Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tojaq

Dystans i wycofanie po "kłótni"

Polecane posty

Gość Tojaq

Powiedzcie mi proszę jak zachowywać się w poniższej sytuacji. Ostatnio miałam sprzeczkę z partnerem (mamy po 32 lata, razem jesteśmy rok, Mieszkamy razem). Tematem przewodnim był fakt że nie wsparł mnie w ważnym dla mnie momencie zawodowym. Było mi przykro, ponieważ ja kibicuje mu czego by się nie imał. W czasie rozmowy byłam niemiła bo tak chciałam mu w jakiś sposób dopiec. To była pierwsza taka poważniejsza wymiana zdań między nami od początku związku. Ale suma sumarum ja przedstawiam mój pkt a on swój pkt widzenia. Sytuacja została wyjaśniona, ja przeprosiłam za swoje dogryzki. Przeprosiny zostały przyjęte i że wszystko jest ok. Tylko że ja widzę że od tamtego incydentu mój facet zaczął się dystansowac. Jakby wycofywać swoje uczucia. Nie jest czuły, jakby na siłę wszystko robił. Ta zmiana jest aż fizycznie namacalna. Zapytałam czy żywi do mnie jakiś żal. Czy chce o tym porozmawiać. Twierdzi że wszytko jest ok. Tylko no ok nie jest bo wiem jak zachowywał się przed tą sprzeczkę. W domu jest dziwnie. Jakby coś wisiało w powietrzu. Może musi wszystko przemyśleć. Smama nie wiem.