Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Phi fuj

Strasznie cierpie

Polecane posty

Gość Phi fuj

Bo facet jest ze mną ale mnie kocha jestrjestem między młotem a kowadłem 

Gość Gość

Jest z tobą i ciebie kocha a ty cierpisz? 

Gość Facet

Nie kochał tylko udawał przykre to wszystko

Gość Pogoda zawsze jest

Trzeba kochać siebie, to najważniejsze. Ja siebie kocham i szanuję, bo kto jak nie ja sama sobie jestem najważniejsza wierna, uczciwa i honorową. Tego mi nikt nie zabierze. 

Polecam takie podejście. 😶

Brak złośliwości i podlosci do ludzi to nas uszczęśliwić. Taka prawdziwa natura nie udawana. 

Czasem pozartuje z ludzi w dobrym słowa znaczeniu, nie podkładem świń i nie szydze z ludzi. I nie sprzedaję tajemnic bo ja wiem co można powiedzieć a czego nie. Kto mnie zna ten wie. Szacunek to podstawa udanego życia. 🙂

Gość Ell.

Coz dodac pod takie credo zycia j/w. Cudne. 

Autorko kazde doswiadczenie cos nam wnosi. Pobierz z tego lekcje, pochyl sie nad soba, bo gdzies popelnilas blad wybierajac takiego faceta, czytaj znaki i wyjdziesz na prosta. Nie szukaj na sile nastepnego zwiazku. Samotnosc tez ma urok. Jak bedziesz wolna emocjonalnie mozna madrzej skierowac swoje uczucia. 

Gość Pogoda zawsze jest

Jeśli jesteś w stanie żyć i nie zazdrościć ludziom, domów, wykształcenia, pieniędzy i dobrych rodzin to jesteś prawym człowiekiem. 

Wszystko można mieć, może nie równowartość czy przewyszac innych w tych zasobach, ale można również osiągnąć podobny stan posiadania. 

I nie chodzi tu o wiarę w kościół, ale wiarę w coś co nad będzie chamowac przed złem i bezkarnoscia.

Ja w sobie noszę Boga, pomógł mi bo w niego wieże, ty też możesz wierzyć w coś co cię wzmocni w swoim świecie. 

Gość Ell.

Pani Pogoda - ja nie nosze Boga w sobie, zadna religia mnie nie pociaga. Jestem ateistka do szpiku kosci a pod twoimi madrosciami zyciowymi podpisuje sie obiema rekoma.I los byl dla mnie bardzo laskawy. Bardzo jestem mu wdzieczna i nosze wielka pokore wobec zycia i ludzi. Pozdrawiam. 

Gość Ell.

Pani Pogoda - ja nie nosze Boga w sobie, zadna religia mnie nie pociaga. Jestem ateistka do szpiku kosci a pod twoimi madrosciami zyciowymi podpisuje sie obiema rekoma.I los byl dla mnie bardzo laskawy. Bardzo jestem mu wdzieczna i nosze wielka pokore wobec zycia i ludzi. Pozdrawiam.