Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaburzona natura

Czym bardziej wykształcona kobieta ty większa szansa że jest samotna

Polecane posty

Gość Sebug Lajf
Przed chwilą, Gość bez magistra napisał:

przykre, łącze się z nią w bólu, ale sama sobie winna

Seba idź po piwo bo na czezwo nie potrafisz się odnaleźć magistrze blokowisk stosowanych.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Też nie chcialbgm kobiety która dużo zarabia. 

Ty peezdusiu boisz się każdej baby. Dlatego siedzisz całe życie w piwnicy i wypisujesz żale. Ale nie dziwię się,takiemu nieudaczników wszystko zagraża i powoduje kompleksy. Kobieta, wykształcenie,praca,pieniądze,normalne zycie. 

Gość dno wyboru
5 minut temu, Gość gość111 napisał:

Nie chcą jej, bo za dużo ich zdaniem zarabia czy dlatego bo jest za mało atrajcyjna i gdyby zarabiała 2 razy mniej albo była bezrobotna, to tak samo by jej nie cheili?

ja myśle że to ona nie chce takich którzy mniej zarabiają, niech durna dalej płacze w tym mercedesie i niedoczekanie wypartuje księcia

Gość Gość
1 minutę temu, Gość serioo napisał:

tylko po HOOJ samotnej staruszce długo żyć? nawet jeśli ma zdrowie. Jaki cel samotnej egzystencji?

Moga sie bawic w grupowe nietrzymanie moczu na twoim nagrobku

Gość Gość

Popełnijmy zbiorowe samøbojstwo. Zróbmy choć raz coś dobrego.

Gość sima
9 minut temu, Gość gość111 napisał:

Nie chcą jej, bo za dużo ich zdaniem zarabia czy dlatego bo jest za mało atrajcyjna i gdyby zarabiała 2 razy mniej albo była bezrobotna, to tak samo by jej nie cheili?

Trudno stwierdzić, jak dla mnie jest ok. Nie widzę , żadnych odstępstw od normy. Ma coś co dziś mało kobiet potrafi: umie gotować, ogarniać dom.  Mój chłopak twierdzi , że nie jest ładna i jest mało kobieca. Ja bym się nie przyczepiła, nie jest gruba , jest blondynką i ma kręcone włosy.

Gość abcd
23 minuty temu, Gość zaburzona natura napisał:

no i co im z tego? Mają pozycje i nic pozatym, marna egzystencja w samotności. Przegrały życie.

Tak, tak, ciekawe, bo te kobiety sukcesu akurat na niezadowolone nie wyglądają. W przeciwieństwe do Panów tutaj na forum 🙂

Gość gość
1 minutę temu, Gość sima napisał:

Trudno stwierdzić, jak dla mnie jest ok. Nie widzę , żadnych odstępstw od normy. Ma coś co dziś mało kobiet potrafi: umie gotować, ogarniać dom.  Mój chłopak twierdzi , że nie jest ładna i jest mało kobieca. Ja bym się nie przyczepiła, nie jest gruba , jest blondynką i ma kręcone włosy.

ale faceci patrzą inaczej, znam korposoooki, z wyższa pensja, niemiłe, nie gotujące  które maja adoratorów na pęczki, ale sa tak zrobione na efektowne. Moja kuzynka, mocno popierniczona taka jest i naprawdę gdzie nie pójdzie to zawsze adorator się trafi. Może gotowanie nie pomaga, pensja nie przeszkadza jesli kobieta po prostu nie ma tego czegoś, jakiegos uroku

Gość gość111
2 minuty temu, Gość sima napisał:

Mój chłopak twierdzi , że nie jest ładna

No i zapewne w tym rzecz, a prędzej bogata zrobi z siebie ładną (poprzez operacje plastyczne) niż biedna, której ledwie starcza do pierwszego, więc nie chodzi o kasę a o atrakcyjność fizyczną.

Gość gość
3 minuty temu, Gość abcd napisał:

Tak, tak, ciekawe, bo te kobiety sukcesu akurat na niezadowolone nie wyglądają. W przeciwieństwe do Panów tutaj na forum 🙂

bo jestem przekonana ze jednak lepiej tak przegrać jak one , niż tak wygrac jak ten incel:)

Gość gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Nigdy takiej nie spotkałem wszystkie mi się głupie wydają. 

bo one nie siedza po piwnicach i unikają niedomytych inceli

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gość napisał:

bo one nie siedza po piwnicach i unikają niedomytych inceli

Zabrakło mi słów by wyrazić to co czuje.

