Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stosunek przerywany

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia. Nie planujemy dziecka, jednak nie mieliśmy prezerwatywy i tak po prostu wyszło. Wyjął ze mnie swojego członka na kilka sekund przed wytryskiem - tzn. wyjął i od razy był wytrysk. Czy istnieje ryzyko ciąży? I ew. na przyszłość - kiedy najlepiej wyjąć, by ryzyko zminimalizować?

Gość Gość 1

Przez pół życia wyjmowałem chwile przed strzałem i ani jednej wpadki przez 15 lat.

Musisz bezgranicznie mu ufać bo jeden ruch za dużo i po ptakach ........

Teraz żona stosuje antykoncepcję i jest jeszcze bardziej zaje.iście.

Gość gość

Dziękuję za odpowiedź. Ufam, że wiem co robi, jednak martwi mnie że doszedł od razu po wyjęciu, od razu na moje... narządy płciowe. Tabletki u mnie niestety odpadają.

Gość gość

Czy ktos jeszcze odpowie? Prosze

Gość kobietawpigulce pl
Dnia 23.11.2019 o 13:59, Gość gość napisał:

Kilka dni temu kochałam się z partnerem bez zabezpieczenia. Nie planujemy dziecka, jednak nie mieliśmy prezerwatywy i tak po prostu wyszło. Wyjął ze mnie swojego członka na kilka sekund przed wytryskiem - tzn. wyjął i od razy był wytrysk. Czy istnieje ryzyko ciąży? I ew. na przyszłość - kiedy najlepiej wyjąć, by ryzyko zminimalizować?

Witam,

A czy wie Pani ilu dniowe ma Pani cykle? I czy były to dni płodne? Jeśli nie chcę Pani począć dziecka, należy unikać zbliżeń w dni płodne. Zaczynają się one ok 16 dni przed spodziewaną miesiączką. Można nauczyć się wyznaczać takie dni np: Metodą Rötzera. Dzięki temu będzie Pani bardziej świadoma swojej płodności. Pozdrawiam!

Gość Irka

zainteresuj się błoną dopochwową typu caya, ja ją mam. Zakładam przed każdym stosunkiem i nawet głębokie igraszki nie powodują jej przesunięcia ani pęknięcia a dodatkowo jeszcze zakłada się ją z żelem plemnikobójczym 

Gość alicja

noo stosunek przerywany tonie jest metoda anty bo powiem Ci dlaczego, w preejakulacie już mogą być plemniki i jest to bardzo ryzykowne  tego typu działanie, ja na przykład na Twoim miejscu zaczęłabym się zabezpieczać pigułkami antykoncepcyjnymi ultralekkimi,  jak na przykład vines, mają mało hormonów, zabezpieczają dobrze, nie powodują tylu skutków ubocznych i co najważniejsze masz spokojną głowe ze nie wpadniesz