Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takazlakobieta

Co żony myślą o kochankach?

Polecane posty

Gość Takazlakobieta

Mam faceta do seksu jest on 16 lat starszy ode mnie i ma żonę. Ja mam 24 a on 40. Trochę się boję że niedługo wszystko się wyda i dowie się że to że mną ją zdradza. Stwierdziłam że jak jestem sama moge z nim seks uprawiać bo nikogo nie tanie. 

Gość Gość

Mnie żal tylko tych żon co by odeszły jakby dowiedziały się o zdradzie, te które by zostały nie wymagają szacunku od męża, to czemu maja wymagać od obcych. 

Gość Gość

Jak sylwia która daje się ponizac mężowi bo ma pokraczne myślenie o wierze. 

Gość Takazlakobieta

Każdy zdradza taka prawda jest... 

Gość Gość

Ale nie każdy trwa w gownie gdy ktoś mu się w twarz albo nawet za plecami śmieje. 

Gość Hmmmm

A co maja myslec? Co ty myślisz o sobie? Masz jedno życie, jedno, wczytaj sie w te słowa i je pojmij. Zamiast żyć z mężczyzną który cie szanuje, chce iść z Tobą przez to twoje i jego jedno życie sypia z Tobą raz na jakiś czas, potem wraca do żony i sypia z nia, z nia się budzi, z nia ma problemy, smutki, radości. Nie z Tobą. On swoje życie wykorzystuje, jego ego rosnie, on ma taki plan na twoje zycie. Za darmo ma seks, dla facetów to tylko spuszczenie z krzyża nic więcej. Oni emocjonalne do tego nie podchodzą. Za to Ty swoje jedno, jedynie życie marnujesz na bycie darmowa lalka w której spuścić się może, a na koniec to i tak ty bedziesz cierpiec bo jestes czescia czyjegos planu na zycie. Czy warto? Nie wiem. Czy to żałosne? Na pewno. Dorosnij.

Gość Była kochanka
49 minut temu, Gość Hmmmm napisał:

A co maja myslec? Co ty myślisz o sobie? Masz jedno życie, jedno, wczytaj sie w te słowa i je pojmij. Zamiast żyć z mężczyzną który cie szanuje, chce iść z Tobą przez to twoje i jego jedno życie sypia z Tobą raz na jakiś czas, potem wraca do żony i sypia z nia, z nia się budzi, z nia ma problemy, smutki, radości. Nie z Tobą. On swoje życie wykorzystuje, jego ego rosnie, on ma taki plan na twoje zycie. Za darmo ma seks, dla facetów to tylko spuszczenie z krzyża nic więcej. Oni emocjonalne do tego nie podchodzą. Za to Ty swoje jedno, jedynie życie marnujesz na bycie darmowa lalka w której spuścić się może, a na koniec to i tak ty bedziesz cierpiec bo jestes czescia czyjegos planu na zycie. Czy warto? Nie wiem. Czy to żałosne? Na pewno. Dorosnij.

Nie wiem dlaczego tak to postrzegasz. Osobiscie przeszlam to co TAKAZLAKOBIETA i musze ci powiedziec ze duzo mnie to nauczylo. Jesli TAKAZLAKOBIETA wie ze to tylko ma chwile ze on i tak wroci do swojej kobiety jak lessi to ok, gorzej jesli planuje z nim zycie i ma nadzieje ma cos wiecej niz seks. Moje wnioski po takim romansie nigdy bym nie zniszczyla specjalnie komus rodziny informujac zone mojego kochanka, jestem kobieta i wiem jak cholernie by ja to bolalo dlatego zakonczylam romans. Poznalam fajnego faceta i niestety zdradzilam go, wczesniejsze relacje przyzwyczaily mnie ze zdrada to cos normalnego, jednak po tych kulki latach dostalam do wniosku ze moj partner jest swietny jaki mezczyzna bedzie cudowny ojciec to wlasnie jego chce to z nim chce zyc i nie zasluguje na takie traktowanie. Przestalam zdradzac przestalam byc kochanka chce zyc wedlug jakis zasad a wiernosc to cis wspanialego to oddanie sie z milosci. Nasza TAKAZLAKOBIETA MUSI SAMA DOJSC DO WNIOSKU CZY CHCIALABY VYC NA MIEJSCU TEJ ZONY CZY TEN ROMANS JEST WART BOLU TEJ KOBIETY JESLI SIE DOWIE EWENTUALNYCH PROBLEMOW W SPRAWIE ROZWODU.

