Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

MIŁOŚĆ I SZCZĘŚCIE? TO NIE DLA MNIE, JA ZOSTAŁEM STWORZONY PO TO BY CIERPIEĆ, TAKA JEST WOLA BOŻA

Polecane posty

Gość gosc

całe życie w cierpieniu, mame mi Pan Bóg zabrał, ojciec alkoholik, spieprzona psychika od dziecka, nerwica lękowa, ja nie mogę być szczęśliwy! ja musze cierpieć!

jesteś szczęśliwy? masz miłość w życiu? to Bóg Cie nienawidzi i w nagrode pójdziesz do piekła

dobry chrześcijanin musi cierpieć jak zarzynana świnia, szczęście i radość to zło, bo wtedy Pan Bóg jest niezadowolony, a cieszy się gdy cierpimy

Ja nigdy ani chwili nie byłem szczęśliwy w moim 30 letnim życiu, dlatego wiem że podobam się Bogu, ale ci wszyscy co są szczęśliwi radośni, co im się układa w życiu ci niestety pójdą do piekła, bo Pan Bóg nienawidzi gdy jesteśmy szczęśliwi

Gość gość

Wiesz co Arystoteles? Nie bluźnij przy wtorku!

Gość Gość

Dobry chrześcijanin przepełniony jest miłością,  kocha, nie ma w nim strachu, ufa Bogu, Szatan tworzy iluzje Boga nakazujacego cierpienie, ale Szatan jest Złem i kłamcą, skłania człowieka do ubezwlasnowolnienia, do uzależnień od seksu, używek,  hazardu, bo taki człowiek jest podatny do złych czynów w imię swoich uzależnień. Nie ufaj Szatanowi, kochaj, twórz dobro i bądź szczęśliwy,  bo dobro to atrybut Boga.

Gość gosc

11 minut temu, Gość Gość napisał:

Dobry chrześcijanin przepełniony jest miłością,  kocha, nie ma w nim strachu, ufa Bogu, Szatan tworzy iluzje Boga nakazujacego cierpienie, ale Szatan jest Złem i kłamcą, skłania człowieka do ubezwlasnowolnienia, do uzależnień od seksu, używek,  hazardu, bo taki człowiek jest podatny do złych czynów w imię swoich uzależnień. Nie ufaj Szatanowi, kochaj, twórz dobro i bądź szczęśliwy,  bo dobro to atrybut Boga.

od lat ufam Bogu, modle się, czytam Pismo Święte, skończyłem z masturbacją i walcze z innymi grzechami, błagam go o jakąkolwiek pomoc, żeby mi sie pomógł dzwignąć z tych poranien z dzieciństwa, by uleczył moje lęki, żebym jakkolwiek potrafił normalne funkcjonować i co? nic! ciągle tylko nowe cierpienia i kłody pod nogi, mam już dość, On nie jest dobry, dostatecznie długo się łudziłem ze jest

Bo nie ma żadnego Boga. Jest Tylko Czysty Duch wolny od złudzeń na swoj temat.
A Gdy Dusza osobowa sie zatraca upada w swiat  (dualizmow pozornych) MARA i sni sen diabla.
Nie chcesz cierpienia wiecej, okej uswiadom sobie kim jestes w rzeczywistości i odrzuć iluzje  
ego.

Gość pfff
2 minuty temu, akimuszki napisał:

Bo nie ma żadnego Boga. Jest Tylko Czysty Duch wolny od złudzeń na swoj temat.
A Gdy Dusza osobowa sie zatraca upada w swiat  (dualizmow pozornych) MARA i sni sen diabla.
Nie chcesz cierpienia wiecej, okej uswiadom sobie kim jestes w rzeczywistości i odrzuć iluzje  
ego.

napisał tak uduchowiony koleś który musiał stracić prawictwo z dzivką w wieku 36 lat 

Gość Gość
18 minut temu, Gość pfff napisał:

napisał tak uduchowiony koleś który musiał stracić prawictwo z dzivką w wieku 36 lat 

No i? 

Gość cxcxcxc

amen