Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfsdfsd

Czy to jakaś klątwa?!

Polecane posty

Gość dfdfsdfsd

Czy to jakaś klątwa? Każda moja znajomości zaczyna się i kończy podobnie. Facet jest mną zainteresowany, ja nie bardzo, kiedy zaczynam się jednak wkręcać w to i zaczyna mi zależeć, on nagle zaczyna być coraz chłodniejszy i się powoli wycofuje, a później się okazuję że za tym stoi inna kobieta. Już 3 raz pod rząd taka sama sytuacja.. poznaje, angazuje się, oddalenie i dowiaduję się że jest inna baba... Nosz kur... Co jest ze mną nie tak? 

Gość gość M

Mam tak samo, dokładnie tak samo. I też 3 razy tak miałam. W klątwy nie wierzę ale to jest dziwne 

Gość Mówię ci

Ktoś przeklął twoją matkę, albo matka ciebie.

Gość dfdfsdfsd
11 minut temu, Gość gość M napisał:

Mam tak samo, dokładnie tak samo. I też 3 razy tak miałam. W klątwy nie wierzę ale to jest dziwne 

No to witaj w klubie.. ja właśnie teraz znowu przez to przechodzę

Gość dfdfsdfsd
11 minut temu, Gość Mówię ci napisał:

Ktoś przeklął twoją matkę, albo matka ciebie.

A co ma moja mama do tego?

Gość gość

Miałam podobnie. Później dowiedziałam się, że mój były mnie śledził i podsyłał tym facetom dzivvki. 

Gość Mówię ci
8 minut temu, Gość dfdfsdfsd napisał:

A co ma moja mama do tego?

Pytałaś czy to klątwa. Więc odpowiadam 😏 klątwę można odziedziczyć po matce jeśli ją szczerze kochasz lub matka przeklęła Ciebie - to najsilniejsza klątwa.

Inne klątwy które są rzucane przez obce osoby mogą zadziałać w niewielkim stopniu i tylko wtedy gdy bardzo w to wierzysz.

Gość gość

Zaraz tam klątwa... może to tylko urok

Gość Gosc

Tez tak mialam ostatnio, ale taka sytuacja zdarzyla mi sie pierwszy raz. Co dziwne, jemu ta druga chyba nie do konca podpasowala i teraz robi jakies powolne kolejne podchody do mnie 😐 

Wiec tamta dziewczyna moze teraz miec podobne odczucia jak ja wczesniej. Tylko ja nie mam zamiaru wchodzic w te relacje drugi raz. Skoro wtedy nie bylam pierwszym wyborem, to niby co sie zmienilo, ze teraz jestem? Nie ufam mu i czuje sie jak kolo zapasowe...

Gość dfdfsdfsd
12 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tez tak mialam ostatnio, ale taka sytuacja zdarzyla mi sie pierwszy raz. Co dziwne, jemu ta druga chyba nie do konca podpasowala i teraz robi jakies powolne kolejne podchody do mnie 😐 

Wiec tamta dziewczyna moze teraz miec podobne odczucia jak ja wczesniej. Tylko ja nie mam zamiaru wchodzic w te relacje drugi raz. Skoro wtedy nie bylam pierwszym wyborem, to niby co sie zmienilo, ze teraz jestem? Nie ufam mu i czuje sie jak kolo zapasowe...

No ja temu jak wróci tez nie dam drugiej szansy.. ale wątpie żeby wrócił, już miesiąc minął

Gość gość M

Ja miałam tak: spodobał mi się facet, ja jemu też wpadłam w oko, okazał się wolny (zajęci są dla mnie przezroczysci), więc zaczęłam angażować. Dwa tygodnie później bach, koleżanka oznajmia, że właśnie weszła z nim w związek. 😂 

Gość Mówię ci
8 minut temu, Gość gość napisał:

Zaraz tam klątwa... może to tylko urok

Osobisty? 😳😂