Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WygladSieLiczy

Kobiety na portalach randkowych wymagają niesamowicie przystojnych mężczyzn

Polecane posty

Gość WygladSieLiczy

Nie wystarczy że jesteś chociaż "trochę" przystojny (tak chociaż 6/10), o nie

W internecie musisz być mega przystojniakiem, tak co najmniej 8/10, inaczej odzew jest praktycznie zerowy

Gość WygladSieLiczy

Jeszcze kilka lat temu dało radę wyrwać w internecie jakąś fajną dziewczynę mając wygląd lekko powyżej przeciętnej, niestety z roku na rok jest coraz trudniej i obecnie na rok 2019 sytuacja jest taka że jak nie jesteś modelem to nawet nie masz co próbować

Gość Gość

Nie tylko w internecie, kobiety zwracają uwagę tylko na wygląd, dowodem jest fakt że same malują swoje szkaradne pryszczate mordy żeby podnieść sobie lewel. Ale facet to ma być Adonisem bez upiekszaczy i to 5 minut po podniesieniu się rano z łóżka 

Gość Katevala

To efekt psychologiczny, który jest efektem działania social media. Dziś dziewczyny są adorowane na każdym możliwym portalu.  Trudno jest się "przebić" komuś kto jest po prostu szczery i przeciętny jeśli dziewczyna ma 100lajków i same super komentarze pod zdjęciami.  Musisz ciągle zaskakiwać, a może jakaś zwróci uwagę.

Gość Tak jest

Wystarczy przeciętny 5/10... Ale ja też jestem 5/10

Zarywacie do 8 to trzeba sie liczyć z ogromną konkurencją 

Gość Mała92
6 minut temu, Gość Katevala napisał:

To efekt psychologiczny, który jest efektem działania social media. Dziś dziewczyny są adorowane na każdym możliwym portalu.  Trudno jest się "przebić" komuś kto jest po prostu szczery i przeciętny jeśli dziewczyna ma 100lajków i same super komentarze pod zdjęciami.  Musisz ciągle zaskakiwać, a może jakaś zwróci uwagę.

Dokladnie, woda sodowa uderza im do głowy przez ten instagram i fb gdzie dostają tyle lajkow i komentarzy od napalonych facetow, nawet tych brzydkich i często są to prostaki którzy chcą tylko zaliczyć. Momentalnie ego kobiet leci w gore i uważają się za najpiękniejsze a wystarczy ze kobieta przeciętna wypnie tyłek na zdjęciu i pokaże cycki i ma od groma adoratorów którzy widza w niej tylko mięso do r...a. Pewnie sam się slinisz na widok instagramowych gwiazdeczek i je komplementujesz wiec nie dziw sie potem ze one maja coraz większe wymagania bo wydaje im.się ze mogą przebierać w facetach...tylko często są to faceci niskiej jakości 😉😏

Gość cha

Mam  gdzieś  to

Gość Katevala
16 minut temu, Gość Mała92 napisał:

Dokladnie, woda sodowa uderza im do głowy przez ten instagram i fb gdzie dostają tyle lajkow i komentarzy od napalonych facetow, nawet tych brzydkich i często są to prostaki którzy chcą tylko zaliczyć. Momentalnie ego kobiet leci w gore i uważają się za najpiękniejsze a wystarczy ze kobieta przeciętna wypnie tyłek na zdjęciu i pokaże cycki i ma od groma adoratorów którzy widza w niej tylko mięso do r...a. Pewnie sam się slinisz na widok instagramowych gwiazdeczek i je komplementujesz wiec nie dziw sie potem ze one maja coraz większe wymagania bo wydaje im.się ze mogą przebierać w facetach...tylko często są to faceci niskiej jakości 😉😏

Może się ślinię , ale  nie adoruje, jestem zdania, że facet powinien być facetem. Nie mam zamiaru się płaszczyć między setką komentarzy , gdyż uważam, że jest to poniżające dla mnie samego.

Kiedyś było tak, że to facet wybierał i nie musiał oczekiwać akceptacji. To świadczyło o sile faceta. Dzisiaj to kobiety wybierają, świat się wywrócił. Sorry, ale wolę już być sam. 

Gość ona ona ona 30
23 minuty temu, Gość Tak jest napisał:

No ale widzisz, poda się konkretmy argument na własnym przykładzie i panowie się nie odniosą lub będę klepać jak mantrę swoje prawdy objawione. Pewnie powiedzą, że facetem 5/10 nazywasz super modela 190 cm wzrostu z czarnymi oczyskami i włoskami na żel, a sama jesteś co najwyżej 2/10 skoro sama napisałaś o sobie 5/10. W ogóle ta cała zabawa z nadawaniem ludziom cyferek po to by określić ich atrakcyjność i jeszcze w domyśle zrównać to z ich ogólną wartością, to zakrawa o jakąś groteskę, no ale niech już będzie.