Gość gość
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość gość napisał: bo one nie siedza po piwnicach i unikają niedomytych inceli X daj spokój nawet nauczycielki głupie były. 

no co ty nie powiesz smierdziuszku

Gość może

może ten Leżaczek to pedo ?

Gość Gość

To zbieracz złomu i kartonów. Maniak ale raczej niegroźny dla zwierząt i dzieci. 

Gość Immmmmm

Ooo, zgadzam się. Miny chłopów kiedy dowiadują się, że mam 28 lat i stopień doktora nauk technicznych... nie każdy to udźwignie 😉 ale jeden docenił, dzięki naszej wspólnej szerokiej wiedzy mamy fajne życie i dobrą kasę. 

Gość Hmm
1 godzinę temu, Gość zaburzona natura napisał:

no i co im z tego? Mają pozycje i nic pozatym, marna egzystencja w samotności. Przegrały życie.

Niektore maja zwiazki, zycie bez dzieci, niekoniecznie jest samotne, poza tym 17 lat I dziecko wybywa z domu, a ty mi juz pisales ze dzieci nie masz autorze I to dwa razy 

Gość Immmmmm
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

4 minuty temu, Gość Immmmmm napisał: Ooo, zgadzam się. Miny chłopów kiedy dowiadują się, że mam 28 lat i stopień doktora nauk technicznych... nie każdy to udźwignie 😉 ale jeden docenił, dzięki naszej wspólnej szerokiej wiedzy mamy fajne życie i dobrą kasę.  X ile wynosi input lag na konsoli obecnej generacji i co ma na to wpływ? 😁 

Jestem budowlańcem, nie interesuje mnie to 😀

Gość no bo przecie

wykształcone kobiety nie chcą odpadów i mają jakieś standardy, a większość mężczyzn to jakieś odpady tak naprawdę macie odpowiedź możecie zamknąć temat

Gość gość
1 godzinę temu, Gość sima napisał:

To o mojej koleżance. Wykształcona z pozycją. Z pensją 5cio cyfrową. Płaczącą , że wolałaby zarabiac 3ke i mieć męża. Żaden facet jj nie chce

ściema....kobieta zawsze znajdzie chętnego (już na seks to na pewno), nawet ta najbrzydsza...może nie adonisa ale znajdzie. A już szczególnie taka co zarabia kilkanaście tysięcy lub więcej (5 cyfrowa kwota tak ?) bo taką stać na operacje plastyczne i zabiegi upiększające...zreszta wbrew pozorom faceci też są łasi na kasę i też lubią boagte pannny z [pozycją. 

Gość Jem popcorn
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

A ty co masz oprócz Internetu i przekonania że jestes lepszy od kobiet? Dlaczego  stara cie nie wyskrobala? Czy naprawdę musi drugi Hitler się urodzić i wszystkich inceli z dymem puścić żeby toto się ewakuowalo do bunkra piwnicznego? 

Ha ha, muszę zapamiętać te teksty i używać w realu:))))

Gość Jem popcorn
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Moga sie bawic w grupowe nietrzymanie moczu na twoim nagrobku

Ha ha ha ha!!!!!!:)))))

Gość mrowaaaaa

bo kobiecie tak naprawdę dziś facet NIE JEST POTRZEBNY.

kiedyś był potrzebny bo kobiety nie pracowały.

a dziś ? 

Kobieta sama na siebie zarobi. wiec na chooooooy ? Chyba tylko, żeby sobie problemu narobić. (facet tylko brudzi, nie sprzata - zmora włosy łonowe w łazience, narobi dzieciaków, którymi potem kobieta musi się zajmować).

To kobiety są potrzebne facetom....przede wszystkim do seksu ...potem długo nic...a potem do gotowania, sprzątania i dokładania się do rachunków. 

Kobiecie facet nie jest potrzebny do seksu bo większość z was dochodzi po dwóch minutach...to juz wibrator lub palec to lepsza opcja.

Gość gsjkdshl
28 minut temu, Gość mrowaaaaa napisał:

bo kobiecie tak naprawdę dziś facet NIE JEST POTRZEBNY.

kiedyś był potrzebny bo kobiety nie pracowały.

a dziś ? 

