Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiestetyNieMacieSzans

Polscy faceci oszaleli na punkcie Viki Gabor !!!

Polecane posty

Gość fusss

Czemu ten typ od tematów o tych małolatach nie ma jeszcze bana? Wczoraj spamował o węgiel ale nikogo to nie ruszało bo dziewczyna ma prawie 15 lat to dzisiaj zaczął robić tematy o 12 latce. O kim i w jakim wieku będzie jutro robił te swoje chore tematy?

Gość gość
1 minutę temu, Gość fusss napisał:

Czemu ten typ od tematów o tych małolatach nie ma jeszcze bana? Wczoraj spamował o węgiel ale nikogo to nie ruszało bo dziewczyna ma prawie 15 lat to dzisiaj zaczął robić tematy o 12 latce. O kim i w jakim wieku będzie jutro robił te swoje chore tematy?

A co tu banować przecież nikt nie piszę o niej a kontekście seksualnym, ale że podoba się facetom. Chciałaby bana bo boli Cie sukces młodej dziewczyny, jak mnie wkurzają takie zawistnice, którym w dodatku czesto samym nie chce się wziać za siebie

Gość Gość
17 minut temu, Gość gość napisał:

A co tu banować przecież nikt nie piszę o niej a kontekście seksualnym, ale że podoba się facetom. Chciałaby bana bo boli Cie sukces młodej dziewczyny, jak mnie wkurzają takie zawistnice, którym w dodatku czesto samym nie chce się wziać za siebie

Podobać się ona może najwyżej chłopcom w swoim wieku, a nie starym zwyrolom. Strach pomyśleć, ilu takich jest między nami, tylko na razie się wstrzymują i ograniczają do wypisywania takich zboczonych bredni.

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Podobać się ona może najwyżej chłopcom w swoim wieku, a nie starym zwyrolom. Strach pomyśleć, ilu takich jest między nami, tylko na razie się wstrzymują i ograniczają do wypisywania takich zboczonych bredni.

Taaa może jeszcze napisz, że taka 20 latka to dziecko bo prawdziwa kobieta to jest po 40stce 😉

Gość Gość
29 minut temu, Gość gość napisał:

Równie dobrze 17 latka może byc zgwałcona i co z tego wynika? to nie jest wina kobiety, że wygląda atrakcyjnie i nie uprawnia to facetów do gwałtu, nawet jeśli jest ubrana wyzywajaco bo to jej prawo.

Ale w jej interesie z kolei leży żeby nie wracać np. w nocy mało uczęszczanymi drogami albo nie wychodzić z kimś kogo się nie zna z klubu, pilnować drinków. Każda dziewczyna czy kobieta atrakcyjnie wyglądająca może zostać zgwałcona

Dokładnie tak, dorastająca dziewczyna nie jest winna temu, że zostanie zgwałcona, bo takie rzeczy dzieją się nie tylko na zakrapianych imprezach (na których małoletnia w ogóle nie powinna się znaleźć) czy w nocy w lesie, ale też w biały dzień w parku, bramie, w szkole, na wyjazdach szkolnych, w kościele... Nieważne czy jest ładna i jak jest ubrana, nie usprawiedliwia to gwałciciela w przypadku dorosłej kobiety, a tym bardziej dziecka. Jedyne, co zależy od dziewczyny to to, że powinna być ostrożna i znać zagrożenia, tak samo, jak rozsądnie jest przekręcać dwa razy kluczyk w drzwiach od mieszkania.

Gość gość

Ale latka lecą cóż poradzić... Pozostaje tylko zazdrość do tych młodych i atrakcyjnych. I żal do facetów, że wolą nastolatki lub studentki bo na studiach to jeszcze dzieci są

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Taaa może jeszcze napisz, że taka 20 latka to dziecko bo prawdziwa kobieta to jest po 40stce 😉

Słuchaj, zboczeńcu, wiek przyzwolenia to 15 lat, dorosłą kobieta się staje w wieku 18, więc nie wciskaj mi swojej głupkowatej ironii. Ty wypisujesz o 12-latce jaka jest kobieca i atrakcyjna.