Gość WygladSieLiczy
38 minut temu, Gość Tak jest napisał:

Bzdury, w internecie praktycznie nie ma szans żeby dziewczyna 5/10 polubiła gościa który jest również 5/10

Dziewczyna 5/10 zawsze będzie chciała gościa który jest MINIMUM 1-2 punkty ponad nią, i tylko na takich zwróci uwagę

Gość Tak jest
1 minutę temu, Gość WygladSieLiczy napisał:

Bzdury, w internecie praktycznie nie ma szans żeby dziewczyna 5/10 polubiła gościa który jest również 5/10

Dziewczyna 5/10 zawsze będzie chciała gościa który jest MINIMUM 1-2 punkty ponad nią, i tylko na takich zwróci uwagę

Przestan się oszukiwać. Widocznie nie jestes nawet te 5/10. Albo startujesz do 8.

Gość Tak jest
17 minut temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

No ale widzisz, poda się konkretmy argument na własnym przykładzie i panowie się nie odniosą lub będę klepać jak mantrę swoje prawdy objawione. Pewnie powiedzą, że facetem 5/10 nazywasz super modela 190 cm wzrostu z czarnymi oczyskami i włoskami na żel, a sama jesteś co najwyżej 2/10 skoro sama napisałaś o sobie 5/10. W ogóle ta cała zabawa z nadawaniem ludziom cyferek po to by określić ich atrakcyjność i jeszcze w domyśle zrównać to z ich ogólną wartością, to zakrawa o jakąś groteskę, no ale niech już będzie.

Dla mnie też to żenada, ale jak dzieci tak oceniają to można pograć w ich śmieszna grę 😂 siedzą brzydkie męskie mordy i oceniają atrakcyjność obcych kobiet nadając   punkty w. Skali. Samo to jest zalosne i dziwia się, ze zadna z nimi nie chce rozmawiać. 

Gość Katevala

Dokładnie :) Laski ogólnie mają manię wyższości z powodu tego wcześniej wspomnianego podpitego "ego" :D

Gość gość

e tam chłopie, z moich kochanków jeden był 8, ale sam do mnie podbił, a reszta to było najwyżej 6 , a roochało sie ich zupełnie dobrze. no ale fakt faktem, ja lubie jak facet umie zagadać i sie myje.

Gość czyli się pewnie puszczała
21 minut temu, Gość gość napisał:

e tam chłopie, z moich kochanków jeden był 8, ale sam do mnie podbił, a reszta to było najwyżej 6 , a roochało sie ich zupełnie dobrze. no ale fakt faktem, ja lubie jak facet umie zagadać i sie myje.

bez związku?

Gość gość
6 minut temu, Gość czyli się pewnie puszczała napisał:

bez związku?

ze związkiem chłopcze, zawsze było to związane z seksem

Gość vvv
Dnia 11.11.2019 o 16:32, Gość Tak jest napisał:

Zarywam do 5/10, sam jestem 6/10, ale żadna mnie nie chce, bo kobiety 5/10 wymagają faceta min. 8/10.

Gość Prawitscheck_85

Coś w tym jest. Dlatego najlepsze opcje to real i prostytutki

Gość Akimuszki666ppp

Prostytutki a owszem opcja całkiem niezła o ile się trafi na fajne dziewczyny.. a takich jest hmmm mhhh raczej malo😳

Gość krzysiekterianin92

Ja nie miałem nigdy dziewczyny a mam 27 lat. Próbowałem na tych portalach się afiszować. No ale tam jest generalnie mało kobiet, fake konta no i odzewu żadnego nie miałem.

Gość anon
1 godzinę temu, Gość vvv napisał:

Zarywam do 5/10, sam jestem 6/10, ale żadna mnie nie chce, bo kobiety 5/10 wymagają faceta min. 8/10.

mam to samo dokładnie, hipetgamia czyli mała grupa mężczyzn ma większość kobiet a ma dodatek nadwyżka 600tys młodych mężczyzn w kraju 

Gość Prawitscheck_85
6 minut temu, Gość krzysiekterianin92 napisał:

Ja nie miałem nigdy dziewczyny a mam 27 lat. Próbowałem na tych portalach się afiszować. No ale tam jest generalnie mało kobiet, fake konta no i odzewu żadnego nie miałem.

