Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hanka

Ciąża czy owulacja?

Polecane posty

Gość Hanka

Cześć. Zamiast wziąć 1 tabletkę z nowego opak tabletek antykoncepcyjnych omyłkowo wzięłam ostatnią. W następnym dniu jak się zorientowałam to wzięłam dwie. Przez tydzień miałam kilka "przytulanek" z mężem. Ósmego dnia nie wzięłam już tabletki bo postanowiliśmy z mężem że będziemy się starać o dziecko. Dziś, czyli w 10 dzień, dostałam lekkiego plemienia. Dziś również robiłam test owulacyjny i był pozytywny natomiast Beta wyszła negatywna. Zastanawiam się czy to plamienie to krwawienie implantacyjne a test owu wskazał ciążę zamiast owulacji (podobno to potrafią)? A może dziś miałam krwawienie z odstawienia a zarazem owulację? Czy wogóle to możliwe mieć krwawienie z odstawienia A zarazem owulację? Jeśli tak to czy jest szansa przy takim krwawieniu na ciążę w tym przypadku? Od wczoraj czuję napieranie w kroczu, dziś miałam stan podgorączkowy ale chyba za wcześnie żeby to przypisać ciąży? Jeśli ciąża to można jutro powtórzyć Betę czy czekać 2 doby od zagnieżdzenia zarodka?

Gość Ola

Ja tabletki odstawiłam rok temu i teraz nie mogę zajść w ciążę A te plamienia mogą być z odstawieniu, poczekaj na termin miesiączki z testem