Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Gość z miasta Katowice wiesz że nie wszyscy w Polsce słyszeli o Katowicach?

Polecane posty

Pytałem się  ludzi we Wrocławiu czy kojarzą takie miasto jak Katowice i wszyscy z wyjątkiem jednej dziewczyny powiedzieli że nie kojarzą i że nie słyszeli o Katowicach, a jeden facet w Częstochowie też nie słyszał o Katowicach i nie wiedzieli o jakie miasto chodzi i dwie babki w Opolu też nie słyszały o Katowicach a większość w Opolu słyszało a te dwie babki powiedziały że nie kojarzą 

1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk napisał:

Pytałem się  ludzi we Wrocławiu czy kojarzą takie miasto jak Katowice i wszyscy z wyjątkiem jednej dziewczyny powiedzieli że  kojarzą i że słyszeli o Katowicach,a jedna dziewczyna powiedziała we Wrocławiu że nie kojarzy, a jeden facet w Częstochowie też nie słyszał o Katowicach i nie wiedzieli o jakie miasto chodzi i dwie babki w Opolu też nie słyszały o Katowicach a większość w Opolu słyszało a te dwie babki powiedziały że nie kojarzą 

Poprawione, bo wcześniej trochę namieszałem i się pomyliłem, teraz jest dobrze 

Kato jak będziesz kiedyś mówił ludziom np we Wrocławiu, Poznaniu, czy Krakowie, że jesteś z Katowic, to tłumacz co to za miasto i gdzie leży, bo nie wszyscy wiedzą że jest takie miasto