Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka

Kocham M.

Polecane posty

Gość Elka

Masturbuje się myśląc o nim.

Gość Dlugopis81

Ode mnie jak najdalej bo bedzie se dzialo...

Gość gość

MAM DOŚĆ TEGO PODSZYWANIA!!!

TY PODŁY PODSZYWKU, NIDY ALE TO NIGDY TAKIEJ RZECZY NIE ZROBIŁA,M I NIE ZROBIĘ!!!! 

Gość gość

Kiedy myślisz o niej, to masz chęć, tyle, że wiesz, że ona ci nie da...I wzajemnie, ty też jej nie dasz...W związku z tym trza zająć się czymś obrzydliwym przypominającym trochę to, co niby jest takie "piękne"... a jeszcze w imię miłości trzeba by ją przysposobić, żeby miła w tym udział. 

Biedni ludzie, nie mający seksu. Tyle, że to jest droga do nikąd, a seks (te kilka chwil) to jest obrzydliwość!!!

Gość Misio
2 godziny temu, Gość gość napisał:

MAM DOŚĆ TEGO PODSZYWANIA!!!

TY PODŁY PODSZYWKU, NIDY ALE TO NIGDY TAKIEJ RZECZY NIE ZROBIŁA,M I NIE ZROBIĘ!!!! 

Masturbujesz się od dnia gdy rozmawialas ze mną na żywo, latasz za mną cały czas i próbujesz zagadywac. Nawet to lubię bo później zachowujesz się jak obecna nieprzytomna.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Misio napisał:

Masturbujesz się od dnia gdy rozmawialas ze mną na żywo, latasz za mną cały czas i próbujesz zagadywac. Nawet to lubię bo później zachowujesz się jak obecna nieprzytomna.

Ty, masz urojenia, nie chlaj tyle...Nie ta Ela. Ta jest porządna. A teraz spadaj chlajusie i zboczeńcu!

Gość Misio
7 minut temu, Gość gość napisał:

Ty, masz urojenia, nie chlaj tyle...Nie ta Ela. Ta jest porządna. A teraz spadaj chlajusie i zboczeńcu!

Wybacz ale nie piję, może i to nie ta Ela co tu się udziela. Moja Ela ma czarne włosy, stojące cycki i niestety chudą dupe.