No to chyba normalne, że ludzie chcą jak najddłużej zachować zdrowie, kondycje, możliwie najlepszy wygląd. 

Gość gosc
1 minutę temu, asiutka99 napisał:

no nie wiem czy pot jako następstwo braku używania  kosmetyków był oceniany dobrze kiedykolwiek. No a jak mieli długie włosy, może mieli (chociaż wtedy z tego co czytałam dużo chłopaków obcinało się na krótko) no to lakieru też  używali, czy innych kosmetyków. Czarna bluza absolutnie nie przeszkadza   wyglądzie nawet dzisiaj. Jak sobie twórca tematu wyobraża, że ktoś ma mieć nieświeży oddech?, i że kiedyś niby to nie było złe. Wybielenie zębów to dbanie o nie i o to by mieć je jak najdłużej. No to chyba normalne, że ludzie chcą jak najddłużej zachować zdrowie, kondycje, możliwie najlepszy wygląd. 

Asiutka, swiat sie naprawde zmienil

nie mowie, ze to dobrze miec brudne zeby i nieswiezy oddech, ale jakie wtedy byly standardy..

dlugie wlosy, bez zadnego lakieru, ewentualnie zwiazane... czarne ubranie, jakis szary plecak z wszywkami... i dziewczyny lecialy na takich facetow, bo byli dla nich silni, męscy...

Gość Gość
12 minut temu, Gość gosc napisał:

nie mowie, ze to dobrze miec brudne zeby i nieswiezy oddech, ale jakie wtedy byly standardy..

dlugie wlosy, bez zadnego lakieru, ewentualnie zwiazane... czarne ubranie, jakis szary plecak z wszywkami... i dziewczyny lecialy na takich facetow, bo byli dla nich silni, męscy...

Ale wiesz nieudacznik, że czarna bluza czy plecak same w sobie żadnych czasach nie robiły z peezdy faceta? Ty nawet w takiej stylizacji byś nie miał brania

Gość gość
21 minut temu, Gość gosc napisał:

wiele produktow jest na rynku, ale nie jest uzywanych przez wszystkich

20 lat temu chlopak czerpal wzorce od swoich rodzicow, urodzonych w latach 50-tych

w Polsce byla poza tym bieda, smutek, szarosc

nie bylo internetu, instagrama promujacego nowoczesny styl zycia

chlopak pijacy tanie wina z kolegami z osiedla niekoniecznie musial wiedziec, ze norma staje sie uzywanie dezodorantow

Bajki z mchu i paproci. Nawet 30 lat temu normalnym środowisku WSZYSCY używali dezodorantów, bynajmniej nie wszyscy z PEWEXów 😄 Te Basie, Driady, Brutale i Justy z kiosku były w zasięgu każdego, nawet fizycznych. Poza tym fizyczni dostawali podstawowe środki czystości w zakładzie pracy 😛 - mydło, proszek, pastę itp. więc, jeśli ktoś chciał, to dbał o siebie. Brudas zawsze znajdzie wymówkę. 

Gość gość
18 minut temu, Gość gosc napisał:

O ile nie śmierdzieli. Nieużywający dezodorantu odpadał na starcie.

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Bajki z mchu i paproci. Nawet 30 lat temu normalnym środowisku WSZYSCY używali dezodorantów, bynajmniej nie wszyscy z PEWEXów 😄 Te Basie, Driady, Brutale i Justy z kiosku były w zasięgu każdego, nawet fizycznych. Poza tym fizyczni dostawali podstawowe środki czystości w zakładzie pracy 😛 - mydło, proszek, pastę itp. więc, jeśli ktoś chciał, to dbał o siebie. Brudas zawsze znajdzie wymówkę. 

ja akurat eksperymentowalem z zelem do wlosow i bylem zawsze czysty, ale wstydzilem sie tego

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

A 20 lat temu już wszystkie te budki, "szczęki" i stoliki na bazarach, "tandetach" itp. pękały w szwach od zachodnich dezodorantów, wysypywały się z nich i nawet nastolatki używały. Taki był lans, zwany wtedy szpanem.

