Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomoje marzenie

Marzy mi się taka atrakcyjna ponętna sexowna milfica, wiek około 35-38, bez męża i bez dzieci do tego bogata, aby mnie uwolniła z tej monotonii

Polecane posty

Gość tomoje marzenie

Oj to by było po prostu jak wygranie  w totka, taki sexowni milf w wieku 35-38 , która nie ma dzieci, nie ma męża , jest bogata bo np ma swoją firme, duzą fajna chate, fajne auto.. i zeby chciala sie ze mna r0chac i robila swoje najskrytsze fantazje sexualne ze mna, zeby mi fundowała zycie, zwiazalbym sie z taka i ozenil od razu!!

Gość Ona33

Zejdź na ziemię i postaw sobie realne cele w życiu. Gwarantuje brak monotonii. Z głową w chmurach niczego nie osiągniesz. 

Gość Anty Bazyl
6 minut temu, Gość Ona33 napisał:

Zejdź na ziemię i postaw sobie realne cele w życiu. Gwarantuje brak monotonii. Z głową w chmurach niczego nie osiągniesz. 

Taka milfica moze miec przystojnego 27latka z dużym sprzętem a nie nieudacznika po 30 z malym fiflakiem. 

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Ona33 napisał:

Masz racje a autor to lekko powiedziawszy fantasta:)

Gość to mojemarzenie
4 minuty temu, Gość Anty Bazyl napisał:

Taka milfica moze miec przystojnego 27latka z dużym sprzętem a nie nieudacznika po 30 z malym fiflakiem. 

jestem przystojniakiem 29 lat i ze sprzetem takim, ze moglbym r0chac ja 24h...

11 minut temu, Gość Ona33 napisał:

ja nie szukam takiej bo wiem, ze to nierealne- tak tylko sobie napiksalem, ze to marzenie 😉 cos jak miec ferrari..

a monotonia mnie zabija, tylko praca dom i nic wiecej , znajomi dawno sie wyprowadzili do kobiet a ja zostalem sam na osiedlu

Gość Waldi

35 letnia milfica, dziecko mylisz pojęcia. Milfica zaczyna się po 50. 

Gość Martka2o5

Ale bzdura, kobiety nie są tak naiwne, jeśli nie chce Ci się pracować to nie szukaj frajerki, która będzie robić to za Ciebie🙄

Gość to mojemarzenie
2 minuty temu, Gość Martka2o5 napisał:

Ale bzdura, kobiety nie są tak naiwne, jeśli nie chce Ci się pracować to nie szukaj frajerki, która będzie robić to za Ciebie🙄

przeciez pracuje i to zapie.rdalam po 10h dziennie , 6 dni w tygodniu.. i nadal bym pracował, ale fajnie by było miec w nagrode za to wlasnie bogata kobiete, ktora ma fajny dom i samochod-czulbym sie fajniej 😉 jakbym r0chal taka dziana su.ke

Gość Ona
7 minut temu, Gość to mojemarzenie napisał:

przeciez pracuje i to zapie.rdalam po 10h dziennie , 6 dni w tygodniu.. i nadal bym pracował, ale fajnie by było miec w nagrode za to wlasnie bogata kobiete, ktora ma fajny dom i samochod-czulbym sie fajniej 😉 jakbym r0chal taka dziana su.ke

Jaki oblesny nieudacznik fuuj

Ale dobrze ze kobiety to wyczuwaja i zadna nawet na ciebie nie splunie.

Gość mojemarznieee
Przed chwilą, Gość Ona napisał:

Jaki oblesny nieudacznik fuuj

Ale dobrze ze kobiety to wyczuwaja i zadna nawet na ciebie nie splunie.

nieudacznik bo pracuje? ahaaa.. od teraz wiem, ze facet ktory ciezko zapi.erdala to nieudacznik, pozdrawiam cie gorąco

Gość Tajevmnika

A jak ona jest MILFem (MOTHER I'd Like to F...) Bez dzieci?

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość mojemarznieee napisał:

nieudacznik bo pracuje? ahaaa.. od teraz wiem, ze facet ktory ciezko zapi.erdala to nieudacznik, pozdrawiam cie gorąco

Teraz widzisz jakie Panie mają podejście 🙂

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość mojemarznieee napisał:

Teraz widzisz jakie Panie mają podejście 🙂

Gość Bicku

Ja też nie mam nic przeciwko bogatym i atrakcyjnym kobietom, mogą być nawet młodsze niż 35 lat.

Gość Kiss
1 godzinę temu, Gość tomoje marzenie napisał:

Oj to by było po prostu jak wygranie  w totka, taki sexowni milf w wieku 35-38 , która nie ma dzieci, nie ma męża , jest bogata bo np ma swoją firme, duzą fajna chate, fajne auto.. i zeby chciala sie ze mna r0chac i robila swoje najskrytsze fantazje sexualne ze mna, zeby mi fundowała zycie, zwiazalbym sie z taka i ozenil od razu!!

