Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retr

Dlaczego jak kobieta jest gruba i brzydka to nic z tym nie robi? przecież łatwo to zmienić

Polecane posty

Gość retr

kobiety mają ten plus, ze nawet jak są grube brzydkie to latwo to zmienic, trening dieta, lepszy ciuch wtedy, fryzjer, make up i od razu taka panienka jest sexowna

widzialem na necie mnostwo przemian lasek z kierd na super panny... czemu nic z tym nie robicie pasztety???

Gość Tom

Z prawdziwą brzydotą z ryja niewiele da się zrobić, no ale o figurę zadbać łatwo, wystarczy nie żreć jak świnia

Gość Ona

Brzydka kobieta musi nakladac make up jak chinki na youtubowych tutorialach.  To juz nie make up a charakteryzacja na miarę występu w filmie s-fi. 

W lekkim,  codziennym makijazu nadal widac,  ze kobieta jest brzydka. 

Gość Gosc

A czemu faceci zapuszczają wielkie brzuchy, którymi mogą zmiażdżyć kobietę w łózku  i nic z tym nie robią? Przecież to proste, wystarczy mniej żreć.

Gość gerge
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

A czemu faceci zapuszczają wielkie brzuchy, którymi mogą zmiażdżyć kobietę w łózku  i nic z tym nie robią? Przecież to proste, wystarczy mniej żreć.

bo facet moze miec brzuch- a kobieta nie, to proste

tak samo jak kobieta nie musi miec kasy a facet musi.. niestety

Gość Pipi

Niektóre tak bardzo są gościnne, że przy skromnym oświetleniu facetom jest to obojętne. Znam taką. Gustuje ona tylko w żonatych. Im jest wszystko jedno, bo to na chwilę. Taka taktyka. No, ale na normalny związek nie ma szans. Nikt takiej za żonę nie chce. No to nie ma wyjścia. Widocznie do bycia ścierwem można się przyzwyczaić.  

Gość Gość

Bo może wolą być grubym pasztetem. Co cie to? Masz radoche jak taka ponizysz i wytkniesz jej wady? Dopóki zna ona swoje miejsce w szeregu i nie wymaga od takich jak ty atencji to chúj ci do tego jak która wygląda że tak grzecznie zapytam? 

Gość nmnmnmnmnnmnm

Pewnie groziłeś im śmiercią i wolą byc nieatrakcyjne niż martwe. 

Gość Wiktoriaa

W tych czasach zrobisz prędzej z brzydkie twarzy ładna... Niż schudnieez. Kwas hialuronowy itp pomagają 

Gość Wiktoriaa

Widać że jesteście na pewno po 40tce. Teraz są inne czasy. Schudnąć i utrzymać dietę przez całe życie katorga dla niektórych. Teraz ładniej zrobić twarz, operacje plastyczne itp. 

Gość Peace

O jejku...współczuje takiego światopoglądu, nie zawsze zaniedbanie siebie wynika z lenistwa, często problemy leżą głęboko w psychice bądź związane są z innymi chorobami. Nazywanie kogokolwiek pasztetem i pytanie czemu nic z tym nie zrobi bo razi Cię to w oczy jest nie na miejscu, nwm jak Ty wyglądasz, ale życie działa tak, że jak chcesz się spotykać z ludźmi na pewnym poziomie zazywczaj sam musisz sie na nim znaleźć, mam nadzieję, że spotkasz kiedyś osobę o aparycji pasującej do Twojej, nie oceniaj innych, jeśli sam nie chcesz żeby Ciebie oceniano, nie zawsze to co z wierzchu wydaje się być oczywiste takim jest. Wszystkiego dobrego 😊

Gość gość
2 godziny temu, Gość retr napisał:

kobiety mają ten plus, ze nawet jak są grube brzydkie to latwo to zmienic, trening dieta, lepszy ciuch wtedy, fryzjer, make up i od razu taka panienka jest sexowna

widzialem na necie mnostwo przemian lasek z kierd na super panny... czemu nic z tym nie robicie pasztety???

ale w sumie po co?

Gość gość
56 minut temu, Gość gerge napisał:

bo facet moze miec brzuch- a kobieta nie, to proste

tak samo jak kobieta nie musi miec kasy a facet musi.. niestety

bzdura, kobieta musi mieć w uj duzo kasy jeśli ma być seksowna w taki sposób jak autorowi sie widzi. Wiesz ile kosztuje dobry fryzjer, kosmetyczka, dobre ciuchy, zabiegi medycyny estetycznej. Itp itd? Nie dasz rady zarobić na to mój mały 

Gość gość111

Jak się nie ma odpowiedniej genetyki to nawet to co dla wielu jest oczywiste - tj. szczupła sylwetka może być czymś niemal nieosiągalnym. To że jeden z drugim masz dobrą przemianę materii albo wystarczy że trochę ograniczyć chlanie piwska i żarcie słodyczy i z marszu chudniesz nie znaczy, że inni też tak mają. Niektórzy pomimo aktywnego trybu życia i w miarę zdrowej niskokalorycznej diety sczypiorami nie są, a jakby żarli tyle co niektórzy mądralińscy z super przeianą materii to mieliby zamiast 10 kg nadwagi 50. Ot cała prawda jak to łatwo jest nie być grubasem.

