Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara

30 lat małżeństwa i co dalej

Polecane posty

Gość gość
3 godziny temu, Gość Klara napisał:

właściwie ze sobą nie rozmawiamy. Bywają dni lepsze, że zamienimy kilka zdań, ale większosc czasu milczymy. zawsze był małomówny i chciał o wszystkim decydować.nigdy nie miałam związku partnerskiego. często bywa niezadowolony, wciąż szuka problemów, jest pesymistą. Dzieci już dorosły i zaczynam się zastanawiać co dalej...

Szczerze pisząc to chodzi o związek małżeński z długoletnim stażem ,a zaczęli się wypowiadać  jakieś młokosy  moim zdaniem.  Mają po 25 może 30 lat a nigdy nie mieli stałego związku ,tylko z kwiatka na kwiatek.Bez moralności. To temat dla osób po 40-ce i w długim związku a nie dla was. Jakieś obrażanie kobiet po 40 ce, was też to czeka ga....onie. CO MAM ZROBIĆ NAJEŚĆ SIĘ TABLETEK I SKOŃCZYĆ Z SOBĄ, A MAM TAKĄ MOŻLIWOŚĆ,  WYSTARCZY  SIĘGNĄĆ DO SZAFKI To jeszcze mi dokopcie na koniec bo takie jest wasze zdanie.

Gość jar
19 minut temu, Gość gość napisał:

Szczerze pisząc to chodzi o związek małżeński z długoletnim stażem ,a zaczęli się wypowiadać  jakieś młokosy  moim zdaniem.  Mają po 25 może 30 lat a nigdy nie mieli stałego związku ,tylko z kwiatka na kwiatek.Bez moralności. To temat dla osób po 40-ce i w długim związku a nie dla was. Jakieś obrażanie kobiet po 40 ce, was też to czeka ga....onie. CO MAM ZROBIĆ NAJEŚĆ SIĘ TABLETEK I SKOŃCZYĆ Z SOBĄ, A MAM TAKĄ MOŻLIWOŚĆ,  WYSTARCZY  SIĘGNĄĆ DO SZAFKI To jeszcze mi dokopcie na koniec bo takie jest wasze zdanie.

Nic masz nie robić, przestać jęczeć i wracać do przeszłości, zaakceptować swój wiek i przydatność i dobić do wieku grobowego, tyle. Piec ciasta i chodzić na spacer z psem, bo co innego ci zostało?

Gość Gość
Przed chwilą, Gość jar napisał:

Nic masz nie robić, przestać jęczeć i wracać do przeszłości, zaakceptować swój wiek i przydatność i dobić do wieku grobowego, tyle. Piec ciasta i chodzić na spacer z psem, bo co innego ci zostało?

Takie życzenia złóż starej. O ile łączą was jakiekolwiek relacje bo sądząc po tych wszystkich tekstach na kafe wychowywala Cię jakaś maciora. Choć zbyt inteligenta na tak głupiego syna a jak wiadomo intelekt masz po matce.

Gość gość
7 minut temu, Gość jar napisał:

Dzięki pocieszyłeś mnie ,teraz wiem co mam zrobić.

Gość gość
18 minut temu, Gość jar napisał:

Ile ty masz lat. 

Gość jar
12 minut temu, Gość gość napisał:

Dzięki pocieszyłeś mnie ,teraz wiem co mam zrobić.

tylko podaje przykład, a rób sobie co chcesz, szukaj młodego bambo do przeorania twojej zwiędłej szpary jeśli to cie kręci

Gość jar
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ile ty masz lat. 

mam odpowiednio lat aby rozumieć że jest co jest

Gość gość
Przed chwilą, Gość jar napisał:

mam odpowiednio lat aby rozumieć że jest co jest

Może konkretniej

1 minutę temu, Gość jar napisał:

tylko podaje przykład, a rób sobie co chcesz, szukaj młodego bambo do przeorania twojej zwiędłej szpary jeśli to cie kręci

I grzeczniej tu bez epitetów !

Gość gość
4 minuty temu, Gość jar napisał:

Co ty masz w mózgu facet ja nie chcę żadnego innego faceta. Mój mąż to mój jedyny partner seksualny,a ty myślisz ,że mi się marzy inny facet. Bar...an.

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Co ty masz w mózgu facet ja nie chcę żadnego innego faceta. Mój mąż to mój jedyny partner seksualny,a ty myślisz ,że mi się marzy inny facet. Bar...an.

Najarany jest. Nie czytaj go.

Gość gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

1 minutę temu, Gość gość napisał:

Chyba masz rację . Człowiek  czuje się gorzej jak czyta te komentarze. Czuję się jak śmieć.

Gość gość
13 godzin temu, Gość Klara napisał:

właściwie ze sobą nie rozmawiamy. Bywają dni lepsze, że zamienimy kilka zdań, ale większosc czasu milczymy. zawsze był małomówny i chciał o wszystkim decydować.nigdy nie miałam związku partnerskiego. często bywa niezadowolony, wciąż szuka problemów, jest pesymistą. Dzieci już dorosły i zaczynam się zastanawiać co dalej...

No smutne życie. Nie Ty jedna. Wiem coś o tym, mam jeszcze dłuższy  staż małżeński. A jak z wami jest w tych sprawach łóżkowych