Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominik27

Żadna mi nie odpisuje.

Polecane posty

Mam 27 lat i tak się zastanawiam co z tymi dziewczynami jest nie tak.  Jestem nieśmiały a z wyglądu średni a moim zdaniem brzydki , i dlatego szukam w internecie koleżanki , dziewczyny. Napisałem do 50 a może i więcej na fb i żadna nie odpisała, na Badoo chyba napisałem też ok 50 i tak samo żadna nie odpisała nawet jedna nic. Nawet nie chcą mi dać szansy na rozmowę nic już tracę nadzieję. 

Gość Realista

Normalka, na Badoo odpisują tylko modelom

Gość R..
25 minut temu, Dominik27 napisał:

Mam 27 lat i tak się zastanawiam co z tymi dziewczynami jest nie tak.  Jestem nieśmiały a z wyglądu średni a moim zdaniem brzydki , i dlatego szukam w internecie koleżanki , dziewczyny. Napisałem do 50 a może i więcej na fb i żadna nie odpisała, na Badoo chyba napisałem też ok 50 i tak samo żadna nie odpisała nawet jedna nic. Nawet nie chcą mi dać szansy na rozmowę nic już tracę nadzieję. 

Na badoo pisz do takich co są zalogowane, lub widziałeś że logowały w ostatnim czasie.

Nie pisz głupot, no chyba że chesz sobie jaja porobić, mi odpisuje 80% do których piszę.

Gość gosc

na FB piszesz do obcych kobiet?

Gość rampampam

Wina źle dobranych zdjęć, opisu, sposobu zaczęcia rozmowy. Teksty typu "jesteś śliczna" występują rownie czesto jak "hej"... nie wyrozniasz sie i przepadasz w tlumie. Musisz ją czymś zainteresować... lub rozbawić. Fb... to nie miejsce na podryw... 

Gość gosc

tez nie lubie takich tekstow jestes sliczna bo wole podobac sie komus z charakteru, a zreszta taki tekst kojarzy mi sie z desperatem, ktoremu glownie zalezy zeby zakisic ogora.

Gość gosc

chyba ze pisze bardzo przystojny facet, ale takich nie jest zbyt duzo. 

Gość marvin
1 godzinę temu, Dominik27 napisał:

takich kolesi pisze do nich setki, wyjdź na miasto i zagaduj, lepsza szansa, jak nieśmiały to trenuj do lustra

Gość maciej
18 minut temu, Gość gosc napisał:

tez nie lubie takich tekstow jestes sliczna bo wole podobac sie komus z charakteru, a zreszta taki tekst kojarzy mi sie z desperatem, ktoremu glownie zalezy zeby zakisic ogora.

każdy chce zakisić ogóra, to główna motywacja do podrywu

2 godziny temu, Gość R.. napisał:

Na badoo pisz do takich co są zalogowane, lub widziałeś że logowały w ostatnim czasie.

Nie pisz głupot, no chyba że chesz sobie jaja porobić, mi odpisuje 80% do których piszę.

Ale zawsze mam ustawione na zalogowanych i nie piszę głupot. 

Najgorsze jest to że niektóre panny nic o sobie nie piszą tylko wiek i tyle nic więcej do takiej to szkoda pisać. Choć one też nie odpisują. 

Gość R..
1 minutę temu, Dominik27 napisał:

Najgorsze jest to że niektóre panny nic o sobie nie piszą tylko wiek i tyle nic więcej do takiej to szkoda pisać. Choć one też nie odpisują. 

Jak jesteś atrakcyjny to opis jest zbędny, mi osobiście opisy kobiet pomagają oddzielić ziarno od plew.

Czasami Kobiety takie głupoty piszą w tych opisach że można się załamać:classic_biggrin: Te bez opisu czekają na zdecydowany kontakt, zdarza się że po jednym zdaniu dostaję teks zadzwoń i nr telefonu. Powodzenia.

Gość R..

Jak jesteś atrakcyjny to opis jest zbędny, mi osobiście opisy kobiet pomagają oddzielić ziarno od plew.

