Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Wrocilam do bylego i zaluje

Polecane posty

Gość Gosc

Zerwanie bylo moja inicjatywa. Kilka miesiecy nie mielismy kontaktu, ja go nawiazalam. Zatesknilam, doszlam do wniosku, że cos z tego by bylo, bo szkoda tych wszystkich lat. Naprawde tak czulam i uwazalam. Teraz mysle inaczej. Wystarczyly dwa spotkania z nim - naciski, wywolywanie u mnie poczucia winy, wmawianie jaka bylam zla i traktowanie jak glupiej. Wstyd mi przed sama soba za to ze sie zlamalam i teraz nie wiem co robic. Naprawde mam metlik w glowie, bo zachowuje sie jak pies ogrodnika. On mnie kocha ale nie wiem czy ta miłość nie jest toksyczna.

Gość Nata

Serio cię kocha? Gdyby tak było to byłby szczęśliwy z tego powodu że do niego wróciłaś i robiłby wszystko by było jak za dawnych dobrych czasów. 

On po prostu chciał byś wróciła by ci powypominać to co zrobiłaś i wyżyć się, odbić sobie za to że zerwałaś i żebyś czuła się źle. 

Nie przejmuj się kochana, nic złego nie zrobiłaś. Byłaś zakochana, wierzyłaś że może wszystko się naprawi, tęskniłaś. To normalne jeśli Ci szczerze zależało, ja swojego o powrót prosiłam a nie jedna przykrość ki zrobił no ale wierzyłam.... 

Po prostu teraz odpuść ale już definitywnie. Spróbowałaś, nie wyszło. Nic się nie stało.