Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Gdzie są wszyscy z ero?

Polecane posty

Gość Gość
Przed chwilą, p212 napisał:

Rozumiem, że świece są zapachowe i koniecznie lampka wina 🙂

Szkoda że jesteś łysy  😏

Gość gość
2 minuty temu, p212 napisał:

Rozumiem, że świece są zapachowe i koniecznie lampka wina 🙂

Tak, mam trzy świeczki. Jedna ma zapach bergamotki i earl grey a dwie nie wiem, ale pachną ładnie. Są w szklanych pojemnikach wielkości zwykłej szklanki. Wina nie mam. 

Gość gosc
26 minut temu, jbsg napisał:

Ciepło... ciepło... 😉 

Marynarz? 

Gość gosc
15 minut temu, jbsg napisał:

Cieplej... 😉 

Nie mam siły zgadywac, dziś sobota, nie chce mi się już myśleć 😔

Gość Gosc
Przed chwilą, jbsg napisał:

To się przytul... 🙂 

Do ciebie? Bardzo, jesteś taki miły... 🙂

1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Szkoda że jesteś łysy  😏

Nie mam nic na swoją obronę :)

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Tak, mam trzy świeczki. Jedna ma zapach bergamotki i earl grey a dwie nie wiem, ale pachną ładnie. Są w szklanych pojemnikach wielkości zwykłej szklanki. Wina nie mam. 

Powiem wprost, nie znam się na zapachach, albo coś ładnie pachnie albo nie :) To podobnie jak z kolorami, mężczyźni rozpoznają trzy podstawowe kolory: czarny, biały i ch.j go wie

Gość gość
5 minut temu, p212 napisał:

Nie mam nic na swoją obronę 🙂

Na dole też jesteś łysy? 

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Na dole też jesteś łysy? 

Nie jestem zwolennikiem owłosienia 🙂

Gość gość

Nie jestem zwolennikiem owłosienia 🙂

Nie zapuściłbyś włosów dla kobiety gdyby ona tego bardzo chciała?

2 minuty temu, Gość gość napisał:

Nie zapuściłbyś włosów dla kobiety gdyby ona tego bardzo chciała?

Nie, bo źle się z nimi czuje. To tak jakbym zaproponował kobiecie żeby zapuściła włosy pod pachami i plotła sobie z nich warkoczyki 🙂

Gość gość

Nie, bo źle się z nimi czuje. To tak jakbym zaproponował kobiecie żeby zapuściła włosy pod pachami i plotła sobie z nich warkoczyki 🙂

Czyli jesteś na zupełne nie. Najlepiej dredy, no coś Ty, ale takie fajne kręcone włoski, mmm. Włosy są takie seksowne dla mnie. Ja dla Ciebie bym sobie zapuściła pod pachami i gdzie tylko byś chciał, gdyby Cię to podniecało i dawało wielką rozkosz. 

3 minuty temu, Gość gość napisał:

Czyli jesteś na zupełne nie. Najlepiej dredy, no coś Ty, ale takie fajne kręcone włoski, mmm. Włosy są takie seksowne dla mnie. Ja dla Ciebie bym sobie zapuściła pod pachami i gdzie tylko byś chciał, gdyby Cię to podniecało i dawało wielką rozkosz. 

Na głowie nie ma opcji ale poniżej drugiej główki temat jest do dogadania 🙂 Jednak podobnie jak u siebie na głowie tak u kobiet nie lubię owłosienia na wzgórku 🙂

Gość gość
8 minut temu, p212 napisał:

Na głowie nie ma opcji ale poniżej drugiej główki temat jest do dogadania 🙂 Jednak podobnie jak u siebie na głowie tak u kobiet nie lubię owłosienia na wzgórku 🙂

Na głowie zgadzam się, czym je golisz? I dlaczego golisz? Mało ich masz, łysiejesz czy lubisz być łysy? I czy podobają Ci się łyse lub krótko obstrzyżone kobiety na głowie?

Na głowie zgadzam się, czym je golisz? I dlaczego golisz? Mało ich masz, łysiejesz czy lubisz być łysy? I czy podobają Ci się łyse lub krótko obstrzyżone kobiety na głowie?

Golę maszynką, taką do golenia. Po prostu lubię być łysy. Jakoś do tej pory nie spotkałem na swej drodze łysej (z wyboru) kobiety, krótko ostrzyżone owszem, jednak wolę kiedy kobieta ma włosy tak co najmniej do ramion - przynajmniej czasem jest co złapać w garści 🙂

Gość gość
17 minut temu, p212 napisał:

Golę maszynką, taką do golenia. Po prostu lubię być łysy. Jakoś do tej pory nie spotkałem na swej drodze łysej (z wyboru) kobiety, krótko ostrzyżone owszem, jednak wolę kiedy kobieta ma włosy tak co najmniej do ramion - przynajmniej czasem jest co złapać w garści 🙂

Podoba mi się łysy człowiek. A dałbyś się ogolić przez kogoś, na przykład przeze mnie? To przyjemność połączona z masażem głowy wiedziałeś o tym? Długie, lśniące pukle u kobiety są bardzo pożądane przez mężczyn to jasne, a jak jesteś choć nieco dominujący to możesz fajnie nimi kobietą sterować i nadawać rytm. Dobrej nocy Ci życze. 

Gość gosc

Co wy  w sobotę o tej godzinie spać? 

Podoba mi się łysy człowiek. A dałbyś się ogolić przez kogoś, na przykład przeze mnie? To przyjemność połączona z masażem głowy wiedziałeś o tym? Długie, lśniące pukle u kobiety są bardzo pożądane przez mężczyn to jasne, a jak jesteś choć nieco dominujący to możesz fajnie nimi kobietą sterować i nadawać rytm. Dobrej nocy Ci życze. 

Przyznam ze nie praktykowałem aby ktoś mnie golił, propozycja brzmi ciekawie. Dlatego napisałem wyżej, że takie dłuższe można złapać w garść, wówczas nadać rytm czy wymusić wygięcie w łuk, zależy od pomysłowości. Wzajemnie, życzę miłej nocy 🙂

Gość gosc
1 godzinę temu, p212 napisał:

Przyznam ze nie praktykowałem aby ktoś mnie golił, propozycja brzmi ciekawie. Dlatego napisałem wyżej, że takie dłuższe można złapać w garść, wówczas nadać rytm czy wymusić wygięcie w łuk, zależy od pomysłowości. Wzajemnie, życzę miłej nocy 🙂

Kocham lysych 😍😍😍😍😍😍

8 minut temu, Gość gosc napisał:

Kocham lysych 😍😍😍😍😍😍

Czas rankiem poświęcany na poskromienie artystycznego bałaganu na głowie można spożytkować w przyjemniejszy sposób 🙂 taki plus bycia łysym

Gość Gosc

Wywialo was czy co? 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Wywialo was czy co? 

Zaloguj się na flagowy, to może i my się zalogujemy 😎