Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Warto pamiętać

Polecane posty

Gość Gość

Uprzejme spojrzenie i uśmiech znaczą często więcej, niż udana rozmowa.

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Uprzejme spojrzenie i uśmiech znaczą często więcej, niż udana rozmowa.

Czy ja wiem 🤔 ...uważam że żaden uśmiech ani  gwiazdy w oczach ,nie zastąpią rozmowy 

Gość K4k
3 minuty temu, Frania** napisał:

Czy ja wiem 🤔 ...uważam że żaden uśmiech ani  gwiazdy w oczach ,nie zastąpią rozmowy 

Rozmowa jest ważna. 

Gość Gość
4 minuty temu, Frania** napisał:

a czy nie jest tak, że po tym spojrzeniu czy uśmiechu możemy poznać zamiary tego kogoś, zdradzają go?

Gość gość

Zależy gdzie i zależy w jakim towarzystwie. Z mojego punktu widzenia rozmowa jest bardzo istotna, bo daje porozumienie. A gdy jest porozumienie, wtedy czasem wystarczą same uśmiechy i spojrzenia. I wszystko jest wiadome. Niestety ludzie w tych czasach nie potrafią konstruktywnie rozmawiać, dlatego przebywając z nimi uśmiecham się i odchodzę. Dzieje się to w niemałych przypadkach, ale się wydarza i nie pozostaje nic innego jak podziękować i się rozejść uśmiechając się na do widzenia.

42 minuty temu, Gość Gość napisał:

a czy nie jest tak, że po tym spojrzeniu czy uśmiechu możemy poznać zamiary tego kogoś, zdradzają go?

Fakt, że wszystko zaczyna się od...głębokiego spojrzenia, uśmiechu  zielone światło...;)

Gość Gość
6 minut temu, Frania** napisał:

Fakt, że wszystko zaczyna się od...głębokiego spojrzenia, uśmiechu  zielone światło...;)

Właśnie zielone światło 😉 bo od niego wszystko się zaczyna. Czyli jaki wniosek po przeczytaniu jeszcze raz tematu? Miłej lektury a ja lecę 🙂