Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladny chlopak

Będę szczery, gdybym miał takie możliwości jakie mają kobiety, w kwestii łatwości w zdobyciu kogoś na seks to r0chałbym codziennie po kilka razy

Polecane posty

Gość ladny chlopak

Mam starsznie duzy popęd, moglbym r0chac non stop doslownie.., jakas nimfomanka mialaby ze mną raj

niestey bedac facetem nie da sie od tak r0chac panienek, to tylko one maja taka latwosc aby kogos poznac na seks , ale gdybym tylko mogł to.. huhu

Gość Gość

Bo jestes jeb.anym puszczalskim śmieciem.  Rzygam na takie meskie gòw.na jak ty. 

I tym postem potwierdziles,  ze kobiety są wartosciowsze,  bo moglyby sie bzykac co tydzien z innym,  a tego nie robią. 

Znikaj prymitywie z tego forum!

Gość Ouuuu
4 godziny temu, Gość ladny chlopak napisał:

Mam starsznie duzy popęd, moglbym r0chac non stop doslownie.., jakas nimfomanka mialaby ze mną raj

niestey bedac facetem nie da sie od tak r0chac panienek, to tylko one maja taka latwosc aby kogos poznac na seks , ale gdybym tylko mogł to.. huhu

Seks z kimkolwiek jest nieco nudny:) kto za kims szalal ten wie

Gość gegerg
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo jestes jeb.anym puszczalskim śmieciem.  Rzygam na takie meskie gòw.na jak ty. 

I tym postem potwierdziles,  ze kobiety są wartosciowsze,  bo moglyby sie bzykac co tydzien z innym,  a tego nie robią. 

Znikaj prymitywie z tego forum!

wartosciowe?? to jest poped niezlezny ode mnie idiootko.... a kobiety nie maja takiego popoedy i daja d0py dla zasady, widzisz roznice czy za daleko ci do łba??

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gegerg napisał:

wartosciowe?? to jest poped niezlezny ode mnie idiootko.... a kobiety nie maja takiego popoedy i daja d0py dla zasady, widzisz roznice czy za daleko ci do łba??

No bo tak jest że największy popęd mają ludzie prymitywni i patologiczni. Stąd liczne dzieci w patologii bo jedyne co ci ludzie potrafią to piērdolic w ramach jedynego znanego hobby. Oczywiście nie wliczając w to picia i słuchania disco polo. 

Gość Gość

Po co zakładasz setki tematów arysto 

Gość gregege
17 minut temu, Gość Gość napisał:

No bo tak jest że największy popęd mają ludzie prymitywni i patologiczni. Stąd liczne dzieci w patologii bo jedyne co ci ludzie potrafią to piērdolic w ramach jedynego znanego hobby. Oczywiście nie wliczając w to picia i słuchania disco polo. 

nie wiem kto dzis slucha disco polo.. a seks kocha KAZDY facet ty kr3tynie.., chyba ,ze ktos jest ułomny..

Gość rozsądny

Ja rozumiem ze to kafeteria i dzieje sie tutaj maniana ogólnie, ale to co odwala ten arystoteles to masakra jakas, chłopaku zgłosz się na SOR do oddzialu psychiatrycznego zanim sobie coś zrobisz albo komuś

Gość Gość
10 minut temu, Gość gregege napisał:

nie wiem kto dzis slucha disco polo.. a seks kocha KAZDY facet ty kr3tynie.., chyba ,ze ktos jest ułomny..

Ty jesteś uzależnionym seksoholikiem i to się leczy 

Gość Gość
9 minut temu, Gość gregege napisał:

Każdy kocha ale nie każdy potrafi to uprawiać choć się każdemu wydaje że jest dobry w te klocki...idź się napij cwelu. Dziś nie płaczesz za byłą? Ojoj

Gość gregerge
3 minuty temu, Gość rozsądny napisał:

Ja rozumiem ze to kafeteria i dzieje sie tutaj maniana ogólnie, ale to co odwala ten arystoteles to masakra jakas, chłopaku zgłosz się na SOR do oddzialu psychiatrycznego zanim sobie coś zrobisz albo komuś

jak ty widzisz tutaj gdzies tego kolesia to idz sie lecyzc, ja pi34dole od tygodnia widze codziennie wpisy jakiegos cwela o jakims arytoco kokism tam ,.. ja pie rodle ale kr etyn

Gość gregerge
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Każdy kocha ale nie każdy potrafi to uprawiać choć się każdemu wydaje że jest dobry w te klocki...idź się napij cwelu. Dziś nie płaczesz za byłą? Ojoj

twoj stary cie dzisiaj nie r0cha w d0pe?? ojojo.. ty ku rw0 cwelu..

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gregerge napisał:

twoj stary cie dzisiaj nie r0cha w d0pe?? ojojo.. ty ku rw0 cwelu..

Jaki seba lol

Gość gregerg
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Jaki seba lol

seba ci wklada pałe do ust cwelu

Gość Gość

A ja uwielbiam seks tylko z kimś kto mnie kocha i kogo pragnę i kocham, to jest odlot, a tak z byle kim to podejrzewam byłoby kiepsko, nie wiem czy umialabym się odprężyć, raczej byłabym kłodą,a ze swoim lubię poszaleć, daje się ponieść namiętności. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość gregerg napisał:

seba ci wklada pałe do ust cwelu

Janusz i seba lol

Gość Gość
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Jaki seba lol

Kto by takiego chciał. 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

A ja uwielbiam seks tylko z kimś kto mnie kocha i kogo pragnę i kocham, to jest odlot, a tak z byle kim to podejrzewam byłoby kiepsko, nie wiem czy umialabym się odprężyć, raczej byłabym kłodą,a ze swoim lubię poszaleć, daje się ponieść namiętności. 

Ja też a jestem facetem. Tylko kobieta która kocham 

Gość

Mam możliwości..okazje się zdarzają..temperament posiadam.. wygląd jako tako,więc  chętni sie znajdują..ale umiem hamować swój popęd i  do łózka pójdę tylko z kimś,do kogo coś czuję..Więc łatwość w złapaniu faceta na seks to nie sztuka.Sztuką w dzisiejszych czasach jest mieć taki seks,by  mieć orgazm nie tylko ciała ,ale i umysłu,a to tylko zapewni osoba do której żywimy uczucia..

Gość Gość

A co to takiego orgazm umysłu? Jakaś metafora nawiedzonej jak rozumiem.

Gość
13 minut temu, Gość Gość napisał:

A co to takiego orgazm umysłu? Jakaś metafora nawiedzonej jak rozumiem.

Mózg jest dla mnie bardzo seksownym organem..W głowie tworzą się myśli,marzenia,fantazje.. I jak masz bliskość cielesną z osobą, którą kochasz,lubisz..to wtedy dodatkowo można przeżywać nie tylko dreszcze i wyładowania w ciele,bo krew szybciej krąży..Ale i myśli krążą w głowie szybciej,bo podniecenie rośnie, fantazje szukają ujścia  i to też ekscytacja , ale w głowie.. 😋Każdy przeżywa seks na swój sposób, ja mam wielowymiarowy😉

Gość vvv
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Ja też a jestem facetem. Tylko kobieta która kocham 

Jako facet również się pod tym podpisuję.