Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Bardzo mnie bawi moja umiejetnosc klamania i grania

Polecane posty

Gość gosc

Nie wiem skad to sie wzielo bo nigdzie sie tego nie uczylam, w jednej sekundzie potrafie zagrac jak najlepsza aktorka, nawet gdy ktos mnie czyms zaskoczy to nie pokazuje po sobie. To sie przydaje w relacji z facetami, zanim sie zaangazuje wybadam,jak ostatniego.Osiagnelam co chcialam,a facet jest naprawde madry, prawnik, analityk, a lyknal wszystko.I pokazal prawdziwa nature, normalnie to pewnie po latach zwiazku bym to zauwazyla albo wcale.Ludzie mi tak ufają ,dzieki temu wiele osiagnelam i nie czuje zadnych wyrzutow sumienia z tego powodu..jestem psycho chyba

Gość gość

a ja jestem upośledzony bo nie umiem kłamać i zawsze mówie prawde

Gość Gość
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

Nie wiem skad to sie wzielo bo nigdzie sie tego nie uczylam, w jednej sekundzie potrafie zagrac jak najlepsza aktorka, nawet gdy ktos mnie czyms zaskoczy to nie pokazuje po sobie. To sie przydaje w relacji z facetami, zanim sie zaangazuje wybadam,jak ostatniego.Osiagnelam co chcialam,a facet jest naprawde madry, prawnik, analityk, a lyknal wszystko.I pokazal prawdziwa nature, normalnie to pewnie po latach zwiazku bym to zauwazyla albo wcale.Ludzie mi tak ufają ,dzieki temu wiele osiagnelam i nie czuje zadnych wyrzutow sumienia z tego powodu..jestem psycho chyba

Aktorka 😀😅😅

Gość gosc
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

jesteś taka jak myslal tylko poprzez uśpienie jego czujnosci go oszukalas i to wszystko. żadna rewelacja.

Gość burza w mieście

Nie warto kłamać bo kłamstwo ma krótkie nogi i prawda wyjdzie za miesiąc, za rok; i na na nic to oszukiwanie a tylko traci się przez to.