Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ixi

Co sądzicie o zachowaniu mojego brata?Przerażające!?

Polecane posty

Gość ixi

Nie zrozumcie mnie źle, ale troche się martwię.Chyba nakręciłam się przez tą sytuację z Ukrainką, co ostatnio leciało w Uwadze.

Mój brat od kilku lat zna dziewczynę,którą się interesuje bardziej z ukrycia.Ona jest z kimś, on sam, starszy od niej aczkolwiek mlodzi obydwoje.On jest skryty, powolny, nietowarzyski,ona jest przeciwienstwem.Co chwila ma inne pomysły na siebie. Brat obserwuje ją w internecie (widziałam historię) i może kiedyś nie zwracałam na to uwagi,ale ostatnio jakoś mnie tknęło. Za każdym razem gdy zmienia wizerunek mój braciszek interesuje się dziewczynami które przypominają tą koleżankę. Z wyglądu jak i z innych rzeczy.Np. ostatnio ona zaczęła pracować jako stewardessa i jej nową pasją stało się sushi.Wcina jak szalona na wszystkie posiłki dnia co dokumentuje na instagramie.Mój brat oczywiście też stoi nad garami i kombinuje z sushi,a jego nowe koleżanki to tylko amatorki sushi i stewardessy. Te wszystkie koleżanki są na chwilę,potem wymienia je na nowe. Ona zmienia hobby,pracę srednio co pół roku i tak to własnie jest wiec nie sądze,ze to przypadek. Pół roku temu miała w planach własną firmę, to on nagle zaczął się interesować tą branżą i poszukał koleżanek które mają swoje firmy. Po co? Gdy ona mu powiedziała że kocha cieple kraje i bedzie mieszkac w którymś z nich, on też nagle zaczął zmieniać plany życiowe choć kiedys mówił ze nie rusza się nigdzie ,tylko Polska.Powiedziała  że zawód architekta jest najlepszy to on poszedł na studia o tym kierunku . Ona ma faze na noszenie ...enek to szuka dziewczyn które noszą ...enki.Zmieni styl na skate to szuka skate dziewczyn. I tak caly czas.I  mozna w nieskonczonosc wymieniac. Miewa kolezanki ktore traktuje przedmiotowo (interesuje sie nimi tylko dlatego,ze przypominają ją, dzięki bogu nikogo nie zmienia na siłę). Wszystkie do złudzenia przypominają ją, nawet z rysów twarzy a wiem ze wczesniej ,poki jej nie poznal mial inny typ. skrajnie inny. Rozumiem gdyby byla jego inspiracją,ale bez przesady...

Czy to nie wygląda wg Was dziwnie? Jak z jakiegos filmu?

Gość Ja30

Facet pipa bez własnego zdania

Gość Ja30

Gość ixi

Pampa cos tam - Szkoda,ze nie masz nic mądrego do powiedzenia.Zawsze znajdą się klony które świadomie naśladują, takie życie, jak widzisz może , jesli masz na coś obsesje nawet chwilową to mozna nazwac to pasją

A ku sprostowaniu - powiedzmy ta dziewczyna przefarbuje sie na blond, zrobi trwałą i nosi suk/ienki hiszpanki powiedzmy w pastelowych kolorach - on zwraca uwage tylko na dziewczyny ktore tak wygladaja.Kazdy sie czyms rozni, ale chodzi o  nowy element jaki ona wprowadza, 

Gość ixi
18 minut temu, Gość Ja30 napisał:

Ha! Wlasnie nie... mimo iz jest cichy, raczej domator to jednak zawsze chce stawiac na swoim.A jak ja poznal to nawet napisal,ze spelni kazda jej zachcianke i z tego co widzialam przytakiwal jej w tak absurdalnych sprawach ze szok. To tylko urywek bo nie widzialam calych rozmow