Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megs

Czemu on tak zareagowal?

Polecane posty

Gość megs

mam z kolega luzny układ - kolezenstwo z sexem, on flirtowal  mowil ze teskni itd ale powiedzialam zeby tak nie robil ze ma byc kolezenstwo i juz i uszanowal ale ostatnio spotkalam sie z kims na sex,powiedzialam mu o tym bo nie widze powodu by tego nie robic, nie jestesmy para,nie jestesmy na wylacznosc i ja tego nie wymagam dla siebie od niego i on nie ma prawa wymagac tego ode mnie.A jednak dziwnie sie poczulam,nie rozumiem-dal mi odczuc ze mna gardzi,byl zly za to...

co myslicie? olac prostaka?

Gość próżne baby

dzisiejsze baby to kuurwiszony, luźne układy na seks? co to ma kuurwa być? próżne pissdy, palma odwala od feminizmu i nadmiaru wolności, co za czasy, jprdl

Gość megs

nie oceniaj pochopnie bo mnie nie znasz,pytalam o cos innego

Gość ehhh

najpierw z nim się ruhasz a potem nazywasz prostakiem..... dziwny układ, Masz podejrzewam problemy psychiczne, może i emocjonalne, potrzebny psycholog minimum, a może i psychiatra

Gość japon
1 minutę temu, Gość megs napisał:

po huuj mu dajesz duupy? jesteś dziffką? nie kumam

Gość megs

bo kto sie tak zachowuje?po co ta pogarda?

Gość krętlik
2 minuty temu, Gość megs napisał:

jesteś szma:tą i tak to odebrał i ten ziom, czyli prawidłowo

Gość meg

nie ma to jak 100 nickow 😄 

Gość japon

bo kto sie tak zachowuje?po co ta pogarda?

chcesz szacunek to na niego zapracuj, tu pokazujesz tylko że jesteś zabawką i śmieciem, sama się nie szanujesz a wymagasz tego od innych, pusty łeb

Gość Frania

🤔 z prostakiem do łóżka...nigdy w życiu 

Gość Spokojnych myśli
1 godzinę temu, Gość Frania napisał:

🤔 z prostakiem do łóżka...nigdy w życiu 

Spotkania na luźny układ, na seks z kimś..nigdy w życiu.Bycie kobietą szanującą samą siebie, a co za tym idzie innych jest wyzwaniem w dzisiejszym świecie, ale bardzo możliwe.

Gość Megs

Byłam dziewica przed nim. Żadnych doświadczeń z innymi i wiem że związku i tak nie będę miała to co mam robić? Uschnac w samotności? Zastanówcie się co piszecie

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Megs napisał:

Byłam dziewica przed nim. Żadnych doświadczeń z innymi i wiem że związku i tak nie będę miała to co mam robić? Uschnac w samotności? Zastanówcie się co piszecie

Nie chodzi o usychanie w samotności ale nie bycie łatwą panną na seks dla chętnych i tyle w temacie.sama się opisujesz to był tylko układ seks,więc sama stawiasz się na pozycji kobiety tylko do tego.proste?proste,a doświadczenia zdobywac skakając z łóżka do łóżka innym to fakt wyczyn by nie uschnąc

Gość megs
21 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie chodzi o usychanie w samotności ale nie bycie łatwą panną na seks dla chętnych i tyle w temacie.sama się opisujesz to był tylko układ seks,więc sama stawiasz się na pozycji kobiety tylko do tego.proste?proste,a doświadczenia zdobywac skakając z łóżka do łóżka innym to fakt wyczyn by nie uschnąc

Nie bylam latwa .. nigdy. W sumie tylko przytulalam sie z krewnymi mezczyznami a poza tym nic.Byli chetni na sex ale darowali sobie jak nie chcialam w pierwszych tygodniach znajomosci.Ja czulam ze nie sa zakochani a nie chcialam byc przedmiotem i nie pozwalalam na to, ale stracilam nadzieje i sama sobie wybralam tego obecnego ..bo wiem ze nie jestem piekna ani ustawiona wiec zwiazku nie bede miala (moze jakis by sie trafil ale po co na sile??? ) sex byl dopiero po 7 miesiacach i trzymamy sie rok juz.Ostatnio poczulam dzika chemie do innego i tyle.

Gość megs
26 minut temu, Gość gosc napisał:

poza tym chcialam zeby bylo na moich warunkach,zeby nie bylo ze mnie zaliczy i zostawi,to upokorzenie. . jakbys byla samotna przez cala mlodosc to zeby nie wpasc w chorobe psychiczna, tez szukalabys innych alternatyw..wierz mi 🙂 

Gość Gosc

Nie bylam latwa .. nigdy. W sumie tylko przytulalam sie z krewnymi mezczyznami a poza tym nic.Byli chetni na sex ale darowali sobie jak nie chcialam w pierwszych tygodniach znajomosci.Ja czulam ze nie sa zakochani a nie chcialam byc przedmiotem i nie pozwalalam na to, ale stracilam nadzieje i sama sobie wybralam tego obecnego ..bo wiem ze nie jestem piekna ani ustawiona wiec zwiazku nie bede miala (moze jakis by sie trafil ale po co na sile??? ) sex byl dopiero po 7 miesiacach i trzymamy sie rok juz.Ostatnio poczulam dzika chemie do innego i tyle.