Gość hehehehe
2 godziny temu, Gość Pipi napisał:

Niektóre tak bardzo są gościnne, że przy skromnym oświetleniu facetom jest to obojętne. Znam taką. Gustuje ona tylko w żonatych. Im jest wszystko jedno, bo to na chwilę. Taka taktyka. No, ale na normalny związek nie ma szans. Nikt takiej za żonę nie chce. No to nie ma wyjścia. Widocznie do bycia ścierwem można się przyzwyczaić.  

z tego co widzę to ścierwem jesteś ty

Gość Proste
3 minuty temu, Gość gość111 napisał:

Jak się nie ma odpowiedniej genetyki to nawet to co dla wielu jest oczywiste - tj. szczupła sylwetka może być czymś niemal nieosiągalnym. To że jeden z drugim masz dobrą przemianę materii albo wystarczy że trochę ograniczyć chlanie piwska i żarcie słodyczy i z marszu chudniesz nie znaczy, że inni też tak mają. Niektórzy pomimo aktywnego trybu życia i w miarę zdrowej niskokalorycznej diety sczypiorami nie są, a jakby żarli tyle co niektórzy mądralińscy z super przeianą materii to mieliby zamiast 10 kg nadwagi 50. Ot cała prawda jak to łatwo jest nie być grubasem.

Zgadza sie... Ale ...0m nie przetłumaczysz. Na szczęście sa panowie, którzy ubostwiaja kobiety w rozmiarze 40.

Gość gergreg
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

bzdura, kobieta musi mieć w uj duzo kasy jeśli ma być seksowna w taki sposób jak autorowi sie widzi. Wiesz ile kosztuje dobry fryzjer, kosmetyczka, dobre ciuchy, zabiegi medycyny estetycznej. Itp itd? Nie dasz rady zarobić na to mój mały 

zabiegi esteteyczne? och0jalas?? wuyebane mam na cos takiego, mowie o normalnych laskach

znam laski mega atrakcyjne, ktore nie wkladaja w siebie ani grosza, a powodzenie maja takie, ze moglby miec codziennie po 100 facetow..

Gość gość111
Przed chwilą, Gość gergreg napisał:

znam laski mega atrakcyjne, ktore nie wkladaja w siebie ani grosza, a powodzenie maja takie, ze moglby miec codziennie po 100 facetow..

Może mają tzw. dobre geny. Ile trzeba tłumaczyć, że nie każda kobieta rodzi się z super przemianą materii, idealnie działającym układem hormonalnym, proporcjami ciała i rysami twarzy? Do kobiet ze słabą genetyką nie podbija prawie nikt.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość111 napisał:

Może mają tzw. dobre geny. Ile trzeba tłumaczyć, że nie każda kobieta rodzi się z super przemianą materii, idealnie działającym układem hormonalnym, proporcjami ciała i rysami twarzy? Do kobiet ze słabą genetyką nie podbija prawie nikt.

Taka działa świat. Słabe geny natura odrzuca stąd brak powodzenia i potencjalnego rozmnażania się.

Gość gość111
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Taka działa świat. Słabe geny natura odrzuca stąd brak powodzenia i potencjalnego rozmnażania się.

No to niech tak sobie działa, ale nie trzeba dodatkowo ludziom, których natura zrobiła w chu/ja wpędzać w poczucie winy. Zresztą nie ma obowiązku podobać się komukolwiek i na tym poprzestańmy,

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość111 napisał:

No to niech tak sobie działa, ale nie trzeba dodatkowo ludziom, których natura zrobiła w chu/ja wpędzać w poczucie winy. Zresztą nie ma obowiązku podobać się komukolwiek i na tym poprzestańmy,

Wiem przecież.

Gość gerge
1 minutę temu, Gość gość111 napisał:

laski nawet przecietne tez maja duze powodzenie, a u facetow ? kazdy samotny..

Gość Anty Bazyl
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Nieumiejętność zarobienia dużych pieniędzy to słaby intelekt i brak instynktu samozachowawczego. Z tego powodu nieudacznicy rowniez są odrzucani. Jak te samce najniższej kategorii wlokace sie za stadem 😄 krotkie przyrodzenie również świadczy o słabych genach. Samicom z takimi nie chce sie nawet seksu uprawiać. 

