Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Nie wzbudzam szacunku ludzi

Polecane posty

Gość Gość

I mnie to wkuurwia chociaż nawet nie znają to oceniają, wszystko opiera się na wygladzie

Gość Gość

Dzisiejszy świat nie bazuje na szacunku a na dominacji, to raz a dwa - duży wpływ ma ubranie, jeżeli jesteś luzakiem pod tym względem nie dziw się,  że ludzie tak cię traktują,  skoro sam siebie tak traktujesz,  zmień styl a zmieni się postrzeganie ciebie, nawet sam będziesz inaczej się zachowywał, bo ubranie w pewien sposób determinuje zachowanie.

Gość ona

akurat patrza na ubior/wyglad, patrza

Wracam z treningu w dresie - ledwo po chodniku ide, bo mnie zmiataja, w sklepie: czego

Wracam z pracy elegancko - przepuszczanie na pasach, w sklepie: dzien dobry w czym moge pomoc

i taka prawda

Gość Niestety

100% racji! Jakie to płytkie, że kiedy włożę płaszcz za 600 zł ludzie mi machają z daleka i podwożą do pracy, przepuszczaja w drzwiach i dają prezenty,a jak włożę kurtkę z lumpa, to nikt mnie 'nie zauważa'. To samo z makijazem i fryzura ,butami i torebką,oczywiście też wywiad środowiskowy się liczy, czy masz dom ,czy wynajmujesz.. Czy masz auto drogie czy wraka... itd Pieniądz = władza. Tylko na co komu ten szacunek zbudowany na jakiejś atawistycznej przesłane. Z epoki lodowcowej pora najwyższa wyjść... Ale nieprędko się to stanie ...oj nieprędko