miotasz się w zeznaniach, tu jakiś związek a a na początku to był tylko seks z kolegą, idż na spacer i ochłoń.żałosne

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość megs napisał:

mam z kolega luzny układ - kolezenstwo z sexem, on flirtowal  mowil ze teskni itd ale powiedzialam zeby tak nie robil ze ma byc kolezenstwo i juz i uszanowal ale ostatnio spotkalam sie z kims na sex,powiedzialam mu o tym bo nie widze powodu by tego nie robic, nie jestesmy para,nie jestesmy na wylacznosc i ja tego nie wymagam dla siebie od niego i on nie ma prawa wymagac tego ode mnie.A jednak dziwnie sie poczulam,nie rozumiem-dal mi odczuc ze mna gardzi,byl zly za to...

co myslicie? olac prostaka?

i poczytaj sama/sam siebie///

Gość megs
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

miotasz się w zeznaniach, tu jakiś związek a a na początku to był tylko seks z kolegą, idż na spacer i ochłoń.żałosne

czytaj uwaznie..to nie ja sie miotam

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

sex byl dopiero po 7 miesiacach i trzymamy sie rok juz.Ostatnio poczulam dzika chemie do innego i tyle.

To tylko układ, czy coś więcej..??bidulinka co majtki nauczyła się zdejmować i jeszcze się chwali..Na miejscu tego faceta tekst w stylu-załóż majtki ,ubierz się i wyjdź,bo faceci też mają emocje,a Ty tylko majtki.

Gość gość

Matka nie wpoiła ci moralności i uczuć , że ściągasz majtki przed każdym?

Gość megs

Jakim kazdym, co za idioci tu siedzą😂😂😂

To tylko układ i ja mu o tym przypominam co jakiś czas.Jesteśmy znajomymi, seks jest kumpelski.Może chciałabym zwiazku ale wiem,ze nie jestem wystarczająca,nie chcę być z braku laku, nieszanowana, niekochana,nie chce cierpiec dlatego chce tego ukladu i juz. A on sam mówi,ze nie jest mną zainteresowany co nawet mnie nie dziwi

Gość gosc
3 minuty temu, Gość megs napisał:

To tylko układ i ja mu o tym przypominam co jakiś czas.Jesteśmy znajomymi, seks jest kumpelski.Może chciałabym zwiazku ale wiem,ze nie jestem wystarczająca,nie chcę być z braku laku, nieszanowana, niekochana,nie chce cierpiec dlatego chce tego ukladu i juz. A on sam mówi,ze nie jest mną zainteresowany co nawet mnie nie dziwi

Fakt od pasa w dół każda wygląda prawie tak samo, od pasa w górę trzeba czymś zainteresować faceta oprócz ciała..widac nawet z tym masz problem.Buźka

4 minuty temu, Gość megs napisał:

nie oceniam tego czy popieram takie uklady czy nie, ale im jestem starszy tym wiecej rzeczy wydaje mi sie normalnych

Wiec, po kolei

Nie wiem ile masz lat, ale z tego wynika ze twoj kolega jest zabaoczrczy skoro Cie nie chce do zwiazku, ale chce ukladu na wylacznosc, pomimo ze ustanowiliscie ukald wolny tak ? wiec on nie dotyrzymuje ustalen, jest hipokryta i ma tendecnje do bycia zaborczym. byc moze jest tu takze jakas Twoja wina - w sensie brak dopowiedzen, nie wiem bo oceniem tylko po wpisie

Gość Mozeee

Czyli nie jest to tylko ruuuchacz nie przyjmujesz do rozumu że on też ma emocje ?? 

Gość Gość

Autorko, Ty o jedzeniu gadasz z wygłodniałymi, wiadomo, że wywolasz agresję. Olej gościa, skoro nie rozumie co znaczy luźny układ, a Twój tyłek to Twoja sprawa, nie musisz się nikomu tłumaczyc. Sama miewam luźne relacje i nikt tego nie zmieni, żadne słowa nie skłonią mnie do zmiany. Pozdrawiam. 

Gość paris
58 minut temu, Gość megs napisał:

Po prostu jest zazdrosny ( nawet jak nic nie czuje do ciebie), że ewentualnie ktoś inny będzie cię miał. Faceci już tacy są 🙂

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość Megs napisał:

Rozumiem Cie a faceci to często psy ogrodnika (mozesz mu tak w zartach powiedzieć), on wie ze to luźny układ i może sam czasem r...a inne laski ale Ty to masz być wierna jemu 😂 i najlepiej być w nim wielce zakochana i wpatrzona tylko w nigo żeby mu ego polechtac i żeby czuł się wyjątkowy 😆. Daj mu do zrozumienia ze i on i Ty możecie robić co chcecie i z kim chcecie, na tym.polega ten układ. A co na jego reakcje odpowiedzialas?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość megs napisał:

Dziewczyno a może on się w tobie zakochał i taka reakcja, nic ci o tym nie mówiąc.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość megs napisał:

Co wy z tymi układami kolega na seks. Jak można się kochać z kimś do kogo nic się nie czuje .

Gość układ hahaha
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Co wy z tymi układami kolega na seks. Jak można się kochać z kimś do kogo nic się nie czuje .

widać można,a chętnych nie brakuje na lużną pochwę