Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eho

poznaje same dzieciate albo z problemami

Polecane posty

Gość eho

Muszę sie zmienic by nie poprawaic po partaczach męskich którzy nie umia wychować własnych dzieci . fajna była ale 2 dzieci po 10 lat to porażka szkoda mi jej ale co poradzisz..

Gość eho

chyba lepiej być samemu  niemam szczęścia a te normalne to tylko nie i nie szlak mnie trafia

Gość Proste

Najwidoczniej jesteś wybrakowanym towarem. W takiej sytuacji powinieneś je po nogach calowac, ze w ogóle jakakolwiek by cie chciala. 

Gość Anula

Tak tak , zostaw w spokoju samotne matki z dziecmi , te kobiety codziennie stawiaja czola problemom o ktorych nie masz pojecia , ich swiat to nie tylko egoistyczne JA ,tak jak twoj

One przeszly wiele przechodzac rozstanie I zostajac z dziecmi same sobie , nie potrzebny im ...a ,ktory zamiast byc wsparciem I przyjacielem , traktuje je przedmiotowo , nie dorosles do zwiazku z kobieta , ani samotna ani dzieciata , rzadasz normalnej ? Najpierw spojrz na siebie I zadaj sobie pytanie czy ty jestes dla kogokolwiek normalny ??? Plytkie durne I prostackie myslenie ,wstydz sie 

Gość Prawitscheck_85

"Plytkie durne I prostackie myslenie ,wstydz sie"

Zdrowe i racjonalne podejście. Nikt normalny nie zamierza być wołem roboczym, tyrającym na cudze bękarty..

Gość Gość

To ja mam podobnie.  Nie moge narzekać na brak zainteresowania ale te po 30 bez dzieci i singielki to ...ki. I coraz bardziej jestem pewien tego twierdzenia.  Te fajne to znowu z małymi dziećmi a ja wiem ze nie nadaje się do wychowywania nie swoich dzieci.  Znowu takie bardzo młodziutke to inny świat, nie za bardzo jest o czym z nią rozmawiać. 

W sumie to najlepiej mi z takimi starszymi ode mnie z odchowanymi dzieciakami. Ale znowu trochę wstyd.  

Póki co tylko krótkotrwałe znajomości i taknjuz od 3 lat. 

Gość Zpaznokcilakier

Tak to jest jak się w zyciu zwraca  uwagę na to - CO LUDZIE POWIEDZA