Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shank

Moja fantazja

Polecane posty

Gość Shank

Marzę o biseksualnej żonie. Żeby zapraszala koleżankę do domu i przy mnie złapała jej głowę udami i przycisnela moją twarz do swoich majtek i zaczęła się nią masturbowac. Albo żeby siadala na jej twarzy i zaczęła ją ujezdzac. A następnie żeby robiła to ze mną nie pytając mnie o zdanie i trzymać tak, bym nie mógł się wydostać póki ona na to nie pozwoli.

Gość gość

Ja tak bym chciała zrobic z kolegą z pracy. Patrząc na niego dzisiaj fantazjowałam jak siedząc na biurku z szeroko rozłożonymi nogami dociskam jego głowę do swojej... :) jak przechodząc obok niego szeptam mu, że chyba nie wytrzymam do końca pracy i musi mi ulżyć tu i teraz. Dobrze że on nie wie co robimy w moich fantazjach hehe :D

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ja tak bym chciała zrobic z kolegą z pracy. Patrząc na niego dzisiaj fantazjowałam jak siedząc na biurku z szeroko rozłożonymi nogami dociskam jego głowę do swojej... 🙂 jak przechodząc obok niego szeptam mu, że chyba nie wytrzymam do końca pracy i musi mi ulżyć tu i teraz. Dobrze że on nie wie co robimy w moich fantazjach hehe 😄

To nie ty śniłaś mi się wczoraj? Takiej orgietki dawno nie pamietam 😄

Gość Shank
28 minut temu, Gość gość napisał:

Ja tak bym chciała zrobic z kolegą z pracy. Patrząc na niego dzisiaj fantazjowałam jak siedząc na biurku z szeroko rozłożonymi nogami dociskam jego głowę do swojej... 🙂 jak przechodząc obok niego szeptam mu, że chyba nie wytrzymam do końca pracy i musi mi ulżyć tu i teraz. Dobrze że on nie wie co robimy w moich fantazjach hehe 😄

Chciałbym, by jakaś dziewczyna zrobiła tak ze mną.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Shank napisał:

Chciałbym, by jakaś dziewczyna zrobiła tak ze mną.

A ja chciałabym żeby mój M w końcu zaproponował coś więcej... wiem, że jego też coś do mnie przyciąga, tylko ta jego nieśmiałość, ktora dla mnie jest wabikiem, trochę wszystko komplikuje :)