Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Dlaczego kobiety nie dostają powołania do wojska

Polecane posty

Gość Gość

Po 1 równouprawnienie, każda płeć jest równa czyż nie? Po 2 w armii zawodowej służą także kobiety. Dlatego niezrozumiałe jest dla mnie dlaczego kobiety nie muszą stawiać się do komisji wojskowej ani nie obowiązuje ich Służba wojskowa (na szczęście zawieszona bo to była straszna niesprawiedliwość społeczna). Potem takie babska mają czelność uciec na emeryturę 8 lat wcześniej (dzięki 5 teraz "tylko" 3 lat) i żyć z 10 lat dłużej obrabiając dupska wszystkim w okokicy (te młode obrabiają wszystkie pały w okolicy). 

Gość Huernicq

Ja bym poszła. W Izraelu jakoś mogą.

Gość wojskoczeka

Kobiety do wojska a nie obijać się i skakać po ku...sach

Gość wojskoczeka
Przed chwilą, Gość Huernicq napisał:

Ja bym poszła. W Izraelu jakoś mogą.

Pewnie nie chcą kobiet bo to prymitywne istoty i z koszar zrobił by się burdel

Gość Gość

Za głupi jestes zeby wiedzieć że niektóre dostają powołanie na komisje,ale te o specjalizacjach przydatnych w wojsku- psychologia,medycyna, pielęgniarstwo, niektóre studia inżynieryjne.

Gość Gość

A poza tym jesteś za głupi na to żeby wyczuć różnicę między powołaniem do wojska A wezwaniem do wku na komisje. Ty tez nie jestes powolany bo juz nie ma wojsk z poboru 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

Za głupi jestes zeby wiedzieć że niektóre dostają powołanie na komisje,ale te o specjalizacjach przydatnych w wojsku- psychologia,medycyna, pielęgniarstwo, niektóre studia inżynieryjne.

Wiem nie-glupi człowieku, a ty za glupi by zrozumieć o co mi chodziło bo ile jest lekarek w stosunku do całej żeńskiej populacji? 0,1%?

Gość Gość
6 minut temu, Gość Gość napisał:

A poza tym jesteś za głupi na to żeby wyczuć różnicę między powołaniem do wojska A wezwaniem do wku na komisje. Ty tez nie jestes powolany bo juz nie ma wojsk z poboru 

Jestem, tylko pobór jest zawieszony dzięki Platformie Obywatelskiej

Gość Abigajl

Ja byłam wezwana przed komisję wojskową.

Gość Gość
18 minut temu, Gość Gość napisał:

Jestem, tylko pobór jest zawieszony dzięki Platformie Obywatelskiej

Czyli jesteś tam tak samo niepotrzebny jak byle baba

Gość Xxx

Kolejny to ma żal że dziewucha puszczają się z każdym tylko nie z nim? Tu Cci cała armia nie pomoże skoro nieudacznik z Ciebie. Ech te żale prawiczkow

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Xxx napisał:

Kolejny to ma żal że dziewucha puszczają się z każdym tylko nie z nim? Tu Cci cała armia nie pomoże skoro nieudacznik z Ciebie. Ech te żale prawiczkow

Nie tumanie? Mam to gdzieś, niech się roochają co mnie to. Jedynie mam żal o społeczną dyskryminacje i niesprawiedliwość choćby na stres z wezwaniami wojskowymi które dotyczą tylko mężczyzn którzy nie zrobili nikomu nic złego, późniejsze przejście na emeryturę, krótsze życie, cięższe prace (u mnie w pracy kobiety nie dźwigają, faceci tak, mnie boli kręgosłup, kobiety nie, zarabiamy tyle samo, będę pracował dłużej). Porażka ta polska, dyskryminacja mężczyzn

Gość Gość
20 minut temu, Gość Gość napisał:

Nie tumanie? Mam to gdzieś, niech się roochają co mnie to. Jedynie mam żal o społeczną dyskryminacje i niesprawiedliwość choćby na stres z wezwaniami wojskowymi które dotyczą tylko mężczyzn którzy nie zrobili nikomu nic złego, późniejsze przejście na emeryturę, krótsze życie, cięższe prace (u mnie w pracy kobiety nie dźwigają, faceci tak, mnie boli kręgosłup, kobiety nie, zarabiamy tyle samo, będę pracował dłużej). Porażka ta polska, dyskryminacja mężczyzn

Nie współczuję, nie chce mi się 

Gość Gość

Wiem ty zolzo dlatego jestem incelem bo to kuu r wy bez sumienia i współczucia.