Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stef

Nie wytrzymuje juz

Polecane posty

Gość Stef

Ludzie kochani czy wy mnie rozumiecie. Mam 17 lat jestem prawiczkiem i chce mi się dupcyć. Tak mocno ze nie wiem gdzie mam wsadzać mojego wacka. Wale konia wszędzie i na każdym kroku.Ostatnio dziewięć razy zwaliłem. I dalej mi stał i byłem napalony. Pomocy pliz 

Gość Tajevmnika

Pomocy znikąd nie otrzymasz, taka nasza męska rola w tym wieku. Tak działajá hormony. Kobiety sobie wymówki robią z okresami bez przerwy, a ty jesteś cały czas bombardowany hormonem. 

Polecam zainwestować w tanie zabawki i poszukać dziewczyny. W miedzyczasie oszczedzaj. Jak do 21 roku zycia nie zaliczysz naturalnie, zapłać jakiejś. Inaczej staniesz się tak nabuzowany że kobiety wyczują twoją prawilnośc i beda cie wykorzystywac nie dajac nic w zamian, i gardzic Toba. 

Gość Bdgb

Tez tak mialem, zadupcylem dopiero 26 lat wiec zostaje ci trzepanie. Spoko rozciagniesz sobie bedzie wiekszy 

Gość Msgn

Czasem żałuję że mężczyźni nie sa wszyscy naturalnie biseksualni. W ogole bysmy nie potrzebowali kobiet, to one by musialy zabiegac jak by im zaczal tykac zegar biologiczny, a my w spokoju bysmy jebali, sperma by strzelała jak natryski na trawnik wszedzie po prostu, kompletny chill, piwo, rozrywka i ciągłe ...ie, zero kumulacji tego obciążającego popędu.