Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććć

Bad Boy

Polecane posty

Gość gośććć

Witam. Nurtuje mnie za co tak lubicie ,kochacie lub podziwiacie niegrzecznych facetów? Luźne pytanie bez spiny:).Pozdrawiam.

Gość gość

pewnie za to że życie ich nie przytłacza

Gość Nata

Odpowiadam. Ja nie wiem czy na bad boyow czy nie ale tak:

Jeśli chłopak mi się podoba (nieważne nieśmiały, pewny siebie) i widzę że jest mną zainteresowany, świetnie się dogadujemy to zaczyna się u mnie fascynacja powoli. 

Niektórzy faceci to po prostu dobrzy aktorzy i manipulatorzy (bad boye tacy są), wiedzą jak zbajerowac, są pewni siebie sukcesu a kiedy rozkochaja kobietę stają się prawdziwymi sobą czyli chamy itp 

Ale kobieta jak już jest zakochana myśli inaczej niż przed uczuciem. Wciąż ma te super chwile w głowie i dlatego sporo potrafi wybaczyć. 

Ja się zakochałam może nie w bad boyu ale choleryku. Na szczęście jego agresywną stronę poznałam tylko przez smsy, wcześniej grał spokojniutkiego, dobrze że wcześniej się to zakończyło bo bym skończyła nie ciekawie. 

Gość gośććć

No właśnie Nata , często kobiety sporo wybaczają takim  facetom a z drugiej strony mają spore wymagania co do tych dobrych chłopaków. Szczerze to mnie to dziwi bo widzę sporo takich relacji w swoim otoczeniu i nie tylko.

Gość Nata
Przed chwilą, Gość gośććć napisał:

No właśnie Nata , często kobiety sporo wybaczają takim  facetom a z drugiej strony mają spore wymagania co do tych dobrych chłopaków. Szczerze to mnie to dziwi bo widzę sporo takich relacji w swoim otoczeniu i nie tylko.

Też to widzę. Wiem co masz na myśli. Ale powiem co ja o tym myślę. Ale to i w przypadku dziewczyn tak jest. 

Kiedy poznałam swojego byłego po prostu był w moim typie, był spokojny, ułożony no nawet moja rodzina się co do niego pomyliła. Ile ja mu szans dawałam, przepraszałam...  

Wcześniej zarywał do mnie bardzo grzeczny, poukladany tez chłopak ale naprawdę dobry człowiek. 

Dziś jesteśmy przyjaciółmi. Naprawdę bardzo atrakcyjny dla mnie na równi z byłym, ale po prostu nie był w moim typie urodowym po prostu bardziej taki paker z wyglądu a ja wolę inny typ. 

Piszę jak to było ze mną. 

Ale z doświadczenia widzę że ludzi ciągnie do niedostępnych, złych, właśnie bad boyow bo ich to po prostu nie wiem jakos pociąga, podnieca. 

Ta chemia, nie wiem 

I to dotyczy się obu płci 

Swojemu byłemu się znudziłam bo byłam za dobra a zarywa wciąż do jędzy. U dziewczyn może działać podobnie. 

Gość gośććć

Ja odnoszę nieco inne  wrażenie że to faceci szukają " szarej myszki" na pewnym etapie życia( nie chodzi mi o nastolatków). Tymczasem sporo ''dojrzałych'' kobiet wiąże się lub romansuje z takimi bad boyami.

W żadnym wypadku nikogo nie oceniam staram się tylko zrozumieć zjawisko.

Gość Monika
2 godziny temu, Gość gośććć napisał:

Witam. Nurtuje mnie za co tak lubicie ,kochacie lub podziwiacie niegrzecznych facetów? Luźne pytanie bez spiny:).Pozdrawiam.

Nie lubie takich.