Agaaganieszka 0 Napisano Listopad 14, 2019 Witam otoz mam problem 24.10.2019 dostałam okres cykle mam 28 dni biorę tabletki antykoncepcyjne. 1,2,3 listopada wapolżylam z mężem 13 listopada zauważyłam dużo śluzu później śluz był lekko różowy. Od 15 października biorę Niesteroidowe leki przeciw zapalne byłam także leczona sterydami od 15 października do 25 teraz biorę tylko na zwiotczenie mięśni oraz NLPZ czy te leki mogły osłabić działanie tabletek antykoncepcyjnych. Czy mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 15, 2019 Przeczytaj ulotkę od tabletek co może osłabić ich działanie lub zapytaj lekarza. Antybiotyki są jednymi z głównych przyczyn osłabienia działania antykoncepcji, nie wiem jak sterydy. W takich przypadkach powinno się stosować dodatkowo np. Prezerwatywe i o tym jest mowa w ulotkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krowinka Napisano Listopad 15, 2019 Wiele lekow oslabia antykoncepcje wiec wtedy nalezy sie dodatkowo zabezpieczac ! A poza tym jak idziesz do lekarza i dostajesz cos nowego to pytaj czy nie zmienia dzialania anty.. od tego ci lekarze sa. teraz juz jednak musztarda po obiedzie i musisz zrobic test.. najlepiej idz do diagnostyki na beta hcg tam bedziesz miec najbardziej wiarygodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Listopad 15, 2019 Dnia 14.11.2019 o 17:39, Agaaganieszka napisał: Czy mogę być w ciąży Jesteś w ciąży na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agaaganieszka 0 Napisano Listopad 16, 2019 W ulotkach leków które biorę nie pisze nic ze osłabia działanie tabletek antykoncepcyjnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agaaganieszka 0 Napisano Listopad 16, 2019 23 godziny temu, Gość krowinka napisał: Wiele lekow oslabia antykoncepcje wiec wtedy nalezy sie dodatkowo zabezpieczac ! A poza tym jak idziesz do lekarza i dostajesz cos nowego to pytaj czy nie zmienia dzialania anty.. od tego ci lekarze sa. teraz juz jednak musztarda po obiedzie i musisz zrobic test.. najlepiej idz do diagnostyki na beta hcg tam bedziesz miec najbardziej wiarygodne W ulotce leków które biorę nic nie pisze ze osłabiają lub nie mogą być przyjmowane razem z tabletkami anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alexalex0 0 Napisano Listopad 21, 2019 Dnia 14.11.2019 o 17:39, Agaaganieszka napisał: Witam otoz mam problem 24.10.2019 dostałam okres cykle mam 28 dni biorę tabletki antykoncepcyjne. 1,2,3 listopada wapolżylam z mężem 13 listopada zauważyłam dużo śluzu później śluz był lekko różowy. Od 15 października biorę Niesteroidowe leki przeciw zapalne byłam także leczona sterydami od 15 października do 25 teraz biorę tylko na zwiotczenie mięśni oraz NLPZ czy te leki mogły osłabić działanie tabletek antykoncepcyjnych. Czy mogę być w ciąży? Wykonaj test z rana, będziesz wiedziała wszystko. Nie ma co się shizować na zapas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agaaganieszka 0 Napisano Listopad 22, 2019 Dnia 16.11.2019 o 00:33, Gość Gość napisał: Jesteś w ciąży na 100% To jednak nie ciąża. Jak nie potrafisz udzielić sensownej odpowiedzi i okazać wsparcia to nie komentuj głupio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Diana Napisano Listopad 27, 2019 dobra anty to podstawa, oprócz tego ja osobiście sprawdzam sobie dni płodne komputerem myway, nie był tani ale jeszcze mnie nie oszukał jeśli chodzi i info na temat owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach