Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sam38

jestem gorszy bo jestem sam?

Polecane posty

Gość sam38

Ludzie dają mi do zrozumienia, że coś ze mną nie tak bo jestem sam.
Dlaczego tak jest? Może po prostu tego chcę, tak mi dobrze.
Po co te złośliwości, uwagi, docinki i pseudo rady?
Sprawiają mi przykrość choć ja im nic złego nie robię.

Gość Onsam

Ja też jestem, byłem. Nikt nie wyobraża sobie, że mogę być sam. Nawet nie pyta. Ale gdy spyta to jasne, że gorszy. Ani nie wiem, czy chcę być sam ani nie wiem, czy nie chcę. NA pewno nie mam kasy na bycie z kimś. Jak na razie.

Gość sam38

I te ich nieustające pytania i ciągłe życzenia abym sobie kogoś znalazł.
Generalnie to co ich to obchodzi?

Gość Abc

Niektorzy maja takie tępe ograniczone myślenie i nic na to nie poradzisz.

Gość koniec

Młode pokolenie jest zyebane, fejsy, insty i inne gòwna, zero umiejętności socjalnych, łby w telefonach, wszędzie wszyscy sami i samotni, co to się kuurwa porobiło, masakra.

Gość Gosc

A nie chcialbys ladnej kiciomisi do wspolnych posilkow a moze i do smarowania sie wata cukrowa i podawania sobie pianek i zelkow do ust? No wez!

Gość Gość

Nie jesteś w niczym gorszy, to Twój wybór! 

Gość Gosc
50 minut temu, Gość sam38 napisał:

I te ich nieustające pytania i ciągłe życzenia abym sobie kogoś znalazł.
Generalnie to co ich to obchodzi?

Bo szkoda chlopa jak sie marnuje sam i nikt go nie smyra i nie wiaze mu krawatu kapujesz? 

Gość Gosc

Ja wlasnie nie wiem czy moj wymarzony kiciomis 38 letni jest sam bo gdyby byl tym "gorszym" w sensie singlem i mialabym pewnosc ze tak jest bylabym zachwycona ale nie wiem.

Gość Gosc

Troche dziwne ze nikt nie chcialby takiego kiciomisia choc jest dziwny, to fakt i dziwnie sie z nim rozmawia ale mnie to akurat bawi i podoba mi sie tylko ze jak nie mam pewnosci to odstepuje od flirtu. 

Gość Gosc

Ja juz sie przyzwyczailam ze jestem najgorsza wiec skoro ktos tak mysli to nie moge sprawic mu zawodu 🙂 jestem gorszym sortem i nikt mnie nigdy nie chcial oh yeah !

Gość Gosc

Jestem "gorsza" nawet psy uciekaja na moj widok, dzieci placza. Wszystko sie zgadza. I jestem z tego dumna. 🙂

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jestem "gorsza" nawet psy uciekaja na moj widok, dzieci placza. Wszystko sie zgadza. I jestem z tego dumna. 🙂

Nie ma nic zlego w byciu samemu, bo tez tak mam, ale jak psy na twoj widok uciekają to coś faktycznie z tobą nie tak.

Gość Misio
13 minut temu, Gość Gosc napisał:

No chyba nie jest aż tak źle, masz cycki i duuupe to możesz być atrakcyjna. Moja ruda też tak uważała że jest szarą myszką, dopiero jak porządnie ją wyruuuchalem to wróciła jej wiara w siebie. 

Gość Gosc
12 minut temu, Gość gość napisał:

Nie ma nic zlego w byciu samemu, bo tez tak mam, ale jak psy na twoj widok uciekają to coś faktycznie z tobą nie tak.

Popatrzyl na mnie wielki pies i odszedl bo sie wystraszyl. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Misio napisał:

No chyba nie jest aż tak źle, masz cycki i duuupe to możesz być atrakcyjna. Moja ruda też tak uważała że jest szarą myszką, dopiero jak porządnie ją wyruuuchalem to wróciła jej wiara w siebie. 

Misiokotek porzucil mnie w szpitalu bo myslal ze umre i poszedl do rudej. Ale ozylam i nagle chcial ode mnie czulosci ale wie dobrze o tym ze nie ma wybaczenia. Juz drugi misiokotek zrobil to samo wiec ogolnie dziekuje postoje.

Gość Gosc

Nie potrzebuje misiokotkow na dobra pogode a na zla mam parasol. 

Gość Misio
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Nie potrzebuje misiokotkow na dobra pogode a na zla mam parasol. 

A masz kotka takiego prawdziwego 

Gość Gosc

Oba misiokotki sie pochorowaly, teraz misiokotek szuka atencji ale po co mi chory misiokot? Teraz to juz nie moja sprawa. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Misio napisał:

A masz kotka takiego prawdziwego 

Jest taki prawdziwy misiokotek, ale tez nie jest doskonaly. Z miloscia tak jyz jest ze nigdy nie jest jak trzeba. Ale tego przynajmniej obchodzilo czy zyje. 

Gość Gosc

Pozyjemy zobaczymy. 

Gość Misio
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jest taki prawdziwy misiokotek, ale tez nie jest doskonaly. Z miloscia tak jyz jest ze nigdy nie jest jak trzeba. Ale tego przynajmniej obchodzilo czy zyje. 

