Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara

30 lat małżeństwa i co dalej

Polecane posty

Gość Klara

właściwie ze sobą nie rozmawiamy. Bywają dni lepsze, że zamienimy kilka zdań, ale większosc czasu milczymy. zawsze był małomówny i chciał o wszystkim decydować.nigdy nie miałam związku partnerskiego. często bywa niezadowolony, wciąż szuka problemów, jest pesymistą. Dzieci już dorosły i zaczynam się zastanawiać co dalej...

Gość Karola

Czasami zdrada potrafi dostarczyć nowych emocji i trochę oczyścić atmosfere w starym małżeństwie. Do niczego nie namawiam ani nie zachęcam, niektórym to pomaga a innym szkodzi

Gość kurka wodna
3 minuty temu, Gość Klara napisał:

właściwie ze sobą nie rozmawiamy. Bywają dni lepsze, że zamienimy kilka zdań, ale większosc czasu milczymy. zawsze był małomówny i chciał o wszystkim decydować.nigdy nie miałam związku partnerskiego. często bywa niezadowolony, wciąż szuka problemów, jest pesymistą. Dzieci już dorosły i zaczynam się zastanawiać co dalej...

Jak to co? zbierać na trumne, bo przecież nie pójdziesz do klubu dawać doopy 20 latkom czy nawet 30 latkom. Twój czas minął i koniec. Czas do tego przywyknąć. masz 50+, stara doopa i to raczej koniec. Czego ty chcesz?

Gość Klara

i twój czas kiedyś minie, takie życie. i co wtedy zrobisz? czy twój związek to tylko dawanie dooopy?

Gość kobieta

A ja Cię rozumiem, mam ti samo, chcę poczuć motyle w brzuchu, chcę być adorowana, pożądaną seks mechaniczny mnie nie interesuje.30 lat razem, ciągle go kocham, ale nie wiem czy On mnie, nie czuję tego.pozdrawiam.

Gość Karola
4 minuty temu, Gość kobieta napisał:

A ja Cię rozumiem, mam ti samo, chcę poczuć motyle w brzuchu, chcę być adorowana, pożądaną seks mechaniczny mnie nie interesuje.30 lat razem, ciągle go kocham, ale nie wiem czy On mnie, nie czuję tego.pozdrawiam.

Myślisz że jesteś w stanie zdradzić?

Gość kobieta

Nie jestem, w tym problem, jestem typem wierna do grobowej deski.

Gość Karola
4 minuty temu, Gość kobieta napisał:

Ja jestem innym typem, ale szanuje taką postawe. Sama też do tej pory nie zdradziłam, ale w moim małżenstwie jest jeszcze całkiem nieźle

Gość Gość
17 minut temu, Gość kurka wodna napisał:

Jak to co? zbierać na trumne, bo przecież nie pójdziesz do klubu dawać doopy 20 latkom czy nawet 30 latkom. Twój czas minął i koniec. Czas do tego przywyknąć. masz 50+, stara doopa i to raczej koniec. Czego ty chcesz?

A ty kurya co sobie myślisz kutysie ,ze ciebie to nie czeka.

Gość kobieta
26 minut temu, Gość Klara napisał:

Tutaj piszesz ze jest źle, więc zastanów się, w moim też jest b.dobrze,

1 minutę temu, Gość Karola napisał:

Ja jestem innym typem, ale szanuje taką postawe. Sama też do tej pory nie zdradziłam, ale w moim małżenstwie jest jeszcze całkiem nieźle

Gość Karola

Ja dopiero 6 lat po ślubie pewnie podobne problemy przede mną 

Gość Gość
35 minut temu, Gość kobieta napisał:

Mam tak samo kobieta ,  kocham a w seksie inaczej w zw. 29 zn. 31 mam 47  lat i staram się bardziej niż kiedyś w łóżku i on to zauważył. Ale  w moją stronę kiepsko , znudzilam się tym samym seksem.

Gość belug
40 minut temu, Gość Klara napisał:

i twój czas kiedyś minie, takie życie. i co wtedy zrobisz? czy twój związek to tylko dawanie dooopy?

o czym chcesz z nim gadać o czym przez ostatnie 30 lat nie gadałaś? ile można paplać o tym samym? czego ty chcesz kobieto?

Gość Gość
29 minut temu, Gość kobieta napisał:

Też tak mam.

Gość simek
41 minut temu, Gość kobieta napisał:

wam babom chyba odbiło na stare lata, motylki to nastolatka może mieć nie stara baba. Za co was adorować? Za wieczne marudzenie i wasze krzywe ryje bo chcecie same nie wiecie co? Stare baby a umysł nastolatki....... 

Gość kurka wodna
26 minut temu, Gość Gość napisał:

A ty kurya co sobie myślisz kutysie ,ze ciebie to nie czeka.

tłumacze ci wieśniaczko jak jest i że nie jesteś wyjątkowa, taka kolej rzeczy każdego

Gość Gość
7 minut temu, Gość belug napisał:

o czym chcesz z nim gadać o czym przez ostatnie 30 lat nie gadałaś? ile można paplać o tym samym? czego ty chcesz kobieto?

Może nie 30 lat ale mój mąż wiele nie wie na temat kobiecego ciała i w tym problem. 

