Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takazlakobieta

Co żony myślą o kochankach?

Polecane posty

Gość Brawo
1 godzinę temu, Gość laura napisał:

Nie byłam nigdy w takiej sytuacji, jednak gdybym sie dowiedziała,że mój mąż ma kochankę po prostu odeszłabym od niego. O kochance z pewnością nie myslałabym jakoś przyajźnie, ale głownie winiłabym za to męża bo pokusy zawsze będą, to zalezy od faceta czy będzie wierny

Super wypowiedz.  Mysle tak samo 

Gość Brawo
1 godzinę temu, Gość laura napisał:

Nie byłam nigdy w takiej sytuacji, jednak gdybym sie dowiedziała,że mój mąż ma kochankę po prostu odeszłabym od niego. O kochance z pewnością nie myslałabym jakoś przyajźnie, ale głownie winiłabym za to męża bo pokusy zawsze będą, to zalezy od faceta czy będzie wierny

Super wypowiedz.  Mysle tak samo 

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Ja jestem kochanką żonatego, dzieciatego i o wiele starszego faceta ( 18 lat starszego). Powiem szczerze, że żony mi zbytnio nie szkoda, ale też jej nie nienawidzę. Po prostu w tym momencie ważne jest moje szczęście, może to zabrzmi egoistycznie, ale nie mam specjalnych wyrzutów sumienia. Czasami w zyciu idę po trupach do celu, tak już mam. Nie przynałabym tego na zywo, ale tu mogę bo co mi tam. Czasem obecność tej żony mi przeszkadza, ale niestety na rozwód się nie zanosi z przyczyn dzieci w dużej mierze.

dzieci wiedzą i protestują?

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

dzieci wiedzą i protestują?

Mało kto o tym wie

Gość gość

Żona kilka razy co prawda coś podejrzewała, ale temat zawsze ucichł 

Gość bhjuyt

ty jakaś ku/rwa pisze sama ze sobą i wszystkie zony blokuje

Gość Gość
7 minut temu, Gość kkjjhh napisał:

ale patola

Zdradzanie jednego z malzonkow i udawanie przed rodziną i znajomymi "wzorowej rodzinki " to nie patola? Robienie dobrej miny do złej gry,  byle tylko za wszelką cene utrzymac pozory? 

To jest dopiero patola.  I cyrk. 

Mam taką ciotke.  Jej mężus ma dziecko z kochanką a ona cale zycie udawala przed kazdym,  jakie to wzorowe z nich malzenstwo. 

ŻAL. 

Gość ooo

jesteś ku.rwa

Gość iiii

nie blokuj ku/rwo

Gość gość

gorsze rzeczy mogą się zdarzyć

Gość mmnnmmnn
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Zdradzanie jednego z malzonkow i udawanie przed rodziną i znajomymi "wzorowej rodzinki " to nie patola? Robienie dobrej miny do złej gry,  byle tylko za wszelką cene utrzymac pozory? 

To jest dopiero patola.  I cyrk. 

Mam taką ciotke.  Jej mężus ma dziecko z kochanką a ona cale zycie udawala przed kazdym,  jakie to wzorowe z nich malzenstwo. 

ŻAL. 

nie pi/e.r/d.o/l głupot ku/rwo

Gość Hahahaha

Jakaś zonka się wkurzyla uwierz mi brzydka kobieto że każdy facet zdradza. 

Gość Hahahahahahahaha

to znów ta wariatka której się wydaje że każdy facet zdradza haha

Gość ooooooooooooo

co ku/rwo boisz się że ktoś przeczyta i bedzie się z ciebie śmiał? wykończę ciebie w realu ty ś/mi/e/ciu

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu

Też tupiesz nogami, wrzeszczysz i zabraniasz mu sypiać z żoną?   Na drugi dzień dokładnie wąchasz jego fleta.  Po trupach a do celu. 

Gość eeeeeeeeeeeeee

a wąchałaś dziś jego fujare czy z żoną spał? hahahaha

Gość mnmnmnmnm

popłacz się teraz i prędko wyliż mu fujare, żebyś jego żony nie czuła 😄 

Gość iiiiiijaaaaaaa

i co kooreffko czyścisz ozorem pałe żonatego? 

