Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiestetyNieMacieSzans

Polscy faceci oszaleli na punkcie Viki Gabor !!!

Polecane posty

Gość Gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

No właśnie, Magda Welc nie stylizowała się na kogos ponad swój wiek. A na Eurowizji Roksanę, czy tą Viki już niestety tak. Ogólnie nie jestem przeciwna nawet  muzycznym nawet w tv dla dzieci, ale nie programów typu Eurowizja i stylizowania ich na dorosłe, puszczania ich piosenek w radiu, bo przez to bardzo szybko wpadają w ten cały wyścig szczurów, co wiele osób może przerosnąć młodych i wrażliwych. O Czym swiadczy fakt, że w skrajnych przypadkach wielu artystów popada w depresje, czy nawet wpada w alkoholizm, odbiera sobie życie. Więc tak młodą osobę tym bardziej może to przerosnąć...Za  wcześnie na taką karierę o jakieś kilka lat.

Chodziło mi o to, że wtedy całkiem jawnie rodzice nieudacznicy wysłali małą na zarobek do mediów. Często tak bywa, że sami g. osiągnęli, ale widzą, że dziecko w miarę zdolne, to zabierają mu dzieciństwo, żeby na kolejne flaszki było. Teraz może trochę mniej, bo jest 500 plus.

Gość Podniesienie

Księża oszaleli, bo nie wiedzą, do kogo wzdychać: już do Viki czy jeszcze do Roxi, póki nie skończyła 15 lat?

Gość T et gg

Ja nawet nie znam tego bachora i mam ja w d0pie... , jakieś dziecko co nic nie wie o życiu a śpiewa jakby wiedziala

Gość gość

Sprawdziłem kim jest ta cała viki..i widzę, ze polacy mają naprawdę zerowy gust jeżeli uważają jej występ za wspaniały a ją za śliczną dziewczynę. Przecież ona wygląda przeciętnie, choć szczerze tak naprawde jest koszmarnie brzydka.

Gość gość

Nie no, ja uważam, że Viki jest ładną dziewczyną i zdolną, niemniej jednak, choć oczywiście powinna szlifować talent, to uważam, że na eurowizje i piosenki w radiu, kontrakty, wkraczaniu w dorosłe zycie jest za wcześnie

Gość gość

A o ile za wcześnie? Myslę, że o kilka lat, powinna poczekać do tych minum 16, a najlepiej 18-20 lat z karierą, a do tego czasu cieszyc sie pewna beztroską.  Dzieci moga uczestniczyc w jakichs tam konkursach mam talent czy innych, ale eurowizja pociaga jednak moim zdaniem za sobą większą presję i odpowiedzialność.

Może jestem odrobinę staroświecka, ale myslę, że takie cos nie jest całkiem dobre. Koledzy ze szkoły, nawet pierwsze niewinne miłości, szlifowanie talentu w tym wieku ok. Ale udawanie dorosłej i eurozwizja, nie za wcześnie trochę?

Gość przykry koniec

nie wiem kto to jest, szybki wuj google i nie jestem pod wrażeniem, 12 latka jakaś? Zrobią z niej "gwiazde", wydoją talent dla zysku, potem się zachla i zaćpa jak każda zużyta "gwiazda", najlepiej być nikim