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Dokładnie tak, dorastająca dziewczyna nie jest winna temu, że zostanie zgwałcona, bo takie rzeczy dzieją się nie tylko na zakrapianych imprezach (na których małoletnia w ogóle nie powinna się znaleźć) czy w nocy w lesie, ale też w biały dzień w parku, bramie, w szkole, na wyjazdach szkolnych, w kościele... Nieważne czy jest ładna i jak jest ubrana, nie usprawiedliwia to gwałciciela w przypadku dorosłej kobiety, a tym bardziej dziecka. Jedyne, co zależy od dziewczyny to to, że powinna być ostrożna i znać zagrożenia, tak samo, jak rozsądnie jest przekręcać dwa razy kluczyk w drzwiach od mieszkania.

własnie tak, szczególnie, że może i ładne dziewczyny są bardziej narażone na gwałt ( a co maja na to poradzić, mają się oszpecać na siłę?), ale gwałcone są różne, w róznym wieku, dzieci także nawte kilkuletnie. Więc tutaj pomoże tylko i wyłącznie zwiększona czujność żeby zminimalizować zagrożenie

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Słuchaj, zboczeńcu, wiek przyzwolenia to 15 lat, dorosłą kobieta się staje w wieku 18, więc nie wciskaj mi swojej głupkowatej ironii. Ty wypisujesz o 12-latce jaka jest kobieca i atrakcyjna.

Dla Ciebie pewnie i ta 18 latka nie powinna się malować bo jest wciąż dzieckiem 😄 Ale cóż poradzić, Tobie latka lecą i już faceci pewnie się za bardzo nie oglądają...Po prostu śmieszy  mnie ten ból dupy innych kobiet o jej sukces i że jest ładna. Jak dziecko to wyglądały uczestniczki od przedszkola do opola, a ona wygląda bardziej jak dziewczyna, nie dziecko

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Dla Ciebie pewnie i ta 18 latka nie powinna się malować bo jest wciąż dzieckiem 😄 Ale cóż poradzić, Tobie latka lecą i już faceci pewnie się za bardzo nie oglądają...Po prostu śmieszy  mnie ten ból dupy innych kobiet o jej sukces i że jest ładna. Jak dziecko to wyglądały uczestniczki od przedszkola do opola, a ona wygląda bardziej jak dziewczyna, nie dziecko

Nie jestem kobietą, zwyrolu, za to chętnie skopałbym ci jaja.

Gość gość

To już jej do tego wieku przyzwolenia niewiele brakuje bo zaledwie 3 lata niecałe

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Nie jestem kobietą, zwyrolu, za to chętnie skopałbym ci jaja.

Na pewno nie jesteś, jasne....

Gość gość

Za to gdyby niektóre kafeterianki mogły ustanawiać wiek przyzwolenia to byłoby to ze 25 lat 😛 Tymczasem jest 15 i nic na to nie poradzicie

Gość Gość
55 minut temu, Gość fusss napisał:

To nawet dobrze, że zboki śliniące się do dzieci zaczynają wychodzić z szafy, dziś w necie, jutro jawnie. Będzie wiadomo, kogo łapać i prewencyjnie kastrować 🙂

Gość Gosć
1 godzinę temu, Gość fusss napisał:

Dokładnie, ten yebany koniotrzep ciągle zakłada podobne tematy.

A to jest niedozwolone, podpada pod treści ped.ofilskie.

Temat zgłoszony. 

Gość gość

A co powiecie o np Klaudii Halejcio? Pewnie też dziecko i nie powinna się jeszcze malować, a faceci wolą babki 35 plus bo ona dla nich to dziecko jest

Gość Gość

12 latka jest uczennica 6 klasy A wy patrzcie na nią jak na k9biete? I przy 9kazji wycieczkowe do dojrzałych kobiet o zazdrości o waszą uwagę? Uwagę zbo&&czeńca sliniacego się do 12 latki? To już nie autopochlebstwo,  to głupota ped $$ofila

Gość gość

Jak ja miałam 12 lat, to się nie malowałam tylko bawiłam z dzieciakami na podwórku, świat staje na głowie...Co innego 16, a co innego 12 lat. Choć to prawda, że wygląda zdecydowanie doroślej, no ale  to może sie dla niej źle skonczyć.

W ogóle ta eurovizja kids moim zdaniem jest nienormalna, wystepują na niej dzieci, ale śpiewający piosenki, które równie dobrze młogłaby zaśpiewać 20 latka i malują się i ubierają jak dorosłe. Więc nic dziwnego, ze przekaz jest taki, że dzieci nie przypominają, to i faceci sie ślinią. Ale nie faceci są tu winni, tylko przekaz mediów, to media kreują tak młode osoby na dorosłe

Gość Sama prawda

Cyganki zawsze wyglądają na więcej lat niż mają.

W tym wieku co ona to już za mąż wychodzą!

Kiedyś poznałam jedną co miała 19 lat i już miała pięcioro dzieci!!!

