Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yyyyyy

Czy przyznawać się jej że była moją pierwszą kobietą

Polecane posty

Gość Yyyyyy

Czy ukryć fakt że byłem prawiczkiem ona chce wiedzieć sama Przyznała się że miała 7 facetów ja nie miałem wcześniej nikogo A mam 30 lat trochę to dla mnie krępujące

Gość Geniusz

Lepiej nie

Gość Geniusz

Lepiej nie

Gość Nope

Nigdy w życiu. Powyżej 22-25 lat facet prawiczek zwykle zostanie uznany za przegrywa. Rownie dobrze mógłbyś powiedzieć, że jesteś oposem i wciaz oczekiwac seksu. 

Powiedz jej, że nie lubisz przygodnego seksu i po prostu dawno tego nie robiłeś, a partnerek miales niewiele. Wszystkie bonusy tego co kobiety by wziely za pozytywne lub urocze u prawiczka 16-22 bez jej gwałtownego przekonania że jesteś życiowym przegrańcem i obrzydzenia do siebie i ciebie że była twoją pierwszą.

Gość Rreecc

Oj może się ucieszy

Gość Girl

😂😂😂😂 Co za głupoty. Jakby facet przyznał że był prawiczkiem, to by mnie zszokowalo ale z drugiej strony też ciekawilo i na pewno bym z nim o tym porozmawiala a nie uznała za przegrywa 🙂

Gość niewolnik

cholera . Teraz jak będziesz szukał zony to zbadaj się , bo po 7 to możesz coś komuś przekazać niechcący

Gość Papa81
2 minuty temu, Gość niewolnik napisał:

cholera . Teraz jak będziesz szukał zony to zbadaj się , bo po 7 to możesz coś komuś przekazać niechcący

WYNOSZE SIE Z TEGO MIASTA ZA JAKIS CZAS NA ZAWSZE...

Gość Nope
15 minut temu, Gość Girl napisał:

😂😂😂😂 Co za głupoty. Jakby facet przyznał że był prawiczkiem, to by mnie zszokowalo ale z drugiej strony też ciekawilo i na pewno bym z nim o tym porozmawiala a nie uznała za przegrywa 🙂

Ale bys sie z nim nie przespała 🤣

Albo jestes rzadkim przypadkiem albo wciskasz kit. Do faceta prawiczka ponad 22-25 lat przecietna kobieta odczuwa za kazdy dodatkowy rok obrzydzenie proporcjonalne do tego jaki przrcietny stereotypowy facet by odczuwał za każde kolejne 10-15 partnerow do ktorych ona mu sie przyznała. 

Gość hmmm
17 minut temu, Gość Girl napisał:

Czemu tak? I ile Ty masz lat?

Gość gosc

Myślę że tak, powinieneś jej powiedzieć.

Gość Yyyyyy

Problem jest o tyle skomplikowany że ona ciągle nalega żebym powiedział jej ile kobiet miałem przed nią Powiedziałem jej że wolę zostawić przeszłość w przeszłości i nie interesuje Mnie też jej przeszłość pod tym kontem z tym że ona mi się przyznała i powiedziała że łącznie miała 7 facetów Ale ja ją o to Nie wypytywałem. co teraz zrobić

Gość akimuszki666ppp

Ja bym sie przyznał🙂

Gość Pieknabestia
Dnia 25.11.2019 o 12:12, Gość Nope napisał:

Ale bys sie z nim nie przespała 🤣

Albo jestes rzadkim przypadkiem albo wciskasz kit. Do faceta prawiczka ponad 22-25 lat przecietna kobieta odczuwa za kazdy dodatkowy rok obrzydzenie proporcjonalne do tego jaki przrcietny stereotypowy facet by odczuwał za każde kolejne 10-15 partnerow do ktorych ona mu sie przyznała. 

Ja nie jestem przecietna I obrzydzaja mnie slady ci.p innych bab na moim:) do milosci rozdziewiczam osobiscie, a za inne baby nie odpowiadam, ogolnie uwazam je za ....ki , wiec ...ce lepiej nie mowic ze prawiczek, bo cholera wie jaka bedzie reakcja,