Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Papa81

EJ wiecie ze mam 39 lat i przepracowalem w Polsce

Polecane posty

Gość Papa81

moze tylko 2,5 roku...I wiecie ze to juz KONIEC.

Gość hmmmm
8 minut temu, Gość Papa81 napisał:

moze tylko 2,5 roku...I wiecie ze to juz KONIEC.

w tym kraju i tak się nie opłaca pracować ... nie przejmuj się,dostaniesz emeryturę tzw socjalną jakieś 400 zł i dorobisz na czarno bo po 40 latach pracy i tak ci dadzą raptem jakieś 1000 zl lol

chyba że byłeś ubekiem lub inną świętą uprzywilejowaną krową typu belfer

Gość Papa81
Przed chwilą, Gość hmmmm napisał:

w tym kraju i tak się nie opłaca pracować ... nie przejmuj się,dostaniesz emeryturę tzw socjalną jakieś 400 zł i dorobisz na czarno bo po 40 latach pracy i tak ci dadzą raptem jakieś 1000 zl lol

chyba że byłeś ubekiem lub inną świętą uprzywilejowaną krową typu belfer

Mnie sie NIE OPLACA...

Gość figi
2 minuty temu, Gość Papa81 napisał:

Mnie sie NIE OPLACA...

też olewam abstrakcję zwaną emeryturą... w tym kraju pojęcie jak "spokojna emerytura" czy "spokojna starość" nie istnieje. moi wujkowie i ciocie przeszli na emerytuę po 30 l pracy a i tak nikt nie siedzi w domu tylko zasówa dalej bo na rachunki i zycie nie starcza. Więc równie dobrze można pracować z przerwami bo i tak sie pracuje w Polsce do śmierci.

Zapomnijcie n starośc o wczasach na Majorce jak stare Wer machty z niemiec bo tam na ich gospodarkę pół euripy zasówa ( w tym Polki które przewijają im tyłki). A że teraz emerytura podstawowa to raptem marne 1000 zł wiec za x lat będzie tego jezcze mniej ( bo demografia spada chyba że zaleje nas powódz Ukraińców, Wietnamców i innych wschonich nacji).