Gość gość111

Uroi się w głowie takiemu chłopkowi roztropkowi, który sam prawdopodobnie wygląda jak nieforemny malo apetyczny ziemniak, że każda kobieta ma robić wszystko żeby wyglądać jak miss universe, bo jemu się tak podoba. 

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Anty Bazyl napisał:

Nieumiejętność zarobienia dużych pieniędzy to słaby intelekt i brak instynktu samozachowawczego. Z tego powodu nieudacznicy rowniez są odrzucani. Jak te samce najniższej kategorii wlokace sie za stadem 😄 krotkie przyrodzenie również świadczy o słabych genach. Samicom z takimi nie chce sie nawet seksu uprawiać. 

Won mi z tym. Nie na temat. Cieszę się twoim szczęściem że jestes idealny ale wypièrdalaj ze swoim bełkotem. Życie nie każdego po pízdzie glaszcze i nie zawsze jest to wina czlowieka. 

Gość gergerge
3 minuty temu, Gość gość111 napisał:

Uroi się w głowie takiemu chłopkowi roztropkowi, który sam prawdopodobnie wygląda jak nieforemny malo apetyczny ziemniak, że każda kobieta ma robić wszystko żeby wyglądać jak miss universe, bo jemu się tak podoba. 

wydaje mi sie ze usiadlas na kiju w d0pie i nie mozesz z niego wstac..

Gość gość111
10 minut temu, Gość gerge napisał:

laski nawet przecietne tez maja duze powodzenie, a u facetow ? kazdy samotny..

Nie mają, chyba że przeciętnymi nazywasz, ładne, zgrabne, szczupłe i w miarę aktywne społecznie. Każdy facet samotny? To z kim są te wszystkie kobiety, które są zajęte, z innymi kobietami? Zero logiki w tych waszych gorzkich żalach. Te wasze posty napędza chyba tylko frustracja, bo nie zdrowy rozsądek. U mnie w pracy przystojniaków praktycznie nie ma, są faceci średnio atrakcyjni, mało atrakcyjni i prawie każdy ma partnerkę, żonę. Jeden który zachowuje się często jak kompletny freak nikogo nie ma, rokuje dobrze na starego kawalera, ale też nie wiem czy w ogóle chciałby być w związku. Inny niebrzydki, niegłupi, spokojny, ale i nie jakiś alien, generalnie spoko koleś tak jakby trzyma się na dystans od kobiet, a jestem pewna, ze jakby chciał to mógłby mieć niebrzydką fajną dziewczynę, zresztą może i ma tylko się z tym nie obnosi (wydawało mi się że z jedną dziewczyną w pracy swojego czasu kręcił, ale może to relacja koleżeńska).

Gość regerger
2 minuty temu, Gość gość111 napisał:

Nie mają, chyba że przeciętnymi nazywasz, ładne, zgrabne, szczupłe i w miarę aktywne społecznie. Każdy facet samotny? To z kim są te wszystkie kobiety, które są zajęte, z innymi kobietami? Zero logiki w tych waszych gorzkich żalach. Te wasze posty napędza chyba tylko frustracja, bo nie zdrowy rozsądek. U mnie w pracy przystojniaków praktycznie nie ma, są faceci średnio atrakcyjni, mało atrakcyjni i prawie każdy ma partnerkę, żonę. Jeden który zachowuje się często jak kompletny freak nikogo nie ma, rokuje dobrze na starego kawalera, ale też nie wiem czy w ogóle chciałby być w związku. Inny niebrzydki, niegłupi, spokojny, ale i nie jakiś alien, generalnie spoko koleś tak jakby trzyma się na dystans od kobiet, a jestem pewna, ze jakby chciał to mógłby mieć niebrzydką fajną dziewczynę, zresztą może i ma tylko się z tym nie obnosi (wydawało mi się że z jedną dziewczyną w pracy swojego czasu kręcił, ale może to relacja koleżeńska).

no tak tylko te laski nawet bedac z przecietnym to co chwila ich rzucaja i zdrazaja, na tym poolega roznica a po drugie ja mowiac przecietne mam na mysli typowo przecietne, czyli niezbyt atrakcyjne , bo takie ladne zgrabne itp to sa juz atrakcyjnoprzecietne

Gość Ankaaa

Mam koleżankę bardzo przeciętna jest a ma powodzenie z tym że dupopoy daje szybko dlatego je ma. 

Gość gość
55 minut temu, Gość gergreg napisał:

zabiegi esteteyczne? och0jalas?? wuyebane mam na cos takiego, mowie o normalnych laskach

może i znasz, ale panny z jpg maja ciebie głeboko w....