Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WygladSieLiczy

Kobieta może pokochać faceta tylko i wyłącznie za jego przystojny wygląd

Polecane posty

Gość WygladSieLiczy

Jeżeli kobieta jest z facetem bo ten ma kasę albo status to nie jest żadna miłość tylko wyrachowana kalkulacja

Skoro 80% facetów ma wygląd przeciętny lub poniżej, oznacza to również że w 80% związków nie ma miłości ze strony kobiety i jest to tylko związek z czystej kalkulacji.

Powody dla których kobieta wiąże się z przeciętnym albo brzydkim gościem:

1. Brak lepszych opcji a nie wypada być samotną

2. Latka lecą a rodzina i zegar biologiczny naciskają

3. Gość ma kasę

4. Gość ma status

W żadnym wypadku jednak w takim związku nie ma miłości ze strony kobiety. Kobieta może kochać wyłącznie PRZYSTOJNĄ TWARZ.

Gość taki obraz wasz

Prawda.

Gość Gość

Super ucieszyl mnie ten temat bo jestem przystojny laska ktira mi się podoba ma przecietnego faceta, czyli go nie kocha i śmiało mogę podbijać

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

Super ucieszyl mnie ten temat bo jestem przystojny laska ktira mi się podoba ma przecietnego faceta, czyli go nie kocha i śmiało mogę podbijać

Według teorii brzydali możesz o nie ma prawa się nie udać. Ja od siebie dodam, że u brzydali to  facjata razi, a  kompleksy, chora zazdrość i spaczone obraz świata. 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Według teorii brzydali możesz o nie ma prawa się nie udać. Ja od siebie dodam, że u brzydali to  facjata razi, a  kompleksy, chora zazdrość i spaczone obraz świata. 

To nie facjata razi*

Gość Norbi

Kolego kobiety zawsze zwracały i będą zwracać uwagę na wygląd mężczyzny .Moja żona oglądała ze mną mecz Polska - Izrael i prawie w ogóle nie interesował ją mecz tylko cały czas komentowała urodę piłkarzy a szczególnie spodobał jej się izraelski piłkarz Zahavi i stwierdziła że takiego przystojnego faceta dawno nie widziała.

Gość taki obraz wasz
15 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja od siebie dodam, że u brzydali to  facjata razi, a  kompleksy, chora zazdrość i spaczone obraz świata. 

Bzdura. Niestety ludzie mają tendencję do przypisywania brzydkim ludziom negatywnych cech, a atrakcyjnym osobom pozytywnych.

Gość Gość
13 minut temu, Gość Norbi napisał:

Kolego kobiety zawsze zwracały i będą zwracać uwagę na wygląd mężczyzny .Moja żona oglądała ze mną mecz Polska - Izrael i prawie w ogóle nie interesował ją mecz tylko cały czas komentowała urodę piłkarzy a szczególnie spodobał jej się izraelski piłkarz Zahavi i stwierdziła że takiego przystojnego faceta dawno nie widziała.

Bo się prowadzasz z głupia i pustą co myśli tzipa. Ja oglądam mecze bo mnie interesuje gra.

Gość Marysia
14 minut temu, Gość Norbi napisał:

No przystojny jest na pewno poszła bym z nim do łóżka.

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Bzdura. Niestety ludzie mają tendencję do przypisywania brzydkim ludziom negatywnych cech, a atrakcyjnym osobom pozytywnych.

Po prostu widać po kafe kto najwięcej wylewa pomyj na kobiety, przecież nie wygrywy. Najlepsze są te wpisy typu "jestem dobry i spokojny, wy kurrr.wy" hehehe. 

Gość Szalom
1 godzinę temu, Gość Norbi napisał:

A żonie nie przeszkadza że on obrzezany?