Gość Była kochanka
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Mnie żal tylko tych żon co by odeszły jakby dowiedziały się o zdradzie, te które by zostały nie wymagają szacunku od męża, to czemu maja wymagać od obcych. 

90 procent nie odchodzi udaje ze nic sie nie dzieje, wybacza zyje dalej.

Gość Gosc
6 godzin temu, Gość Była kochanka napisał:

90 procent nie odchodzi udaje ze nic sie nie dzieje, wybacza zyje dalej.

A wiesz dlaczego tak jest ? Bo tak naprawdę nie jest im tak złe jak tobie się wydaje. Ja byłam w długoletnim romansie. Choć tęskniłam za zbliżeniami z kochankiem to w gruncie rzeczy kochałam męża. Gdyby tak nie było odeszłabym. Jeżeli ktoś pomimo zdrady trwa w małżeństwie to znaczy, ze jest iskierka miłości w tym związku. U mnie ta iskierka rozpaliła się do tego stopnia, ze nie wyobrażam sobie życia bez męża. A kochanek dawno poszedł w niepamięć!

Gość gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

A wiesz dlaczego tak jest ? Bo tak naprawdę nie jest im tak złe jak tobie się wydaje. Ja byłam w długoletnim romansie. Choć tęskniłam za zbliżeniami z kochankiem to w gruncie rzeczy kochałam męża. Gdyby tak nie było odeszłabym. Jeżeli ktoś pomimo zdrady trwa w małżeństwie to znaczy, ze jest iskierka miłości w tym związku. U mnie ta iskierka rozpaliła się do tego stopnia, ze nie wyobrażam sobie życia bez męża. A kochanek dawno poszedł w niepamięć!

co za bzdury, brzydzę się tobą

Gość Gość
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

a kim ty jesteś że chcesz decydować kogo szanować a kogo nie i co cudzy mą ma robić? To właśnie takich jak ty nikt nie szanuje, bo się wpieprzają w cudze życie. W realu każdy od ciebie zwiał to serwujesz brednie w necie.

Gość Gość

Nie wiem co myślą żony o kochankach, ale gdybym ja się dowiedziała o kochance męża, to myślałabym o niej jak o najgorszej ku/rwie, której nikt nie chce. Prawda jest taka, że jak kobieta ma powodzenie wśród wolnych mężczyzn, to na żonatego nawet nie spojrzy. Żonatych panów czepiają się te baby, których nie chce żaden wolny mężczyzna.

Gość Takazlakobieta

Przecież ja nie chcę układać życia z nim, darujcie sobie 😂😂😂😂😂

Gość Takazlakobieta
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie wiem co myślą żony o kochankach, ale gdybym ja się dowiedziała o kochance męża, to myślałabym o niej jak o najgorszej ku/rwie, której nikt nie chce. Prawda jest taka, że jak kobieta ma powodzenie wśród wolnych mężczyzn, to na żonatego nawet nie spojrzy. Żonatych panów czepiają się te baby, których nie chce żaden wolny mężczyzna.

Ja mam powodzenie u wolnych o to się nie martw, ale po prostu kręcą mnie żonaci. Taki fetysz. 

Gość Renata

Ja myślę że są puste i płytkie. Jest mi ich żal że tak bardzo się poniżają żeby sobie udowodnić że cokolwiek są warte. Im się wydaje że są lepsze w łóżku, ładniejsze, fajniejsze itp. a są tylko łatwym towarem.