Gość gosc

1 godzinę temu, Gość Proste napisał:

20 lat to niestety ogrom czasu i nastąpił progres. Trzeba się rozwijać. Czasy sie zmieniają a ludzie wraz z nimi.

za 20 lat seks roboty beda na porzadku dziennym i kobiety beda znowu bardziej skromne, bo tylko tak beda mogly znalezc meza 👋

Gość Jaska
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

ja akurat eksperymentowalem z zelem do wlosow i bylem zawsze czysty, ale wstydzilem sie tego

O Jezu, czlowieki jaki ty nudny jesteś 🤮 taki capowaty, januszowaty.... Tragedia 

Gość Jaska

za 20 lat seks roboty beda na porzadku dziennym i kobiety beda znowu bardziej skromne, bo tylko tak beda mogly znalezc meza 👋

No to pieprz sobie dmuchane lale a kobietami sobie głowy nie zwracaj, bo to nie ma sensu. Jesteś ulomny, nie nadajesz sie do życia wsrod ludzi. Kobiety cie oerzucaja, w pracy cie oerzucaja a ty szukasz winy wszędzie, tylko nie w sobie. Lecz sie. 

Gość gosc

moj dziadek byl szczerbaty i  niski i jakos po ii wojnie swiatowej znalazl kobiete

rodzice zas klepali biede w PRL

wychowany zostalem w wartosciach skromnosci, przyzwoitosci, dobroci

ale niech ci bedzie, na tle wyszczekanych 20 latkow jestem lysiejacym januszem :classic_laugh:

Gość Jaska
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

moj dziadek byl szczerbaty i  niski i jakos po ii wojnie swiatowej znalazl kobiete

ale niech ci bedzie, na tle wyszczekanych 20 latkow jestem lysiejacym januszem :classic_laugh:

Slabo cie wychowali, bardzo słabo skoro napalasz sie na pozbawione wartości imprezowe dwudziestolatki. Nie wiesz co to przyzwoitosc i dobroć. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ale używali pasty do zębów, mydła i szamponu, wszyscy się jarali tymi Wash and go, Palmolive i Margaret Astor 😉  Te kampanie w tv... 

Gość gość
5 minut temu, Gość gosc napisał:

Poczekaj na trzecią światową, z rozpuszczonym po grzybie atomowym szkieletem też znajdziesz 😛 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Jaska napisał:

Slabo cie wychowali, bardzo słabo skoro napalasz sie na pozbawione wartości imprezowe dwudziestolatki. Nie wiesz co to przyzwoitosc i dobroć. 

Ale wie, co to slimy i lakierowana torebka 😄 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość gosc napisał:

I brudzie i zaniechaniu. I to nie zaniedbaniu polegajacym na byciu mslo modnym,ale na byciu zwyklym brudasem. Znam ludzi bardzo biednych ,ktorzy potrafili bardzo dbac o czystosc. Twoje wartosci to wartosci panszczyznianych z czworakow, co kąpiel na Wielkanoc i śmierdzące zbnile pienki zamiast  zębów.  Śmierdzące giry to żadna wartość. 

Gość gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

I brudzie i zaniechaniu. I to nie zaniedbaniu polegajacym na byciu mslo modnym,ale na byciu zwyklym brudasem. Znam ludzi bardzo biednych ,ktorzy potrafili bardzo dbac o czystosc. Twoje wartosci to wartosci panszczyznianych z czworakow, co kąpiel na Wielkanoc i śmierdzące zbnile pienki zamiast  zębów.  Śmierdzące giry to żadna wartość. 

no, moj dziadek tez mowil na nogi giry i myl je w misce

mam sie tego wstydzic?

PS moderator musi najwidoczniej zatwierdzic linka, wiec po prostu skopiujcie sobie i wpiszcie w google

Moj ostatni temat na KAFE. Ok 20 lat temu na studiach cycata blondynka z biustem E ubierala sie skapo a ja patrzylem na jej cyce

tam macie wyjasniona moja postawe.

Gość gosc

ps mam juz nicka na BS, ale nie powiem wam jakiego, wkrotce zaloze pierwszy temat tam 🙂

pora naprawde isc z miejsca gdzie obrzucaja mnie blotem, bo chce zwiazku ze studentka albo chociazby 26 latka

Gość Gość

no, moj dziadek tez mowil na nogi giry i myl je w misce

mam sie tego wstydzic?

PS moderator musi najwidoczniej zatwierdzic linka, wiec po prostu skopiujcie sobie i wpiszcie w google

Moj ostatni temat na KAFE. Ok 20 lat temu na studiach cycata blondynka z biustem E ubierala sie skapo a ja patrzylem na jej cyce

tam macie wyjasniona moja postawe.

Wstydzić masz się tego że w przeciwienstwie do dziadka gir nie myjesz. I jesteś marudnym i oblesnym zboczencem 

Gość gość

Możesz sobie chcieć, pytanie czy one chcą, chciałyby być w związku z podstarzałym malkontentem. I nie miej pretensji do tych młodych dziewczyn, które wolą mieć chłopaków plus minus  w swoim wieku