Gość Gość
54 minuty temu, Gość kurka wodna napisał:

Nie zastanowiłeś/aś się, że nawet 50-letnia kobieta może wyglądać bardzo atrakcyjnie. Mam niewiele mniej, a oglądają się za mną mężczyźni młodsi ode mnie o 20 lat. Ciało bez siłowni wygląda jak u 30-latki. Korzystam z zabiegów kosmetycznych na twarz, ale ważne by nie przesadzić. Zdrowe, białe zęby i zadbane włosy są również ważne. Niejedna o wiele młodsza kobieta nie dba tak o siebie jak my. Trzeba mieć również poczucie własnej wartości, a co za tym idzie pewność siebie. Być sympatyczną i mieć klasę. Jest wiele par, gdzie mężczyzna jest młodszy od partnerki o kilkanaście lat i nie jest z nią dla pieniędzy. Choć mnie podobają się mężczyźni w moim wieku.

Gość turbano
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Może nie 30 lat ale mój mąż wiele nie wie na temat kobiecego ciała i w tym problem. 

Po co mu to? Nie ma kobiecego ciała a twoje już stare i do niczego się nie nadaje nawet po ciemku. Seks z starą babą ma być przyjemny? Ciesz się że wogóle chce cie ruhać choć raz na rok.

Gość kurka wodna
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie zastanowiłeś/aś się, że nawet 50-letnia kobieta może wyglądać bardzo atrakcyjnie. Mam niewiele mniej, a oglądają się za mną mężczyźni młodsi ode mnie o 20 lat. Ciało bez siłowni wygląda jak u 30-latki. Korzystam z zabiegów kosmetycznych na twarz, ale ważne by nie przesadzić. Zdrowe, białe zęby i zadbane włosy są również ważne. Niejedna o wiele młodsza kobieta nie dba tak o siebie jak my. Trzeba mieć również poczucie własnej wartości, a co za tym idzie pewność siebie. Być sympatyczną i mieć klasę. Jest wiele par, gdzie mężczyzna jest młodszy od partnerki o kilkanaście lat i nie jest z nią dla pieniędzy. Choć mnie podobają się mężczyźni w moim wieku.

Oglądają się młodsi z litości, nie porządania. Bezpłodna kobieta nie ma wartości dla młodego ogiera nawet jako wiadro na sperme. Masz za wysokie mniemanie o sobie. Żaden młody cie nie chce ruhać kobieto.

Gość Gość
6 minut temu, Gość kurka wodna napisał:

tłumacze ci wieśniaczko jak jest i że nie jesteś wyjątkowa, taka kolej rzeczy każdego

Wieśniaku ile masz lat. Sam zacząłeś obrażać więc czego się spodziewasz.

Gość Klara

chciałabym się rozstać, tylko jakoś tak głupio. Sex jest nadal, nie mam z tym problemu, tylko miłość wygasła, przynajmniej z mojej strony . zawsze marzyłam o partnerze, a nie dyktatorze, gdzie o własne ja trzeba walczyć. faceci myslą ze kobieta jest ich własnością, to straszne.

Gość Perła
Przed chwilą, Gość kurka wodna napisał:

Oglądają się młodsi z litości, nie porządania. Bezpłodna kobieta nie ma wartości dla młodego ogiera nawet jako wiadro na sperme. Masz za wysokie mniemanie o sobie. Żaden młody cie nie chce ruhać kobieto.

Wystarczy jak w jej wieku ją chcą. Ruhać to sobie powiedz  do wywłok  tam na swojej dzielnicy a nie do kobiet.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość Klara napisał:

chciałabym się rozstać, tylko jakoś tak głupio. Sex jest nadal, nie mam z tym problemu, tylko miłość wygasła, przynajmniej z mojej strony . zawsze marzyłam o partnerze, a nie dyktatorze, gdzie o własne ja trzeba walczyć. faceci myslą ze kobieta jest ich własnością, to straszne.

Nie faceci, tylko Twój facet

Gość Perła
11 minut temu, Gość kurka wodna napisał:

I jeszcze jedno Zrób sobie porządek w swoim łbie bo go nie masz. Do książek!  Jak się pisze  poŻądanie  czy poRZądanie ?  No!

Gość yetti
11 minut temu, Gość Klara napisał:

Rozstaniesz się na stare lata i co dalej? jaki plan? 

Gość jakimas
14 minut temu, Gość Perła napisał:

Wystarczy jak w jej wieku ją chcą. Ruhać to sobie powiedz  do wywłok  tam na swojej dzielnicy a nie do kobiet.

nikt w jej wieku jej nie chce, po co im taki wapniak? to są szczere fakty nie obraza. kobieta do 40 góra ma branie, potem może jedynie zostać sponsorką młodszego na której on poćwiczy

Gość Gość
4 minuty temu, Gość jakimas napisał:

nikt w jej wieku jej nie chce, po co im taki wapniak? to są szczere fakty nie obraza. kobieta do 40 góra ma branie, potem może jedynie zostać sponsorką młodszego na której on poćwiczy

A  my mówimy o małżenstwie  a nie o luźnym związku.

Gość Perła
3 minuty temu, Gość jakimas napisał:

Fakty wyglądają nieco inaczej małolacie.

Gość Konfederacja. W.i N.
1 godzinę temu, Gość Karola napisał:

Czasami zdrada potrafi dostarczyć nowych emocji i trochę oczyścić atmosfere w starym małżeństwie. Do niczego nie namawiam ani nie zachęcam, niektórym to pomaga a innym szkodzi

Brak zasad (dobrych w domyśle) to kurewstwo. Tak jesteś kuorwą.