Gość Gość
50 minut temu, Gość Takazlakobieta napisał:

Ja mam powodzenie u wolnych o to się nie martw, ale po prostu kręcą mnie żonaci. Taki fetysz. 

Gdybyś miała powodzenie u wolnych to żonaci by ciebie brzydzili a nie kręcili żałosna fetyszystko 

Gość laura

Temat rzeka, jedni są zakochani w nich, ale nie chcą rezygnować z jakiejś tam stabilizacji zyciowej dla chocby dzieci, inni z kolei traktuja je głównie jako obiekt do seksu. Romans romansowi nie równy, każdy jest trochę inny, to nie jest poza tym często takie czarno białe i proste

Gość cizia

a jak facet ma już dorosłe dziecko i dalej jest z żoną. czekam na jego rozwód i doczekać się nie mogę....

Gość laura
Przed chwilą, Gość cizia napisał:

a jak facet ma już dorosłe dziecko i dalej jest z żoną. czekam na jego rozwód i doczekać się nie mogę....

Cięzko powiedzieć,  czasem można tkwić w małżenstwie z wygody, rozsądku, a czasem może jeszcze coś tam czuc do żony. Każdy przypadek jest inny. Jesli nic się nie zmienia, a Ty chcesz stabilizacji radziłabym się rozejrzeć za innym facetem

Gość laura

Także każdy romans jest troche inny, tak jak kazdy związek, małzenstwo... relacje miedzy ludzkie są tak skomplikowane, że nie jest to zero jedynkowe, że np. każde małżeństwo to miłość po grób, a każdy romans jest tylko dla seksu. Różnie bywa

Gość Takazlakobieta
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Gdybyś miała powodzenie u wolnych to żonaci by ciebie brzydzili a nie kręcili żałosna fetyszystko 

A co boisz się o twojego starego? 

Gość Pipi
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏‼️‼️‼️‼️

Gość Pipi
37 minut temu, Gość cizia napisał:

I się nie doczekasz. Na bank! Życie.

Gość Gość
33 minuty temu, Gość cizia napisał:

Gdzie twój honor i godność sz.m.a.t.o? Facet pluje ci w mordę, nie chce się rozwieść ale ty się nie odczepisz od niego. Pewnie będziesz kolejną, która wyszła z domu i więcej nie wróciła. Tak kończą wściekłe kochanki żonatych, które szantażują i odczepić się nie chcą. Facet w końcu nie wytrzyma, wywiezie sooke do lasu, zatłucze i zakopie, wtedy będzie miał spokój.

Gość Gość
5 minut temu, Gość Takazlakobieta napisał:

A co boisz się o twojego starego? 

Jesteś chora psychicznie?

Gość hahaha
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Gdzie twój honor i godność sz.m.a.t.o? Facet pluje ci w mordę, nie chce się rozwieść ale ty się nie odczepisz od niego. Pewnie będziesz kolejną, która wyszła z domu i więcej nie wróciła. Tak kończą wściekłe kochanki żonatych, które szantażują i odczepić się nie chcą. Facet w końcu nie wytrzyma, wywiezie sooke do lasu, zatłucze i zakopie, wtedy będzie miał spokój.

o jajjaaa, hahah spoko tak nie zrobię:)

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

gdzie honor i godność żony? mąż jej jeszcze nie zatłukł tylko dlatego, że mu upodlona służy 😂

Gość gość

co mogą mysleć? wiesz, to zależy od tego czy kochanka jest atrakcyjniejsza od żony czy nie.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

gdzie honor i godność żony? mąż jej jeszcze nie zatłukł tylko dlatego, że mu upodlona służy 😂

Służysz to ty prostaczko każdemu żonatemu, który ci fleta wywali 😂

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

ale bulwers sfrustrowanej kochanki hahaha