Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka

Moj kochanek wych...ał swoją laskę z która byl 6 lat

Polecane posty

Gość iskierka

byl biednym studentem,ona tez. gdy konczyl studia poznal mnie - atrakcyjna i w porownaniu do jego laski MISS ,oszalał, obiecał że da mi wszystko gdy zacznie zarabiać. Zerwałam kontakt na czas jego biedoty, odnowilam po 2 latach a on ją kopnął w 4 litery,bo po co mu teraz pasztet? byla przechodnia na czas studiow i bye.tak koncza brzydule a ja sie plawie w luksusie. i nie szlam z nim do lozka poki nie bylismy oficjalnie parą.a tamta musiala dac od razu bo by ją zostawił, desperatka głupia

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość iskierka napisał:

byl biednym studentem,ona tez. gdy konczyl studia poznal mnie - atrakcyjna i w porownaniu do jego laski MISS ,oszalał, obiecał że da mi wszystko gdy zacznie zarabiać. Zerwałam kontakt na czas jego biedoty, odnowilam po 2 latach a on ją kopnął w 4 litery,bo po co mu teraz pasztet? byla przechodnia na czas studiow i bye.tak koncza brzydule a ja sie plawie w luksusie. i nie szlam z nim do lozka poki nie bylismy oficjalnie parą.a tamta musiala dac od razu bo by ją zostawił, desperatka głupia

Nie ciesz się bo kiedys Ciebie Kopnie w d...e dla młodszej i ladniejszej. Taki typ, a podobnych historii są miliony. Historia tez lubi się powtarzać 😉

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Nie ciesz się bo kiedys Ciebie Kopnie w d...e dla młodszej i ladniejszej. Taki typ, a podobnych historii są miliony. Historia tez lubi się powtarzać 😉

Nawet jak ją kopnie to zapewne dopiero po ślubie, wtedy będzie bulil alimenty nie tylko na dziecko,ale i biedną porzuconą żonę i na nią do końca życia. Niczym Marcinkiewicz któremu komornik licytuje dom czy tam kamienice by Isabel oddał ponad 100 tysięcy za nic nie robienie i kilka tysięcy miesięcznie do usranej śmierci, za króciutkie małżeństwo.