Kobieta sama na siebie zarobi. wiec na chooooooy ? Chyba tylko, żeby sobie problemu narobić. (facet tylko brudzi, nie sprzata - zmora włosy łonowe w łazience, narobi dzieciaków, którymi potem kobieta musi się zajmować).

To kobiety są potrzebne facetom....przede wszystkim do seksu ...potem długo nic...a potem do gotowania, sprzątania i dokładania się do rachunków. 

Kobiecie facet nie jest potrzebny do seksu bo większość z was dochodzi po dwóch minutach...to juz wibrator lub palec to lepsza opcja.

Kobiecie jest potrzebny mądry facet albo żaden. Zgadzam się, yo

W temacie - Mysle , ze jest to zwiazane z prostym faktem , ze wyksztalcenie czesto idzie w parze z lepszymi zarobkami a tym samym niezaleznoscia finansowa. Jesli dolaczyc do tego pewnego rodzaju zadowolenie z komfortu jaki daje taka sytuacja to na pewno wiele kobiet nie bedzie chcialo z tego zrezygnowac. Efekt jest taki , ze kobiety wyksztalcone bardzo podnosza poprzeczke co do potencjalnych kandydatow na partnerow. Czy to dobrze czy zle - trudno powiedziec.

Gość Gość

Ja że związku z "wykształcona i inteligentna" pamiętam tylko ciągły brak czasu, mówienie tylko o pracy, ciągła napinka. I jeszcze to że nie mogła tego przeżyć że ja, ten gorzej wykształcony zarabiam lepiej od niej. A już szczytem głupoty było zastanawianie się dlaczego wszyscy dostali służbowe toyoty a ona forda. Czy tzn że chcą ja zwolnić, że ktoś jej nie lubi, czy że za słabo pracuje. Wtedy zrozumiałem że wykształcona a głupia do potęgi.    

Gość taki obraz wasz
1 godzinę temu, Gość gsjkdshl napisał:

Kobiecie jest potrzebny mądry facet albo żaden. Zgadzam się, yo

Ale tych mądrych też nie chcecie, jeśli nie są przystojni. Wolicie przystojnych głupków, nawet biednych, bezrobotnych i pozbawionych ambicji niż mądrych, zaradnych i ambitnych przeciętniaków.

A fakty są takie, że to wy stworzyłyście inceli. To wasze chore wymagania, niewspółmierne do tego, co same macie do zaoferowania, spowodowały, że jest tak wielu samotnych mężczyzn.

Gość wykształcona kobieta
4 godziny temu, Gość zaburzona natura napisał:

bo walczy pod góre z naturalnym porządkiem natury że kobieta ma być podwładna facetowi.... ale na szczęście taka genetyka wyginie selekcją naturalną

Z naturalnym porządkiem natury? 😄 Jesli facet nie może ścierpieć, że kobieta go w czymś przewyższa, to znaczy że ma on kompleksy. A tacy nas nie interesują. 

Gość gość
1 minutę temu, Gość taki obraz wasz napisał:

hA fakty są takie, że to wy stworzyłyście inceli. To wasze chore wymagania, niewspółmierne do tego, co same macie do zaoferowania, spowodowały, że jest tak wielu samotnych mężczyzn.

tak, tak, i co jeszcze głupcze nie potrafiący radzić sobie z emocjami? hitlera też "stworzyło" społeczeństwo, jak i wielu innych psychopatów, tylko wątpię żebyś ich usprawiedliwiał. 😄 

Po prostu nie jesteście atrakcyjni dla kobiet i tyle. Dobór naturalny, ot co. Dla takich jak ty to zostają albo pasztety, albo grubaski, albo matki z dziećmi. A że wy chcecie kobiety minimum 6/10 to już wasz problem. 

Gość gość

facet to tylko problem

- nie sprzata, wrecz robi chlew (wiecznie podniesiona deska od kibla, włosy łonowe na tej desce),

- nie gotuje ale bardzo rzadko,

- cały czas chce sie bzykać...nawet jak masz okres naciska na anala lub lodzika...a jak już cie bzyka to nie umie doprowadzić cie do orgazmu i tak...jedynie sam dochodzi.

- zaciąży cie, stracisz figurę i często zdrowie 

- narobi ci dzieci, ktorymi ty pozniej musisz sie zajmowac

ja rozumiem, że facet by mnie utrzymywał a ja bym siedziała w domu i nie musiała pracować zawodowo...ale w przeciwnym razie co to za interes ?