Marzenia nierealne. Milf to osoba w wieku, w którym mogłaby (legalnie) być Twoją matka. Zresztą MILF znaczy ... mother ... 35-latka, która jest Milf, a nie jest matką i nie mogłaby być Twoją matką nie istnieje, bo taka osoba po prostu i zwyczajnie Milfem nie jest 🤣

Gość Kiss
59 minut temu, Gość to mojemarzenie napisał:

jestem przystojniakiem 29 lat i ze sprzetem takim, ze moglbym r0chac ja 24h...

ja nie szukam takiej bo wiem, ze to nierealne- tak tylko sobie napiksalem, ze to marzenie 😉 cos jak miec ferrari..

a monotonia mnie zabija, tylko praca dom i nic wiecej , znajomi dawno sie wyprowadzili do kobiet a ja zostalem sam na osiedlu

Osoba będąca wiekowo Milf dla Ciebie zatem ma 50-55 lat i więcej.

Gość werwrwrew
1 minutę temu, Gość Kiss napisał:

Osoba będąca wiekowo Milf dla Ciebie zatem ma 50-55 lat i więcej.

takie stare moglbym r0chac tylko w przypadku gdyby wygladaly jak hally baery albo salma hayek, bo one maja tyle lat ;)(

Gość Xxxxx

Znam taka pare  jak opisales, no moze tylko to  seksowna dyskusyjne, ale zalezy od gustu 🙂

Gość gość
3 godziny temu, Gość Anty Bazyl napisał:

owszem, ja mam trochę mniej  w ofercie niż wymaga autor, ale też jeśli coś rooocham jako milfica, to nie byle co , a naprawdę fajnych młodych chłopaków. I do tego żaden z nich nie zyczy sobie za to ani utrzymywania ani nawet obiadu. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość to mojemarzenie napisał:

a to znowu ty Arystocweles, a nie to ciebie sie nie roooocha, nawet kijem sie ciebei nie rusza, bo i po co

Gość Ouuu
50 minut temu, Gość gość napisał:

owszem, ja mam trochę mniej  w ofercie niż wymaga autor, ale też jeśli coś rooocham jako milfica, to nie byle co , a naprawdę fajnych młodych chłopaków. I do tego żaden z nich nie zyczy sobie za to ani utrzymywania ani nawet obiadu. 

Ales ty prymitywna:)

Gość Gość

Spełniam wszystkie kryteria, ale mam też swoje wymagania.

Przystojny, wysoki, elokwentny, co najmniej trochę umięśnione, posłuszny, wykonujący większość prac domowych bo ja dużo pracuje.  

Gość Wygryw

Ty marzysz a ja piękna i seksowna 30 łatkę poznałem która szaleje na moim punkcie. Haha

Gość gergr
38 minut temu, Gość Gość napisał:

Spełniam wszystkie kryteria, ale mam też swoje wymagania.

Przystojny, wysoki, elokwentny, co najmniej trochę umięśnione, posłuszny, wykonujący większość prac domowych bo ja dużo pracuje.  

ok, jestem w twim typie, poznamy se??

Gość Ona
1 minutę temu, Gość gergr napisał:

ok, jestem w twim typie, poznamy se??

Przecież ty nie jesteś ani przystojny ani wysoki ani elokwentny.. Kogo próbujesz oszukać? 

Gość gregerg
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Przecież ty nie jesteś ani przystojny ani wysoki ani elokwentny.. Kogo próbujesz oszukać? 

wysokosc jest dla lamusow, a przystojny jestem.. wiec nie pi3rd0l dzi wko skoro mnie nie znasz, bo bys wymekla z kim wlasnie piszesz

Gość gość
51 minut temu, Gość Ouuu napisał:

Ales ty prymitywna:)

ojej, jak mi potwornie wszystko jedno z tego powodu:D

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gregerg napisał:

wysokosc jest dla lamusow, a przystojny jestem.. wiec nie pi3rd0l dzi wko skoro mnie nie znasz, bo bys wymekla z kim wlasnie piszesz

To ja napisałam że spełniam wszystkie wymagania.  Co do wzrostu to mam 173 cm plus szpilki więc najlepiej jakbyś miał tak ze 190. 

Od razu pisze że mieszkam w Warszawie i to Ty musisz przeprowadzić się do mnie. 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gregerg napisał:

tak , wiemy wiemy...kozak w necie , peeezda w świecie

Gość Misio

Chciałbym taka 45 lat, duże suty i dupe wielką, taką milf. Albo 37 lat, obwisle cycki i duuuze poslady.