Czasami Kobiety takie głupoty piszą w tych opisach że można się załamać:classic_biggrin: Te bez opisu czekają na zdecydowany kontakt, zdarza się że po jednym zdaniu dostaję teks zadzwoń i nr telefonu. Powodzenia.

Gość Lorenzo01

A ty w ogole piszesz ze swoimi parami? Mi wszystkie odpisuja z par ktore mam na badoo czy Tinderze. Grunt to zagadac normalnie jak do czlowieka. I zadne hej co slychac, albo inny banał. 

Gość R..
2 minuty temu, Gość Lorenzo01 napisał:

A ty w ogole piszesz ze swoimi parami? Mi wszystkie odpisuja z par ktore mam na badoo czy Tinderze. Grunt to zagadac normalnie jak do czlowieka. I zadne hej co slychac, albo inny banał. 

Może nie ma par, lub ma same polubienia od takich nie w jego typie.

Osobiście nie piszę ze wszystkimi bo to jest niewykonalne:classic_biggrin:

6 minut temu, Gość R.. napisał:

Może nie ma par, lub ma same polubienia od takich nie w jego typie.

Osobiście nie piszę ze wszystkimi bo to jest niewykonalne:classic_biggrin:

One też nie odpisują , piszą tylko takie że jak się na nie patrzy to się odechciewa pisać . Jakieś grube brzydkie . Ok nie przywiązuje za bardzo uwagi na wygląd no ale są jakieś granice z wielorybami czy kosmitkami to ja nie mam zamiaru się umawiać. 

Gość fałsz
37 minut temu, Dominik27 napisał:

to fałszywe profile

Gość Kobieta
2 minuty temu, Dominik27 napisał:

One też nie odpisują , piszą tylko takie że jak się na nie patrzy to się odechciewa pisać . Jakieś grube brzydkie . Ok nie przywiązuje za bardzo uwagi na wygląd no ale są jakieś granice z wielorybami czy kosmitkami to ja nie mam zamiaru się umawiać. 

Tak samo ładne nie chcą z bazylem kaszalotem. Proste. 

Gość R..

Spróbuj zmienić zdjęcia i jeszcze raz zagadać.

Bierz pod uwagę że tam też jest pełno pustych kont, lub dziewczyn które tylko szukają atencji. Nie wiem co ci więcej podpowiedzieć.

Gość fałsz
5 minut temu, Dominik27 napisał:

buahaha, no komedia fakt, jest jakieś akceptowane minimum, nieznaczy że musi być modelka, no ale marne 5/10 to chyba minimum granicy przyzwoitości, szczególnie że trzeba będzie na taką często patrzeć więc musi się podobać z wyglądu, a potem oczywiście też z charakteru, ale wygląd przyciąga i każdy ma inny gust

Gość ocena
2 minuty temu, Gość R.. napisał:

Spróbuj zmienić zdjęcia i jeszcze raz zagadać.

Bierz pod uwagę że tam też jest pełno pustych kont, lub dziewczyn które tylko szukają atencji. Nie wiem co ci więcej podpowiedzieć.

mase pustaczek szukających atencji to fakt, nawet nie mają zamiaru się poznawać tylko chcą sobie niską wartość podnieść bo faceci do nich zagadują

Gość rampampam

Kiedyś założyłam na chwilę badoo z ciekawość co to za portal... i ręce opadały... dziesiątki wiadomości od desperatów, erotomanów, fetyszystów, lovelasów. 90% „hej, co tam”, reszta to wierszyki, obrazki, zaproszenia na kawę i może 1% jakiejś racjonalnej rozmowy. A zdjęcia... Anorektycy w rurkach, pseudo koksy bez koszulek, zdjęcia w windach, z ryjkiem pieska, zdjęcia z obrączkami lub poobcinane z sesji ślubnej 😉 No po prostu festiwal 🙂 Wybierz kilka zdjęć, zastanów się czy cienie układają się na nich ok, czy są ciekawe, czy prezentują Cię korzystnie. Ewentualnie ustaw samowyzwalacz i zrób kilka fot na neutralnym tle.  Unikaj zdjęć w lustrze, selfie, uroczych poz itp.