Zawsze możesz odezwać się do niego. Może jeszcze nie jest zajęty i jakoś będzie. 

Gość Misio

Jakoś cie bzykne, mimo że sprzęt szwankuje i w szwach się prujesz. 

Gość Misio
3 minuty temu, Gość Misio napisał:

Jakoś cie bzykne, mimo że sprzęt szwankuje i w szwach się prujesz. 

Spadam stąd bo znowu trole obudziły się z drzemki i siedzą tu 24/h

Gość Misio
Przed chwilą, Gość Misio napisał:

Spadam stąd bo znowu trole obudziły się z drzemki i siedzą tu 24/h

To nie trol to muj demon. Misio Ted. 

Gość Gosc
9 godzin temu, Gość sam38 napisał:

Ludzie dają mi do zrozumienia, że coś ze mną nie tak bo jestem sam.
Dlaczego tak jest? Może po prostu tego chcę, tak mi dobrze.
Po co te złośliwości, uwagi, docinki i pseudo rady?
Sprawiają mi przykrość choć ja im nic złego nie robię.

Bo ludzie lubią ustawiać innym życie, nie lubią jak ktoś odstaje od przyjętego standardu, pytają z "dobroci" ale tak naprawdę mają to gleboko w dupie. Niektórzy sami się tym dowartościowują bo myślą że są lepsi od Ciebie bo ułożyli sobie życie według jakiegoś szablonu czyli super praca, żona, dzieci, domek pod miastem, dwa samochody i wakacje w raz roku. Tylko że nie każdemu da to szczęście. Nie ty jeden słuchasz docinków, samotne kobiety wyzywają od starych panien, ludzi żyjących na kocią łapę ciocie atakują kiedy ślub, bezdzietni wiecznie atakowani o dzieci itd. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość Gosc napisał:

Bo ludzie lubią ustawiać innym życie, nie lubią jak ktoś odstaje od przyjętego standardu, pytają z "dobroci" ale tak naprawdę mają to gleboko w dupie. Niektórzy sami się tym dowartościowują bo myślą że są lepsi od Ciebie bo ułożyli sobie życie według jakiegoś szablonu czyli super praca, żona, dzieci, domek pod miastem, dwa samochody i wakacje w raz roku. Tylko że nie każdemu da to szczęście. Nie ty jeden słuchasz docinków, samotne kobiety wyzywają od starych panien, ludzi żyjących na kocią łapę ciocie atakują kiedy ślub, bezdzietni wiecznie atakowani o dzieci itd. 

Rozbawilo mnie to, choc wlasnie to jest najbardziej powszechny schemat życia. To niby świadczy o zaradnosci zyciowej.

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość Misio napisał:

Zawsze możesz odezwać się do niego. Może jeszcze nie jest zajęty i jakoś będzie. 

Ja raczej nie. Moge sie przylaczyc jak bede widziec ze mieta jest. Nie chce mi sie gadac po proznicy. Cala inicjatywa odeszla razem ze szpitalem z ktorego udalo sie wyjsc. 

Gość gosc

Akurat nie faceci maja w tym temacie najgorzej, lecz kobiety.

Stara panna to powod do wstydu, gadania ze cos z nia nie tak i doszukiwania sie przez otoczenie jaki z nia problem jest, bo przeciez jakis byc musi , wysmiewania, wytykania i drwin ze strony otoczenia. Na facetach kawalerach ludzie sie tak nie pastwia, w ogole nie komentuja ze sa sami, na pewno nie w taki sposob kpin i doszukiwania sie problemow z glowa, jak nad starymi pannami, nad kobietami ktore nie maja dzieci, faceta , meza np po 30 - bo przeciez to takie normalne ze kazda kobieta musi miec faceta i chciec dzieci, a jak nie ma to szuka sie w niej problemow psycicznych. Kobiety wolne po 30 sa wyszydzane, wysmiewane, pietnowane, uwazane za odmiencow, za chore psychicznie i to o dziwo rowniez przez facetow, kawalerow, co ironia.

Gość Ona
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

Akurat nie faceci maja w tym temacie najgorzej, lecz kobiety.

Stara panna to powod do wstydu, gadania ze cos z nia nie tak i doszukiwania sie przez otoczenie jaki z nia problem jest, bo przeciez jakis byc musi , wysmiewania, wytykania i drwin ze strony otoczenia. Na facetach kawalerach ludzie sie tak nie pastwia, w ogole nie komentuja ze sa sami, na pewno nie w taki sposob kpin i doszukiwania sie problemow z glowa, jak nad starymi pannami, nad kobietami ktore nie maja dzieci, faceta , meza np po 30 - bo przeciez to takie normalne ze kazda kobieta musi miec faceta i chciec dzieci, a jak nie ma to szuka sie w niej problemow psycicznych. Kobiety wolne po 30 sa wyszydzane, wysmiewane, pietnowane, uwazane za odmiencow, za chore psychicznie i to o dziwo rowniez przez facetow, kawalerow, co ironia.

Prawda,  ale...w du.pie to mien!  Ludzi nie zmienisz i ich zaściankowości.