Gość gość
4 minuty temu, Gość iiiiiijaaaaaaa napisał:

i co kooreffko czyścisz ozorem pałe żonatego? 

o, i są głosy że żonatego należy się brzydzić, chyba żony odbierają mężczyznom człowieczeństwo

Gość gosc
30 minut temu, Gość gość napisał:

o, i są głosy że żonatego należy się brzydzić, chyba żony odbierają mężczyznom człowieczeństwo

cudzego męża tępa dzido

Gość Była kochanka
9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A wiesz dlaczego tak jest ? Bo tak naprawdę nie jest im tak złe jak tobie się wydaje. Ja byłam w długoletnim romansie. Choć tęskniłam za zbliżeniami z kochankiem to w gruncie rzeczy kochałam męża. Gdyby tak nie było odeszłabym. Jeżeli ktoś pomimo zdrady trwa w małżeństwie to znaczy, ze jest iskierka miłości w tym związku. U mnie ta iskierka rozpaliła się do tego stopnia, ze nie wyobrażam sobie życia bez męża. A kochanek dawno poszedł w niepamięć!

Przeciez ja nie powiedzialam ze im jest zle. Mam takie samo zdanie co ty. Przeszlam to samo co ty.

Gość Była kochanka
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Gdybyś miała powodzenie u wolnych to żonaci by ciebie brzydzili a nie kręcili żałosna fetyszystko 

Blagam takie glupoty piszesz wiadomka ze duzo mezczyzn zonatych leci ma wolne kobiety. Nie zrozumiesz tego nigdy skoro wyzywasz tu ludzi od zalosnych. Zalosne jednak jest twoje podejscie, cos sie nie udalo w zyciu ze obrazasz tu ludzi?

9 godzin temu, Gość Gosc napisał:

A wiesz dlaczego tak jest ? Bo tak naprawdę nie jest im tak złe jak tobie się wydaje. Ja byłam w długoletnim romansie. Choć tęskniłam za zbliżeniami z kochankiem to w gruncie rzeczy kochałam męża. Gdyby tak nie było odeszłabym. Jeżeli ktoś pomimo zdrady trwa w małżeństwie to znaczy, ze jest iskierka miłości w tym związku. U mnie ta iskierka rozpaliła się do tego stopnia, ze nie wyobrażam sobie życia bez męża. A kochanek dawno poszedł w niepamięć!

Przeciez ja nie powiedzialam ze im jest zle. Mam takie samo zdanie co ty. Przeszlam to samo co ty.

Gość Była kochanka
1 godzinę temu, Gość Hahahaha napisał:

Jakaś zonka się wkurzyla uwierz mi brzydka kobieto że każdy facet zdradza. 

Nie kazdy ale wiekszosc😂

Gość Była kochanka

Nie moj Problem ze zona skacze obok niego kreci lolka ma hcuju a on traktuje ja jak słuzke. A w rzeczywistosci woli kobiete ktora nie pieroli mu za uszami ze znow osral kibel albo ustala dzien w tygodniu ma seks co sie dziwicie ze pozniej mezowie wasi maja kochanki wyzywacie nas. A w gruncie rzeczy Powinnyscie swojemu mezowi za zdrade przy najblizszej okazji robienia loda odgryzc ...a z jajami. Nie moj Problem ze dajecie pomiatac soba pierdlicie mu za uchem jaki to on beznadziejny, a na koncu same placzecie bo facet wolal inna. Chcesz zeby facet byl ci wierny to go kurde szanuj daj mu pozadnie dupy, obal mu kolbe, a w zamian bedziesz miala wiernego faceta a ja ci zrobi minete to bedziesz w niebie. Prosty przepis ma zdanie malrzenstwo.

