Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana

Boję się męża

Polecane posty

Gość załamana

Znowu zrobił się agresywny, kilka dni temu wyszłam z koleżankami do baru, a on ubzdurał sobie, że go tam zdradziłam. On sam codziennie pije, ciągle wychodzi z kumplami do pubów czy na imprezy, a mi robi problemy. Nie bije mnie tak typowo ale np siada na mnie okrakiem, nie pozwala spać, ściska i wykręca mi ręce. Kilka lat temu go zdradziłam, ale tak naprawdę za jego zgodą i to po tym jak dowiedziałam się o jego licznych zdradach (fizycznych i emocjonalnych). Oczywiście on uważa, że jego zdrady się nie liczą, za to ja jestem najgorszą dz/i/wk/ą i doopodajką. Ja alkoholu praktycznie nigdy nie piję, z koleżankami wychodzę naprawdę bardzo rzadko z powodu braku czasu. Nic nie zrobiłam złego, a i tak się na mnie mści i wyżywa. Dosłownie kilka razy mnie opluł. Chciałabym założyć niebieską kartę, ale nie wiem czy to w ogóle coś daje, czy jeszcze sobie i dziecku nie zaszkodzę. Boję się przebywać we własnym domu, za który i tak sama płacę, a on na mnie pasożytuje. Pomocy :( 

Gość Nata

Kochana musisz się od niego odciąć i to koniecznie!! Dla Twojego dobra i dziecka, pomyśl o nim.!!! To się nazywa przemoc!