Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Czy związek z ogromną różnicą wzrostu ma sens?

Polecane posty

Gość Gość

Otóż chodzi mi o to że ja mam 161cm, a ona 175cm.

Właściwie ja niczego nie planowałem, wyszło samo od razu mi się podobała, chyba zaczęło się że powiedziałem jej że ma ładne nogi długie nie to co moja ona się z tego śmiała, później zaczeliśmy się spotykać niby koleżeńsko, były pocałunki przez przypadek wylądowaliśmy w łóżku, potem ona chciała ze mną sypiać regularnie.

Teraz ona chce związku mówie że mnie kocha. Ale ja mam milion wątpliwości

Gość Geniusz

nie wiem czego się boisz jak sam widzisz kobietą nie chodzi o wygląd czy o to czy masz 100 cm wzrostu czy 190 tylko emocje potrafiłeś wywołać w niej odpowiednie emocje i ona cię kocha widocznie dobry jesteś też w łóżku jeśli robi ci loda to znaczy że cię kocha

Gość Ada

Tak, ja mam 166cm wzrostu, a mój facet jest wielkim człowiekiem jak Jan Paweł II i ma 2 kilometry wzrostu.

Gość Za duża

Różnica wzrostu... może to początek relacji stąd ona tak reaguje ale potem się rozmyśli

Gość Gość

Miłość i szczęście są zbyt unikalna wartością, by ze strachu przed opinia ludzi z nich rezygnować, patrz na Nicole Kidman i jej męża 

Coz, to zalezy od tego jak Ty bedziesz sie czuc z tym, moze byc tez tak ze ona teraz tak czuje, ale np pod wplywem naporow srodowiska i otoczenia "odkocha sie w Tobie"... tu rozne czynniki wchodza w gre, to ile masz pieniedzy, ile zarabiasz, jaka masz pozycje spoleczna

Gość Tajevmnika

Jestes bardzo niski jak na chlopaka i nic z tym nie zrobisz. Jesli jej to nie przeszkadza, to tobie tym bardziej nie powinno. Zwlaszcza ze paradoksalnie te ktore bylyby nizsze od ciebie czesto gustuja w 1.8+ metra wzrostu b

1 minutę temu, Gość Tajevmnika napisał:

Jestes bardzo niski jak na chlopaka i nic z tym nie zrobisz. Jesli jej to nie przeszkadza, to tobie tym bardziej nie powinno. Zwlaszcza ze paradoksalnie te ktore bylyby nizsze od ciebie czesto gustuja w 1.8+ metra wzrostu b

Oh, to ze gustuja to wiesz, ja gustuje w Rolls Roycach i Bentleyach, a jeszcze nie mam ani jednego ani drugiego. Realnia czesto rozbijaja sie z naszymi gustami, znam i znalem kilku bardzo niskich i zaniedbanych facetow ktorzy mieli i maja wielkie powodzenie, znam ladnych i przystojnych bez zadnego powdzenia, zycie wyglada inaczej niz to co kobiety deklaruja w swojej glowie i tu na forum

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Tajevmnika napisał:

Wiem. Chociaż wcześniej miałem oobiety w swoim wzroscie

Przed chwilą, 84Michal84 napisał:

Oh, to ze gustuja to wiesz, ja gustuje w Rolls Roycach i Bentleyach, a jeszcze nie mam ani jednego ani drugiego. Realnia czesto rozbijaja sie z naszymi gustami, znam i znalem kilku bardzo niskich i zaniedbanych facetow ktorzy mieli i maja wielkie powodzenie, znam ladnych i przystojnych bez zadnego powdzenia, zycie wyglada inaczej niz to co kobiety deklaruja w swojej glowie i tu na forum

Masz dużo racji ale kobiety teraz są wybredne i często wola być same

Gość Kaefka

Znam parę gdzie to ona jest wyższa jakieś 15 cm, w liceum nie mieli życia, każdy się z nich śmiał pod nosem, ale dali radę - 10 lat minęło oni nadal razem. 