Ja też się na jednym takim portalu kiedyś zarejestrowanym. Z paroma fajnymi i przekonującymi dziewczynami pisałem, a potem się właśnie okazało, że fake konta. Aż byłem w szoku. A z jedną realną zacząłem pisać, to mi znikały wiadomości pisane do niej. I od niej, zanim zdążyłem przeczytać.. Innymi słowy, nawet gdybyś tam poznał fajną dziewczynę, to i tak ci będą wykasowywać wiadomości od niej, żebyś pisał z fejkami i nabijał kabzę... Kurze syństwo 😄

Gość Eurypides
3 minuty temu, Gość anon napisał:

mam to samo dokładnie, hipetgamia czyli mała grupa mężczyzn ma większość kobiet a ma dodatek nadwyżka 600tys młodych mężczyzn w kraju 

Skąd te wyliczenia ? Jakieś totalne bzdety, kiedyś jak nie było kobiet w jakieś miejscowości, faceci po prostu wyruszali w świat. Generalnie jest mniej ludzi w tym kraju dotyczy to kobiet i mężczyzn. Zawsze takie smutasy nie miały powodzenia, jak nie ruszysz tyłka ze swojej nory, nie zwiedzisz świata, to zawsze będziesz sam. Ciesz się, że nie masz jakieś zołzy którą musisz utrzymywać, świat jest wielki, wyjedź gdzieś pozwiedzaj, a nie smucisz jak stara baba.

Gość łysy82

Podobno przystojny facet to pojęcie względne bo jednej będzie podobał się brunet o ciemnej karnacji ala Banderas,innej niebieskooki blondyn a jeszcze innej łysy jak Vin Diesel ale faktem jest że kobiety chyba bardziej patrzą na wzrost faceta bo ja np.brzydal z facjaty raczej nie jestem tylko niestety jestem niski i dlatego nie mogę znaleźć kobiety - ale i brak czasu też może mieć na to wpływ.

Gość Eurypides
8 minut temu, Gość Prawitscheck_85 napisał:

Ja też się na jednym takim portalu kiedyś zarejestrowanym. Z paroma fajnymi i przekonującymi dziewczynami pisałem, a potem się właśnie okazało, że fake konta. Aż byłem w szoku. A z jedną realną zacząłem pisać, to mi znikały wiadomości pisane do niej. I od niej, zanim zdążyłem przeczytać.. Innymi słowy, nawet gdybyś tam poznał fajną dziewczynę, to i tak ci będą wykasowywać wiadomości od niej, żebyś pisał z fejkami i nabijał kabzę... Kurze syństwo 😄

Kolego, daj sobie z tym spokój, najgorsze że nabijasz kasę cwaniakom, jak jeszcze płacisz za te śmieszne portaliki. Zaoszczędź sobie kasy, zainwestuj w rozwój osobisty, podróże, przygody. Będziesz się śmiał z tych pustych Atencjuszek.

Gość Prawitscheck_85
2 minuty temu, Gość Eurypides napisał:

Kolego, daj sobie z tym spokój, najgorsze że nabijasz kasę cwaniakom, jak jeszcze płacisz za te śmieszne portaliki. Zaoszczędź sobie kasy, zainwestuj w rozwój osobisty, podróże, przygody. Będziesz się śmiał z tych pustych Atencjuszek.

Wiem, to w 2015 było:) Teraz mam w realu kilka opcji i jedną w necie, które na spokojnie rozpatruję

Gość łysy82

Przecież na tych portalach randkowych niektóre profile są od 5 a nawet 10 lat te same. To chyba niemożliwe żeby nawet najbrzydsza baba tak długo szukała faceta i nie mogła znaleźć więc logiczne że to fałszywe konta.

Gość anon
10 minut temu, Gość łysy82 napisał:

Podobno przystojny facet to pojęcie względne bo jednej będzie podobał się brunet o ciemnej karnacji ala Banderas,innej niebieskooki blondyn a jeszcze innej łysy jak Vin Diesel ale faktem jest że kobiety chyba bardziej patrzą na wzrost faceta bo ja np.brzydal z facjaty raczej nie jestem tylko niestety jestem niski i dlatego nie mogę znaleźć kobiety - ale i brak czasu też może mieć na to wpływ.

Dokładnie, niski wzrost to najgorsze co może być dla faceta 😞

Gość Eurypides
3 minuty temu, Gość Prawitscheck_85 napisał:

Wiem, to w 2015 było:) Teraz mam w realu kilka opcji i jedną w necie, które na spokojnie rozpatruję

Więc nie jest tak źle, to co tak narzekacie na te kobiety ;-). Może zamiast kilka chcesz mieć kilkadziesiąt opcji, jak Maharadża. 

Gość Norbi

Mam kumpla co że tak o nim napiszę "jest przystojny inaczej" ale dość wysoki bo ze 195 będzie miał i jakoś ma od kilku lat fajną i ładną kobietę ale facet ma też bardzo miłe usposobienie i chyba na to kobiety też zwracają uwagę.