Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie głównie do panów - czy da się rozwiązać taki problem? I jak?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z facetem już od 2 lat, ale nadal ze soba nie mieszkamy bo on pracuje w innym mieście. Do niedawna nasze zycie seksualne było rewelacyjne- jeszcze ze 2 miesiące temu. Jednak od jakiegoś czasu zaczęło się psuć, tzn.  ja tego problemu nie odczuwam, ale niestety mój facet już tak i bierze sobie to za punkt honoru bo zalezy mu bardzo żeby dobrze wypaść w seksie- bo widzę, że bardzo się stara długo mnie pieścic itd.  Jednak ostatnio ma albo przedwczesny wytrysk, albo w ogóle problemy z utrzymaniem erekcji. Niby nigdy nie ma tak żeby byla totalna klapa i nici z seksu, ale jakieś tam problemy się zdarzają, co sam podkreślał i się tym martwił. Ja problemu nie drążyłam, powiedziałam mu, że jest mi z nim cudownie i dla mnie nie jest to problem, w czym on widzi.

Dwa dni temu znów do mnie przyjechał i doszło do seksu, miał co do niego wielkie plany żeby dojść nawet kilka razy pod rząd( co raczej się mu nie udaje w krótkim czasie), niestety pod koniec mu opadł trochę, ale udało się dokończyć stosunek. Łącznie z pieszczotami trwał około godziny bo on bardzo chciał się sprawdzić, niestety po tym średnio udanym ( pewnie dla niego) seksie coś jest nie tak bo nie odezwał się po nim od 2 dni, choć ja wczoraj do niego pisałam, że bardzo mi się podobało ostatnio.

Co mam robić, ten związek jest już skreslony?