Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

PRZEMEK NIE ODCHODŹ Z FORUM KOTARBA CHUUJA ZROBI TAK TYLKO GADA ŻE WYŚLE TWOJE ZDJECIA LUDZIOM W LYSZKOWICACH A JEGO NAWET NIE STAĆ NA ZNACZEK POCZTOWY ZA 50 GROSZY

Polecane posty

Gość PRZEMEK
32 minuty temu, Gość gosc napisał:

.

JA WIEM O TYM ALE NIE DLATEGO CHCE ODEJŚĆ... CHCE ODEJŚĆ BO JAK AGATKA TU JUŻ NIE BĘDZIE PISAĆ TO JA TEŻ NIE WIDZE SENSU ŻEBY TU SIEDZIEĆ... BYŁEM TU TYLKO DLA NIEJ

Gość gosc
24 minuty temu, Gość PRZEMEK napisał:

JA WIEM O TYM ALE NIE DLATEGO CHCE ODEJŚĆ... CHCE ODEJŚĆ BO JAK AGATKA TU JUŻ NIE BĘDZIE PISAĆ TO JA TEŻ NIE WIDZE SENSU ŻEBY TU SIEDZIEĆ... BYŁEM TU TYLKO DLA NIEJ

ciekawe, ty tu jesteś od 12 lat a Agatka od roku więc nie pitol że byłeś tu dla niej

zresztą co ty bedziesz robił jak z kafe odejdziesz? zanudzisz sie na smierc w tej swojej piwnicy

Gość gosc
24 minuty temu, Gość PRZEMEK napisał:

przeciez ty przyszedles tu na dlugo przed tym jak agatka tu przyszla, zobaczysz jakas nowa cizia zaraz tu przyjdzie

Gość gość

Poniekąd cię rozumiem, ponieważ nie wyobrażam sobie, żeby na świecie pośród niemal 8 miliardów ludzi znalazła się jeszcze jedna, równie tępa, w swej skrajnej głupocie absolutnie beznadziejna piz/da, która pomogłaby ci wypełnić pustkę po tej obleśnej bladzi. Wyrazy współczucia.

Gość gosc
21 minut temu, PrzeM napisał:

Pracą i szukaniem dziewczyny

przecież boisz się iść do pracy a poza tym mama ci nie pozwala

Gość gosc
1 minutę temu, PrzeM napisał:

Nie przyjdzie bo już nikt tu nie pisze oprócz przegrywów

Kiss to nowa laska na kafe, bierze sie za nią