Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jedyną skuteczną strategią mężczyzny w stounku do kobiety jest to, żeby facem miał kobiete w dupie?

Polecane posty

Gość Onaa

To sie sprawdza ale tylko w przypadku niedowartosciowanych malo rozwinietych kobiet, madra unika toksycznych relacji bo ja to nie przyciaga, a np przyciaga zrownowazenie przyjazn madrosc

Gość Onaa

Tak samo niedostepnosc albo dzikie awantury doceni osoba ktora ogolnie nudzi sie sama ze soba, potrzebuje emocji, wtedy czuje ze zyje inaczej jest nudno, a kto sie nudzi? No wlasnie

Gość Onaa

Jest ktos ma swoje pasje, swoj ciekawy swiat to element awanturniczy musi zostac usuniety by nie zaburzal porzadku:) bo szkoda czasu

Gość adam

Jak facet jest przystojny to jakiego by nie zgrywal sama kobieta potrafi podejsc i zagadac. A jak przecietniak mysli ze jakies pozy cos mu dadza to naprawde musi byc niezle trzepiniety. Kazda normalna kobieta nie zwraca uwagi na takie pie..rdoly jak pozy. Oczywiscie zawsze znajdzie sie jakas wiesniaczka lub  dziewczna z jakiegos patologicznego srodowiska (jedna na pare tysiecy ) co mysli ze jak facet ma poloneza i zgrywa niedostepnegoe to super partia 😄  Ale wierzcie sobie w bajki o tym waszym byciu niedostepnym. Sam mam znajomego i ma podobne teorie ze jest niedostpenym twardzilem  z charakterem i rzeeczywiscie laski sie na jego widok slinia. Tylko jest jedno ale jest on bardzo przystojny i chocby zalozyc rozowy sweterek z gruszka i czerwone spodnie to nadal bedzie masa dziewczyn ktora bedize leciala na ten jego wybitnie meski charakter. Za 10-15 lat zestarzeje sie i zadana nie bedzie chciala tego niedostepnego meskiego dziada 😄 Bo liczy sie uroda i to jest 90% sukcesu bo kasa bez tego peirwszego to juz nie dziala bo wieksza czesc facetoow ma prace gdzie zarabiaja na normalne zycie. A prawdziwa kase ma moze 2-3% facetow.

Gość Gosc
17 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Chyba wyjasnie.Jesli facet kobiete olewa i jest niedostepny, to prezentuje sie jako rarytas trudny do zdobycia o ktorego warto walczyc, w ten sposob pozornie w jej oczach podnosi swoja wartosc i ja zacheca.Ten ktory podaje sie na talerzu, wydaje sie byc nic nie wartym desperatem, a nie kims kto moze przebierac, chocby byl i bardziej wartosciowy.Popatrzecie chociaz na dwa ciuchy, jeden tani a drugi drogi, jakosc ta sama, ale drogi zawsze bedzie "lepszy", bo nie dla kazdego taki luksus,mimo ze moze ten tanszy jest ladniejszy i lepszy w uzytkowaniu.Te zjawiska wykorzystywane sa w marketingu

Dokladnie to samo działa w druga stronę, niedostępna kobieta wydaje się atrakcyjniejsza dla faceta. Na was tez to działa, wielokrotnie sprawdzone.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Dokladnie to samo działa w druga stronę, niedostępna kobieta wydaje się atrakcyjniejsza dla faceta. Na was tez to działa, wielokrotnie sprawdzone.

Tak zwane "niedostępne" olewa się ciepłym moczem.

Gość franek

Bzdura tylko ludzie ktorzy cierpia na nadmiar pieniedzy kieruja sie takimi kryteriami bo sa zwyczajnie glupi. To sie nazywa snobizm normalny czlowiek to kieruje sie uzytecznosci wygoda i trwaloscia a nie ze na jakims produkcie jest logo znanej marki. Sam kupuje czesto  ubrania jakis mniej znanych marek bo maja ciekawy kroj i dobrej jakosci materialy za nic nie kupilbym dobrego drogiego produktu tylko ze wzgledu na marke. I wiele osob jak widzi moje ubrania pyta czzesto gdzie dane ciuchy kupilem .Choc jesli mam do wyboru pdoobne produkty i cenie nie jest przesadnie wyzsza to wybiore troche drozszy markowy produkt. Licze  sie jednak z opinia na temat marki ale nie az tak bardzo by kupic cos gorszego jakosciowo jesli markowe sandaly nike kosztuja 80 zlotych a jakis marka wulok identyczna kosztuje 50-60 to jednak wezme markowe 😄Ale jezeli ktos wybralby wuloki to uznalbym ze pewnie jest rozsadniejszy niz ja 😄 wiec cos samo z siebie ze jest niedostepne nic nie oznacza. Kryterium tej atrakcyjnosci wynika z renomy marki i wyzszych cen ktore sugeruja wyzsza jakosc. Jednak jak samo zycie pokazuje badziewny mercedes mimo ze niedostpeny dla wieksozsci uzytkownikow potrafi  robic drogie badziewne samochody ktorych nikt nie kupuje. Wiec twoja teorie mozna potluc o kant upy 🙂

Gość Miss

Jeśli kobieta widzi, że ów mężczyzna nie jest nią zainteresowany mimo wielu sygnałów z jej strony to wiecie co robi?. 

Odpuszcza sobie te relację. 

Gość franek

E tam odpuszcza zalezy od jego urody znam kobiety co facet potrafi olewac a kobieta roi sobie ze jednak moze sie zmieni i ja pokocha. Naprawde bardzo przystojnych facetow jest malo a dla takich kobieta potrafi zrobic najwieksze durnoctwa jakby sie nie zachowywal. Sam znam dziewczyny w  liczbie mnogiej 😄  co potrafily brac kredyty i remontowac mieszkania takim amantom co zmieniaja laski jak rekawiczki.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość franek napisał:

E tam odpuszcza zalezy od jego urody znam kobiety co facet potrafi olewac a kobieta roi sobie ze jednak moze sie zmieni i ja pokocha. Naprawde bardzo przystojnych facetow jest malo a dla takich kobieta potrafi zrobic najwieksze durnoctwa jakby sie nie zachowywal. Sam znam dziewczyny w  liczbie mnogiej 😄  co potrafily brac kredyty i remontowac mieszkania takim amantom co zmieniaja laski jak rekawiczki.

owszem, ale to sa chorw sztuki z zaburzonym poczuciem wartości, złymi relacjami w domu i nie znające innych układów niż toksyczne

Gość franek

bys sie zdziwil ile z pozoru normalnych dziewczyn po studiach z dobrych domow potrafi robic takie durnoctwa bo jakis napakowany przystojny facet sie do nich usmiechnie. Sam znam naprawde mase dziewczyn ktore ladowaly sie w rozne chore relacje i marnowaly sobie zycie. Bo juz nie licze takich zdesperowanych dziewczyn z trudna sytuacja o wygladzie buki bo te to moge nawet zrozumiec i mi ich torche zal. Ale ze ladne i przecietne dziewczyny laduja sie w taka patologie marnujac sobie zycie to juz dla mnie wyzszy poziom zaburzen.

Watpie, przeciwnie - okazujemy zainteresowanie ludziom ktorzy okazuja je nam, wyjatkowo jest gdy ktos nam sie bardzo bardzo podoba i sila przyciaga do tej osoby jest poza nasza kontrola