Gość gość

można wnioskować, że żony nie myślą 😀

Gość gość
18 minut temu, Gość Była kochanka napisał:

Nie moj Problem ze zona skacze obok niego kreci lolka ma hcuju a on traktuje ja jak słuzke. A w rzeczywistosci woli kobiete ktora nie pieroli mu za uszami ze znow osral kibel albo ustala dzien w tygodniu ma seks co sie dziwicie ze pozniej mezowie wasi maja kochanki wyzywacie nas. A w gruncie rzeczy Powinnyscie swojemu mezowi za zdrade przy najblizszej okazji robienia loda odgryzc ...a z jajami. Nie moj Problem ze dajecie pomiatac soba pierdlicie mu za uchem jaki to on beznadziejny, a na koncu same placzecie bo facet wolal inna. Chcesz zeby facet byl ci wierny to go kurde szanuj daj mu pozadnie dupy, obal mu kolbe, a w zamian bedziesz miala wiernego faceta a ja ci zrobi minete to bedziesz w niebie. Prosty przepis ma zdanie malrzenstwo.

To prawda, większość kobiet sama siebie nie szanuje, przy tym roztyją się, przestają dbać o siebie, są marudne, nie chcą seksu i sie potem dzwią, że facet znalazł kochankę. A one co gorsza mimo, że ich małżeństwo jest tylko z obowiazku jeszcze dalej w tym tkwią i nie starają się tez niczego poprawić bo lepiej żeby było byle jak, byle było.

Jakby mnie mąż kiedykolwiek zdradzał odeszłabym

Gość Gość
35 minut temu, Gość Była kochanka napisał:

Blagam takie glupoty piszesz wiadomka ze duzo mezczyzn zonatych leci ma wolne kobiety. Nie zrozumiesz tego nigdy skoro wyzywasz tu ludzi od zalosnych. Zalosne jednak jest twoje podejscie, cos sie nie udalo w zyciu ze obrazasz tu ludzi?

Chyba jednak tobie się coś nie udało była kochanko skoro bredzisz od rzeczy, że żonaci lecą na wolne kobiety. Żonaci mają żony i dzieci, więc na co im jakaś obca baba rozhisteryzowana, której nikt nie chce? Żonaty podwiózł ciebie do lasu i nasikał na ciebie w krzakach a tobie już się wydawało, że jesteś jego kochanką. 😄  Teraz sama nie wiesz gdzie on jest, więc uznałaś się za byłą kochankę 😄 

Gość gggggggggggggggggggg
40 minut temu, Gość Była kochanka napisał:

Czyli jak u ciebie żonaty osra kibel to ty się z tego cieszysz i szybciutko wyczyścisz ozorem. No gdybyś tylko się odezwała i zaczęła ...ić tak jak jego żona to on by więcej do ciebie nie przyszedł, a do żony wraca mimo tego ...enia i jeszcze musi sam wyczyścić ten osrany kibel. Jego służką byłaś ty analfabetko, robiłaś grzecznie co ci kazał i tak ciebie kopnął w zadek, jak tylko żona zaczęła coś podejrzewać. No a rady to ty idź dawać swoim głupim kumpelom po fachu czyli służkom żonatych panów, bo żony głupszych od siebie nie będą słuchać.

Gość gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Chyba jednak tobie się coś nie udało była kochanko skoro bredzisz od rzeczy, że żonaci lecą na wolne kobiety. Żonaci mają żony i dzieci, więc na co im jakaś obca baba rozhisteryzowana, której nikt nie chce? Żonaty podwiózł ciebie do lasu i nasikał na ciebie w krzakach a tobie już się wydawało, że jesteś jego kochanką. 😄  Teraz sama nie wiesz gdzie on jest, więc uznałaś się za byłą kochankę 😄 

to nie konkurs na najlepszy scenariusz 🙂 faktem jest, że zdradzane żony są wśród nas, ale nie wiadomo jak z tym żyją

Gość niech zgadnę
1 minutę temu, Gość gość napisał:

to nie konkurs na najlepszy scenariusz 🙂 faktem jest, że zdradzane żony są wśród nas, ale nie wiadomo jak z tym żyją

Jasnowidza tu mamy albo żonę zdradzoną hahaha