Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ardian

Wkurza mnie to, że jestem w pracy w której muszę udawać szczęśliwego i życzliwego

Polecane posty

Gość Ardian

Podczas kiedy zmagam się z mocną depresją od jakiś 3 lat... moja praca jednak wymaga ciągłego uśmiechu, życzliwości i pokazywania, że jest wszystko fajnie i dobrze

męczy mnie to okropnie

zanim ktoś napisze, żebym w takim razie zmienił pracę to odpowiadam z góry, że to nie jest takie łatwe, jestem już tutaj kilka lat, ciężko bardzo ciężko byłoby mi znaleźć pracę w tym zawodzie mając już to co mam tu teraz, więc zmiana pracy praktycznie nie wchodzi w ogolę grę

chcę tylko jeszcze raz nadmienić, że okropnie męczace jest UDAWANIE szczesliwego i fajnego kiedy zyje się w bardzo glębokiej depresji

Gość gość

Byłeś u lekarza? Leczysz depresję? Da się z tego wyjść.

Gość gosc

mam to samo, mialam leki ale bylam taka otepiona po nich i wlosy mi zaczely wypadac,cera poszarzała, nie pracuje bo nie mam sily

moze i da sie wyjsc jesli otoczenie jest w miare dobrze nastawione ,dla mnie np wazne jest by byc kochana i doceniona a jakos ludzie nie kwapią sie do tego,ja juz nie mam sily zabiegac. introwertyk moze ma latwiej, albo i gorzej pod innym wzgledem

Gość rrr

do0cenienie? kochanuie? nie istnieja

liczy sie nabijanie kabzy dziesiatkami tysiuecy miesiecnzie