Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasia

Czy ja mam rozdwojenie jaźni?

Polecane posty

Gość dasia

Nie spotkalam sie z taka osoba jak ja. Zawsze albo dziewczyny są słodkie,albo charakterne.A ja ..cóż....

Lubie potrafic na swoim, jestem uczciwa, trzymam sie swoich zasad, nie dam sobie w kasze dmuchac.czasem meska.Z drugiej strony liczy sie dla mnie dobro innych chyba bardziej niz moje wiec  czesto okazuje sie miekka. Do tego jestem wesola, lubie sie tulic,calowac-taka przylepa co znienacka da buziaka czy przytulanie.Ludzie maja o mnie skrajne opinie...a ja sama nie wiem kim jestem, nie robie nic by sie przypodobac, kieruje sie tym co czuje

Gość Nata

Wszystko z Tobą wporządku. Jak dla mnie masz dobre cechy charakteru, tak pośrodku. 

Gość Misio

Dała byś mi dupy?

Gość Misio

Dała byś mi dupy?

Gość Werka

Dałabym jeśli byś mi się spodobał. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość dasia napisał:

Nie spotkalam sie z taka osoba jak ja. Zawsze albo dziewczyny są słodkie,albo charakterne.A ja ..cóż....

Lubie potrafic na swoim, jestem uczciwa, trzymam sie swoich zasad, nie dam sobie w kasze dmuchac.czasem meska.Z drugiej strony liczy sie dla mnie dobro innych chyba bardziej niz moje wiec  czesto okazuje sie miekka. Do tego jestem wesola, lubie sie tulic,calowac-taka przylepa co znienacka da buziaka czy przytulanie.Ludzie maja o mnie skrajne opinie...a ja sama nie wiem kim jestem, nie robie nic by sie przypodobac, kieruje sie tym co czuje

na pewno nie masz a nawet jakbyś miała to nie choroba tylko zaburzenie. ty może miałaś co innego na myśli ? sorki ale niektórzy niedouczeni ludzie mylą to ze schizofrenią, poważną chorobą a to ma się jedno do drugiego jak grypa do AIDS.

Gość gosc
15 minut temu, Gość Werka napisał:

Dałabym jeśli byś mi się spodobał. 

a pytanie bylo do ciebie? 😮