Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Zdjecie twarzy czyli selfie

Polecane posty

Gość Gosc

Czy nie uwazacie ze ludzie maja cos z glowa dajac 1000 zdjec swojej twarzy i to w przyblizeniu?ja nie mam.zadnych stron jak insta czy fejsbuk, ale w necie tego pelno,jaki sens jest dawac stke zdjec swojej geby..masakra co za pokolenie

Gość Gość

Też tego nie rozumiem ale mi to nie przeszkadza poprostu tego nie oglądam. 

Gość Gosc

No tak jak sie widzi zdjecia twarzy kobiety to zaczynasz sie zastanawiac co z nimi nie tak,nie ma co ogladac

Gość Gosc

Mam w znajomych kobietę, która każdego dnia daje jakieś zdjęcie. Nic do niej nie mam. Nawet jej dałam kciuka w górę ale ile można. Czasem mnie nie ma na fb bo nie dodaje zdjęć wiec tez nie zaglądam. Ostatnio zauważyłam ze miała żal do znajomych o to ze jej nie lajkuja. Dała cytat ze niektórzy z zazdrości nie polubią. Trochę mi żal tej kobiety. Widzę ze Ona tym żyje, jest uzależniona. Biedna zamartwia Się  myśli, ze jeżeli ktoś nie lalkuje jej to jej nie lubi. 

Gość Gosc

Mojego meza bratowa wstawia po 5 dziennie,swoje, niedawno urodzilo sie dziecko to juz w szpitalu zaczela robic fotki i tak noworodek ma tydzien, a na insta po 5 fotek dziennie,pokazala nam bo my nie mamy instagrama,byliamy w szoku co z nia nie tak, ale ona ma itwarty instagram od rana do wieczora,dodam.ze w domu burdel bo ona nic kompletnie nie robi,nie sprzata,nie pracuje itp teraz ma dziecko to ma zajecie...

Gość Gosc
12 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Mojego meza bratowa wstawia po 5 dziennie,swoje, niedawno urodzilo sie dziecko to juz w szpitalu zaczela robic fotki i tak noworodek ma tydzien, a na insta po 5 fotek dziennie,pokazala nam bo my nie mamy instagrama,byliamy w szoku co z nia nie tak, ale ona ma itwarty instagram od rana do wieczora,dodam.ze w domu burdel bo ona nic kompletnie nie robi,nie sprzata,nie pracuje itp teraz ma dziecko to ma zajecie...

Współczuje dziecku. Zamiast zająć się dobrze maleństwem będzie cały czas siedzieć w sieci to jest uzależnienie 

Gość Poiuytrewq

Nie mam fejsa, insta ani nic innego, nie umieszczam swoich zdjęć w necie. Jestem nieśmiała ogólnie i dziwnie bym się czuła ze świadomością że jacyś obcy ludzie oglądają zdjęcia mojej twarzy i ciała, choć brzydka nie jestem. Też nie rozumiem tego dawania setek zdjęć mordy na neta. Takie osoby muszą mieć straszne kompleksy.