Gość gość

4 minuty temu, Gość Sama prawda napisał:

Ale jesteśmy w Polsce.  Dla mnie  eurovizja kids sama tworzy taki wizerunek, że robią z takich dzieci osoby dorosłe. Nie mówię, że powinni ja ubrać na rożowo i kazać spiewać piosenkę typu "puszek okruszek", ale np. jakąś nadającą się bardziej dla takiej młodzieży jak ona, nastomiast tą piosenkę mogłaby zaśpiewać równie dobrze 20 latka i w takim makijażu,stylizacji... Tak samo Roksanę szybko przerabiają na dorosłą, Oliwię Bieniuk... Żeby chociaż z 16 lat miały. Niedługo seks z 12 latką będzie normą jak do tego dojdzie, może nie w Polsce za rządów PiS ,ale w Holandii np. juz nie wiele do tego brakuje. Ale ta moda przyszła do nas z USA, gdzie nastolatki bardzo szybko chca być dorosłe, tylko czym to wyjdzie na dobre jak zajdą w koncu w ciaże ze starszym facetem w bardzo młodym wieku

Gość gość
8 minut temu, Gość Sama prawda napisał:

W Islamie też wychodzą, ale tak się składa, że żyjemy w Europie

Gość Gość

A gdzie tam mówią,  bo nie słyszałem ani w pracy, ani w środkach komunikacji morskiej. 

Gość gość

Dla mnie w ogóle nagrywanie z tak młodymi dziewczynkami piosenek które puszcza sie radiu i wrzucanie ich od razu na medialna głęboką wodę jest.... dziwne. Zabiera się im tak dziecinstwo, ale może ja się wychowałam w innych czasach. Szkolenie ich głosu ok, ale sława w tak młodym wieku może być ciężka do udźwignięcia i to całe dorosłe zycie z tym związane. Przecież w momencie wygrania Eurowizji konczy sie jej dziecinstwo, a w praktyce zaczynają poważne kontakty i obowiązki

Gość Gość
23 minuty temu, Gość gość napisał:

Dla mnie w ogóle nagrywanie z tak młodymi dziewczynkami piosenek które puszcza sie radiu i wrzucanie ich od razu na medialna głęboką wodę jest.... dziwne. Zabiera się im tak dziecinstwo, ale może ja się wychowałam w innych czasach. Szkolenie ich głosu ok, ale sława w tak młodym wieku może być ciężka do udźwignięcia i to całe dorosłe zycie z tym związane. Przecież w momencie wygrania Eurowizji konczy sie jej dziecinstwo, a w praktyce zaczynają poważne kontakty i obowiązki

Rodzice nieudacznicy, kto wie czy nie patologia, więc wysyłają córkę, która powinna się uczyć na zarobek. Pamiętacie Magdę Welc z mam talent?

Gość gość
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Rodzice nieudacznicy, kto wie czy nie patologia, więc wysyłają córkę, która powinna się uczyć na zarobek. Pamiętacie Magdę Welc z mam talent?

No właśnie, Magda Welc nie stylizowała się na kogos ponad swój wiek. A na Eurowizji Roksanę, czy tą Viki już niestety tak. Ogólnie nie jestem przeciwna nawet  muzycznym nawet w tv dla dzieci, ale nie programów typu Eurowizja i stylizowania ich na dorosłe, puszczania ich piosenek w radiu, bo przez to bardzo szybko wpadają w ten cały wyścig szczurów, co wiele osób może przerosnąć młodych i wrażliwych. O Czym swiadczy fakt, że w skrajnych przypadkach wielu artystów popada w depresje, czy nawet wpada w alkoholizm, odbiera sobie życie. Więc tak młodą osobę tym bardziej może to przerosnąć...Za  wcześnie na taką karierę o jakieś kilka lat.

Gość ludmila

albo ta francuska.Biedna aż musiała założyć golf żeby nie prowokować cycami których nie powstydziła by się karmiąca trzydziestka

Gość gość

W ogóle młodzież coraz mniej uczy się jakichś wartości jakie były kiedyś, za to za szybko miesza się ich to tv, show biznesu, oczywiście kosztem szkoły i czesto nauki bo jak inaczej, czas jest ograniczony. Fajnie jeśli rozwija się hobby dziecka, ale media i kariera  to moim zdaniem nie jest dla nich najlepszy świat. O tym najlepiej myślec jak jest się co najmniej w liceum, a najlepiej po nim.

Gość gość

I teraz ta Viki może i jest szczęsliwa, przezywa swoje 5 minut, ale przyjdzie moment, kiedy przestanie być na topie i będzie musiała się zmierzyć z tym całym wyścigiem szczurów... Teraz będzie dostawać pełno propozycji kontraktów, niby wszystko fajnie, tylko czy to trochę nie za wcześnie jak na wiek 12 lat, gdzie powinno się myśleć o jakieś tam beztrosce no i nauce? Gdzie tu czas na dziecinstwo,?

Gość gość

W każdym razie wielu artystów dorosłych nie wytrzymuje presji sławy, więc dzieci uważam, że tym bardziej nie są na to gotowe. Bo sława równa się nie tylko te miłe momenty, ale często zmierzenie się z krytyką i porażkami. Często z zakrapianymi imprezami i złym towarzystwem też

Gość gość

........