Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jebaka_34_HOT_BOY

Ostre i brutalne obciąganie

Polecane posty

Gość xyz
10 minut temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

Mocne liście lubisz? głębokie gardło tak mocno że aż Ci się ulewa ale ciągniesz dalej? 

Ciągne dalej. W twarz mnie jeszcze nikt nie uderzył,ale w inne części ciała obrywam

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
1 minutę temu, Gość xyz napisał:

Ciągne dalej. W twarz mnie jeszcze nikt nie uderzył,ale w inne części ciała obrywam

JA lubię lasce strzelić mocnego liścia jak ma mojego całego człona w ustach! I ta krótka chwila kiedy w oczach pojawiają się jej łzy ale ciągnie dalej....ahhhhhh CUDOWNE 

Gość ŁYSY1979
Dnia 26.11.2019 o 17:15, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

Lubicie ostro obciągać? tak z krztuszeniem się i dużą ilością śliny? i tak żeby facet co jakis czas strzelił Wam liścia w pysk podczas gdy obrabiacie jego kutonga? 

Widziałem taki filmik jak blondyne posuwał jakiś "ciemny gość" - pewnie jakiś arab. Bił ją po pysku z liścia i szarpał za włosy pluł na nią a potem anal od tyłu aż blondyna się popłakała. Ciekawe ile dostała hajsu za takie zeszmacenie.

Gość xyz
5 minut temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

JA lubię lasce strzelić mocnego liścia jak ma mojego całego człona w ustach! I ta krótka chwila kiedy w oczach pojawiają się jej łzy ale ciągnie dalej....ahhhhhh CUDOWNE 

Musze podpowiedziec facetowi zeby mi tak zrobil

Gość Gość

Ja lubię oglądać filmy Facial Abuse, kobiety lubią takie traktowanie

Gość ŁYSY1979

Czorny jeszcze jej ścisnął kichawę jak mu robiła loda a blondyna po chwili zrobiła się sina z braku tlenu.

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
16 minut temu, Gość ŁYSY1979 napisał:

Widziałem taki filmik jak blondyne posuwał jakiś "ciemny gość" - pewnie jakiś arab. Bił ją po pysku z liścia i szarpał za włosy pluł na nią a potem anal od tyłu aż blondyna się popłakała. Ciekawe ile dostała hajsu za takie zeszmacenie.

Cudowne! chętnie bym zobaczył! Uwielbiam jak ... jedna z drugą się rozklei bo sytuacja ją jednak przerosła ! 🙂

Gość xyz
2 minuty temu, Gość Jebaka_34_HOT_BOY napisał:

Cudowne! chętnie bym zobaczył! Uwielbiam jak ... jedna z drugą się rozklei bo sytuacja ją jednak przerosła ! 🙂

Też bym chciała zobaczyć

Gość Jebaka_34_HOT_BOY

co tam cnotki tak ucichłyście? 

Gość Yebadeuko

Ja lubie być zeszmacona do granic mozliwosci, a moj maz nawet klapsa nie vhce dac... bo mowi ze za bardzo mnie szanuje i nigdy nie uderzy nawet w sexie....:(

Gość Gosc 23
1 minutę temu, Gość Yebadeuko napisał:

Ja lubie być zeszmacona do granic mozliwosci, a moj maz nawet klapsa nie vhce dac... bo mowi ze za bardzo mnie szanuje i nigdy nie uderzy nawet w sexie....:(

...oj biodulko, jak Ci pomóc? 

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
Dnia 29.11.2019 o 19:22, Gość Yebadeuko napisał:

... z niego! niech sam sobie chłopaka poszuka:) Jakbyś była moja to założyłbym CI na szyję obroze dla psa i ostro zeszmacił 🙂

Gość Gość

Ja lubię i ssać i brać tak głęboko i tak długo aż wszystko wyssie! I to dosłownie wszystko wszystko aż do oklapnie .

Gość Jebaka_34_HOT_BOY
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja lubię i ssać i brać tak głęboko i tak długo aż wszystko wyssie! I to dosłownie wszystko wszystko aż do oklapnie .

JA mojej szmacie NIE pozwalam wypuścić mojego zaganiacza z pyszczka az nie jest dokładnie wypolerowany z resztek spermy! Inaczej wie że dostanie mocnego liścia 🙂 chociaż czasami sama robi to specjalnie jak chce przyjąć karę 😉

Gość Jebaka_34_HOT_BOY

serio nikogo więcej nie kręci ten klimat? same tęczowe i miodowe walenie?