Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Kobiety nie chca kogos kto je przytuli i patrzac w oczy powie Kochanie jestes najwaniejsza osoba na tym swiecie dla mnie i juz zawsze taka pozostaniesz....

Polecane posty

Gość gosc

one wola kogos, kto zapyta

- i jak bylo w robocie

- ciezko

-e tam nie marudz. zaraz cie zerzne i poczujesz sie lepiej, wyskakuj z majtek

Gość Ona

😂 😂 😂 

Ja bym chciała takiego jak piszesz w tytule. 

No ale wiadomo - z wyglądu również musiałby mi się podobać. Seksu za Karę nikt nie uprawia, tym bardziej jakos mężczyźni tego za karę nie chce robić. Niestety malo jest przynajmniej przeciętnych facetów. 

Gość Nata

Yyy, ja bym wolała tego pierwszego. 

Gość Kobieta
13 minut temu, Gość gosc napisał:

one wola kogos, kto zapyta

- i jak bylo w robocie

- ciezko

-e tam nie marudz. zaraz cie zerzne i poczujesz sie lepiej, wyskakuj z majtek

A ciebie frajerze zal ściska ze masz małego i żadnej nie zerzniesz 😂 

Przecież sam chcesz ładna młoda więc o co ci chodzi? Starego brzydkiego zadna nie zechce. Taki świat. Ty też starej brzydkiej nie chcesz. 

Gość taki obraz wasz
3 godziny temu, Gość Ona napisał:

Niestety malo jest przynajmniej przeciętnych facetów. 

Nie jest mało, tylko wy macie zaburzone poczucie estetyki, dlatego dla was 80% facetów jest poniżej przeciętnej.

Gość gosc
9 minut temu, Gość taki obraz wasz napisał:

Nie jest mało, tylko wy macie zaburzone poczucie estetyki, dlatego dla was 80% facetów jest poniżej przeciętnej.

Oczywiscie, zaburzone. Wiekszosc facetow NIC ze soba nie robi, bo uwaza ze jacy sie urodzili tacy sa wspaniali i trzeba ich akceptowac a nawet uwielbiac.Figa z makiem. Trzeba dbac o sylwetke, o skore by byla gladka bez pryszczy, przebarwien, cieni i innych wad, o zeby by byly zdrowe ,proste i białe, włosy-gęste lśniące i czyste .Ladne perfumy.To jest podstawa , reszta to jeszcze styl ubierania,ladne rysy twarzy,,pewnosc siebie i charakter ta cala otoczka by facet byl facetem a nie homo nie wiadomo a malo jest takich ktorzy potrafia na nas szczerze dzialac.

Gość taki obraz wasz
9 minut temu, Gość gosc napisał:

Oczywiscie, zaburzone. Wiekszosc facetow NIC ze soba nie robi, bo uwaza ze jacy sie urodzili tacy sa wspaniali i trzeba ich akceptowac a nawet uwielbiac.Figa z makiem. Trzeba dbac o sylwetke, o skore by byla gladka bez pryszczy, przebarwien, cieni i innych wad, o zeby by byly zdrowe ,proste i białe, włosy-gęste lśniące i czyste .Ladne perfumy.To jest podstawa , reszta to jeszcze styl ubierania,ladne rysy twarzy,,pewnosc siebie i charakter ta cala otoczka by facet byl facetem a nie homo nie wiadomo a malo jest takich ktorzy potrafia na nas szczerze dzialac.

Tyle że jeśli facet nie jest przystojny, to żadne dbanie o siebie nic mu nie da.

Gość gość
51 minut temu, Gość gosc napisał:

Masz na myśli spachlę na ryju, farbowane kłaki i licówki na jedynkach? Myślisz że jesteś piękna?

Gość Gosc

Mi też wielu facetów się nie podoba, spotykalam się z takim, był w porządku, ale ubrać się nie umiał "bo to dla metrosekualnych", nic nie robił z włosami,  a gdyby w siebie zainwestował to byłby całkiem całkiem. .. tylko ze nie chciałam go już zmuszać i łazić z nim po sklepach nie chce to nie będę zmuszać ale o wiele bardziej by się podobał .... gdyby polki tak samo nic ze sobą nie robiły to mężczyznom by opadalo tak samo jak nam kobietom ..