Gość Misio
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Teraz ona chce związku mówie że mnie kocha. Ale ja mam milion wątpliwości

Ooo!!! Kolego, nad czym tu się zastanawiać? Ważne że odpowiadasz jej seksualnie a gdy dojdzie do pierwszych nieporozumień, bo tak zazwyczaj w związkach bywa, możesz jej powiedzieć ,, widziały gały co brały " i będziesz na wygranej pozycji, tym bardziej że inicjatywa wyszła od niej. Życzę powodzenia 🙂

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Misio napisał:

Ooo!!! Kolego, nad czym tu się zastanawiać? Ważne że odpowiadasz jej seksualnie a gdy dojdzie do pierwszych nieporozumień, bo tak zazwyczaj w związkach bywa, możesz jej powiedzieć ,, widziały gały co brały " i będziesz na wygranej pozycji, tym bardziej że inicjatywa wyszła od niej. Życzę powodzenia 🙂

Nie chcę takich sytuacji...czy nieporozumień tylko żebyśmy oboje się dobrze czuli

Gość Misio

Heheh, marzenia ściętej głowy. Jeżeli czujesz wątpliwości mimo wszystko, to daj se spokój z tą Lejdi, bo widocznie sam nie wiesz czego od życia chcesz.

Gość Gość

Heheh, marzenia ściętej głowy. Jeżeli czujesz wątpliwości mimo wszystko, to daj se spokój z tą Lejdi, bo widocznie sam nie wiesz czego od życia chcesz.

Wiesz myślę że dla samego seksu warto spróbować więc nawet jakby coś poszło nie tak później to powiem że widocznie do siebie nie pasujemy w łóżku jest rewelacja a w międzyczasie mogę szukać kolejnych kobiet

Gość Misio
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Wiesz myślę że dla samego seksu warto spróbować więc nawet jakby coś poszło nie tak później to powiem że widocznie do siebie nie pasujemy w łóżku jest rewelacja a w międzyczasie mogę szukać kolejnych kobiet

Sarkazm? Kogo na to nabierzesz?

Gość Gość

Sarkazm? Kogo na to nabierzesz?

To znaczy co masz na myśli..... Ja generalnie przeczuwam że długoterminowo relacja nie zda egzaminu

Gość Wiem co pisze

Pewnie że tak,fajnie się Stilić w takiego wielkoluda 

Gość Gość

Oczywiście że ma. Ja jestem sporym facetem 203 cm a moja ukochana mierzy tylko 160 cm, ot takie maleństwo które moge na rękach nosić 😉

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Oczywiście że ma. Ja jestem sporym facetem 203 cm a moja ukochana mierzy tylko 160 cm, ot takie maleństwo które moge na rękach nosić 😉

Czytaj temat jestem mężczyzną o wzroście ście 161cm

Ja bym nie mogła z niższym ale jeśli wam to nie przeszkadza to co komu do tego .

Gość Gość
Przed chwilą, kredka napisał:

Ja bym nie mogła z niższym ale jeśli wam to nie przeszkadza to co komu do tego .

Eee ...tą koleżanka też tak mówiła z początku że jestem za niski a teraz po 3 miesiącach nagle mnie kocha. Wam kobietom nie można wierzyć bo same siebie oklamujecie. Tyle że nie wiem co dalej będzie

Gość Gość
35 minut temu, Gość Gość napisał:

Czytaj temat jestem mężczyzną o wzroście ście 161cm

Dzięki, przeczytałem temat 😄 po prostu jestem tolerancyjny i nie mam nic przeciwko związkom w których kobieta jest wyższa od mężczyzny

Gość cxcxcxc

prowakacja.Nie wierze,ze piszą tutaj tacy durni krasnale.

Gość Gość
12 minut temu, Gość cxcxcxc napisał:

prowakacja.Nie wierze,ze piszą tutaj tacy durni krasnale.

Jedyny krasnal z jaki masz do czynienia znajduje się między twoimi nogami

15 minut temu, Gość Gość napisał:

Dzięki, przeczytałem temat 😄 po prostu jestem tolerancyjny i nie mam nic przeciwko związkom w których kobieta jest wyższa od mężczyzny

Dzięki za aprobatę doceniam miły gest

Gość cxcxcxc

chyba Twoimi. Kobietą jestem kurduplu

Gość Gość
5 minut temu, Gość cxcxcxc napisał:

chyba Twoimi. Kobietą jestem kurduplu

Mylisz się jesteś chamicą a nie kobietą

Gość cxcxcxc

ale wysoką chamica!

Gość Gość
Przed chwilą, Gość cxcxcxc napisał:

ale wysoką chamica!

No i?

Gość cxcxcxc

nie łapiesz? wysoka chamica jest fajniejsza od niedojdy krasnala.

nie zapomnij powiedzieć dziewczynie,ze z nia zrywasz bo jest za wysoka 😛